15

БАСНЯТА ЗА ЛИСИЦАТА

преди 5 години

и глупавата сврака със сиренцето я изживяваме на гърба си вече 30 години. Европейското бъдеще ТИКВАТА го отложи за близките ....25 години. Из отчета МУ пред фондацията КОНРАД АДЕНАУЕР как МЕРКЕЛИЦА го харесала за местен губернатор в КОЛОНИИТЕ

14

Един

преди 5 години

Продължавайте с пропагандата. След последните няколко години усилена пропаганда срещу Путин и Русия 2 пъти повече хора, в световен мащаб, смятат че САЩ е по-голяма заплаха за световния мир, отколкото Русия. Колкото повече пропагандирате срещу Русия и Путин, толкова повече се качва доверието в тях. Така че продължавайте в същия дух.

13

Анонимен

преди 5 години

Путин няма полезен ход, а същевременно е в Цугцванг...края му е предопределен !- Каза на мужика, че санкциите ще паднат до 2 години...и излъга.- Каза, че не а имало руски войски в Крим...и излъга.- Каза, че ще подобри положението на оскотелия мужик...и излъга.- Обяви ракета "невидимка", която достигала всяка точка на Зимата, за което САЩ го обвиниха, че нарушава договора, а Путин отрече...и излъга.- Кримнаш е една голяма казарма, която сега гълта огромни средства, които нямат възвращаемост!

12

Анонимен

преди 5 години

Ако си мислите че Русия ще спре да се развива след Путин, сте зле също като редакторите не това скапано кенефно издание !

11

ПУШКИ ВМЕСТО ХЛЯБ

преди 5 години

или никакъв хляб , ако нямаш пушки. Изберете сами

10

ПУСТА ЗАВИСТ ЧОВЕШКА

преди 5 години

като не могат да хапват баклава поради ....много причини, казват че разваляла зъбите и причинявала диабет

9

Бай Иван

преди 5 години

Пушки ще ядете бе, нашият главатар пасти ни прати. За вас пушки.

8

ТИКВАТА

преди 5 години

може само да мечтае за такъв "паднал" рейтинг. Той не може да стигне рейтинга на РАДЕВ...

7

Анонимен

преди 5 години

Боко има 10% рейтинг и няма проблеми с протести :D

6

V

преди 5 години

,,Хората не разбират защо проблемите се решават за сметка на доходите им,, Щото петрола е ефтин ,а Китай независим за разлика от американска България . България е като животно без глава .В природата няма нужда от такава ,,държава,, А Русия трябва да прави големи реформи .Това че не се изсипват толкова много държавни пари за ,,култура,, не е достатъчно .

5

Анонимен

преди 5 години

Е нали Путин обеща на мужика "Рай"...за какво да го гледат !?Те на мумии са се нагледали.

4

Анонимен

преди 5 години

Ква България, кви 5 лева. Кво се тупкате в гърдите, бай ***.България я няма вече. Потъна в капиталистическия океан на САЩ, както и половин Европа.Не виждате бъдещето, погледнете на изток.

3

Анонимен

преди 5 години

20г му все му пада и пада рейтинга, но пак не стига този на нашия парламент. Мръсни руснаци

2

СЛАВА РОССИИ!!!

преди 5 години

Путин е светец!А които не го харесвате сте еврогeйове и ***!СЛАВА РОССИИ!За вечната българо-съветска дружба! От векове за векове!Слава на братския народ!Слава на мъдрия ръководител на федерацията!Слава на славянството!

1

Анонимен

преди 5 години

Разбахме още онзи ден когато Путин отправи открити заплахи да унищожи човешката цивилизация !Бог да пази България от рускотурската империя !