67

Анонимен

преди 5 години

До 98Когато Киевска Рус е била повече от три века княжество Московията е била бяло поле на картата бе !За какви две столици на Московската Орда бълнуваш бе !?

66

Анонимен

преди 5 години

До ФАКТИИ като са воювали рамо до рамо българите с руснаците защо ни наредиха на скамейката на победените след ВСВ?

65

Анонимен

преди 5 години

Ами честито на гражданите на Крим!! Сега остава да решат дали ще ги ядат печени или "фрикасе", че глада е голям.

64

Анонимен

преди 5 години

е какво очаквате с твя кораби и т.н., ще мрем ние при конфликт а еие се радвайте на америка и начина им на живот!

63

ФАКТИ

преди 5 години

За нечелите историята ни: Българите са водили войни рамо до рамо с руснаците и са освободили БЪлгария два пъти . Един път от турско робство и един път от фашизма, фабрикантите и капиталистите в България, просъществувал до 9 септември 1944 година!

62

Анонимен

преди 5 години

Младите руснаци наричат държавата на Путин "Рашка-г.овняшка", пък си правете изводи, защо в руския Гулаг им предлагат непрекъснато военно шоу !

61

МОСКВА+ КИЕВ

преди 5 години

са две столици на Средновековна Русия и е естествено да спорят КОЙ е по РУСКИ ГРАД. Чак 1703 ПЕТЪР 1 основава Петербург за да закрепи завоюваните от шведите земи и да направи РУСИЯ морска държава. При Екатерина Велика се отваря достъпа до ЧЕРНО МОРЕ. САЩ си мислеха, че ще запушат Черноморския флот като щяха да базират кораби в Севастопол. Е няма как да стане. Че те там си живеят руснаци. В Одеса също. Само убийствата в Одеса потушиха бунтовете на РУСКАТА ПРОЛЕТ

60

Работещ бедняк

преди 5 години

До АнонименОди се бий бе! Щом имаш мерак. За нас грижа не бери срещу братята си ръка няма да вдигнем

59

Анонимен

преди 5 години

ракетните комплекси "Искандер" всеобхватно контролират черноморското крайбрежие по цялото му протежение, включително и Босфора"--голяма грешка направиха сащ и ес, че изолираха ердоган, че и лирата му сринаха.много голяма грешка! а ердоган е с най-голямата и най-корава и боеспособна армия в европа! трябваше да му върнат гюлен , а не да го "карантинират"!а сега глей какво става - ше взема с-400 на южният фланг на нато, а можеше да е с 2-3 дузини ф35 под носа джуджето хаяско!

58

ВЛАСИТЕ

преди 5 години

да не се надяват да вземат пак Бесарабия, която им се падна да окупират за 20 г. Те и ЮЖНА ДОБРУЖА се бяха напънали да глътнат. Българите в ЮЖНА ДОБРУЖА помнят от баби и дядовци какви зверстава са правили румънците тогава.Тези ТУ23М3 са носители на КИНЖАЛ и ще потопят всеки самолетоносач дръзнал да доближи в Средиземно море рубеж за пуск на крилати ракети по Русия. А ракетите в Румъния ще бъдат закопани в земята преди да излетят

57

Анонимен

преди 5 години

Голям си Путин,накарай ги да треперят ,от на тиквата кучето ще треперят всички.

56

Анонимен

преди 5 години

До Солджър оф форчънТи май не си чел история!Българите СА водили война срещу руслямците. И са побеждавали!руската *** капитулира пред България. Брест-Литовск.

55

Анонимен

преди 5 години

До И ТОВА ЩЕ СТАНЕКИЕВ е бил ИЗКОНЕН РУСКИ ГРАД, което си казват самите украинци--недей лъга ве бас-тун!когато на киев му даваме азбуката и проваславието, масква е била в буквалният смисъл - гьол! никаква раССия не е съществувала изобщо в началото на 9-и век.киев няма нищо общо с масква, ама нищо общо!

54

Анонимен

преди 5 години

Ако можеше Кремълската клика да се погледне отстрани, може би щеше да разбере, колко е жалка, като види какви са и' феновете - маргинали, метежници, лумпеноиди, наркомани, нехранимайковци, екстремисти, фанатици, тунеядци,....с една дума - атакисти !

53

И ТОВА ЩЕ СТАНЕ

преди 5 години

КИЕВ е бил ИЗКОНЕН РУСКИ ГРАД, което си казват самите украинци, които твърдят, че те са в основата на КИЕВСКАТА РУС. Все едно ПЛОВДИВ и СОФИЯ да спорят кой е по-български град. Та ОБЕДИНЕНИЕ ще има, независимо какво мислят стратезите на Белия дом или колонизаторите от Берлин или Варшава

52

Анонимен

преди 5 години

До ПатриотХич да не реват за санкциите!--истината е, че фактически тези санкции са по-скоро декларативни, проформа!"санкции" би било , ако от утре тотално се прекъснат ВСЯКАКВИ търговски отношения с раССия, абсолютно всякакви и се изтеглят и дипломатите.ето това биха били - санкции.сегашното е мижи да те лажем! а през това време лудия трупа оръжия в крим, до прибалтика и калининград!

51

ЦЯЛА УКРАЙНА

преди 5 години

трябваше да си върнат, ама бяха молби, заплахи от Меркел, франсето и ПУТИН не посмя. Надяваха се НАПРАЗНО да ги приемат руските олигарси като равни на ЗАПАД. Да ама само искат парите им, а това не се харесва на кремълските богаташи. А хората в КРИМ са си РУСНАЦИ както и цяла Източна Украйна и биха се обединили в РУСИЯ с радост

50

Анонимен

преди 5 години

До 76Китайския дракон ще помага и ще завладее САЩ--друг път! ше лапнат сибир като топъл леб!

49

Анонимен

преди 5 години

Аахъъхх ,софия ще бъде унищожена първа а ние от провинцията ще гледаме шоуто на маса с мезе и напитки

48

Патриот

преди 5 години

Руски......! НАТО разполага отбранителни оръжия, а *** нападателни....Поне си признават анексирането на Крим. Хич да не реват за санкциите!