60

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 62Може би за агресията трябва да се погледне семейството, в което живеят учениците.Ама не - при проблем с учениците винаги са виновни учителите...

59

Картофчо

преди 5 години

Служителкато от РЗИ, която е подвела явно нарочно ръководителите си и твърди: "Не мисля, че има нещо скандално", е редно да се уволни дисциплинарно и без право да работи в държавни структури. тя явно е на заплата и в момента към някоя неправителствена организация, въпреки че на държавните служители това им е забранено!

58

Анонимен

преди 5 години

Това ли са образователните програми на МОН? Затова ли им вдигат заплатите постоянно? Резултат е масово неграмотни и агресивни ученици през последните години.

57

Анонимен

преди 5 години

До До 42Я съм друг ама като нямаш мозък за 2 стинки и не разбираш от тези работи ( може би щото си хомо ) ходи си в Англия ( страната на инцестите ) и не пиши тука глупости. Не ти е стената във фб ... излагаш се

56

Анонимен

преди 5 години

Кога ще излезе втората част-Любов с последствия, с двете известни мацки на корицата? Да се надяваме да е преди евровота.

55

шепот

преди 5 години

След като всички формати ги имат нателефона,какво ще им каже брошурата.Брадясват на12год.Във време оно ,дедите са ги разделили.Мъжка гимназия,съответно девическа.Щом тогава е имало силно обществено мне-не,значи решението е било добро.

54

Кач

преди 5 години

Една жена в магазин за филми. Търся порно филми. -Мъж с мъж на 1-вия етаж, Жена с жена на 2-рия. Ама аз искам мъж с жена. -Аа тогава Научната фантастика е надолу по коридора.

53

Анонимен

преди 5 години

Ако на снимката бяха две лeсбийки нямаше да има никакъв проблем.

52

Анонимен

преди 5 години

Баси рекламата си удрят Срам нямат! Да се рекламират малки деца. Мислещи само за тяхната угода баси нарцисите...

51

До 42

преди 5 години

До АнонименАхам...дойдохме ли си на думата- излизане от НАТО и ЕС...оо и Путин да ни анексира към РУсия, нали?Да ни построи и един хубав мост.Тогава всички русофили...ще получите оргазъм от проникването на вашия идол.Един въпрос по темата, към русофилите във форума:Абе, вашата необятна любов към Путин...не е ли, също, вид хомосексуализъм??

50

До 46

преди 5 години

Не виждаш ли снимкаата на брошурата бе, джендъре, както и разказите на свидетели?

49

Новия Световен Ред

преди 5 години

До Аз Тя само сега започва. До 10 години няма да има пол в родилните домове, личните карти и шофьорските книжки. Населението на земята ще бъде редуцирано до 500млн бели. Всичко е решено много години назад, сега само берат плодовете. Последните дни са вече преброени.

48

Анонимен

преди 5 години

До ВяраНито за напечатани, нито са разпространени.

47

Вяра

преди 5 години

Всички по веригата , от най-ниско ниво, та до министъра да бъдат уволнени. Никой нищо не знае, а как са отпечатани и разпространени?

46

Аз

преди 5 години

Джендъризанцията върви по план!!!

45

Анонимен

преди 5 години

Ето го.Интернет гърми за някаква несъществуваща гей брошура.И в следващия момент се появява пост:"трябва да излезем от ЕС и НАТО"Типична русофилска хибридна пропаганда.Баба Радка от село Кирпичево ще се върже 100%.

44

Новия Световен Ред

преди 5 години

До Ивана Докато връзката мъж - жена не бъде обявена за незаконна.

43

Анонимен

преди 5 години

Не става въпрос за права на хомосексуалисти и толерантност, става дума за развращаване не децата. Децата много добре знаят какво прават хомосексуалистите, има интернет сайтове, виждали са и са грамотни. Тук става дума, че на децата официално се представя, че хомосескуалузмът е нещо нормално, както нормалните полови отношения, но трябва да се внимава за болести.

42

Анонимен

преди 5 години

Трябва да излезем от ЕС и НАТО възможно най-бързо. Човек трябва да е сляп, за да не вижда, че Бългаия изчезва. А ако сме толкова слепи, значи си заслужаваме да изчезнем.

41

Анонимен

преди 5 години

Наистина ли съществува тая брошура?Някой виждал ли я е?Питах 20 ученика от различни класове и училища. На никой от тях не е показвана въпросната брошура или подобна.Нещо фейкнюз ми се струва цялата работа.Интернет гърми за гейската брошура, а никой не я е виждал.