44

Анонимен

преди 5 години

Доста грозен коментар за IT специалистите какво били произвеждали. Драги ми голтаци, получавам 5-цифрена заплата, за която работодателят ми плаща до стотинка осигуровките. А вие крадете ежедневно, взимайки си мижавите 1500лв. под масата. Какво произвеждам аз? Живот за разни лъжци с ТЕЛК, живот за разни мижави мързеливци като вас и децата ви. Вземете се махнете от държавата. Нека останем образовани и добре платени хора. Не сте ни нужи. Нискоквалифициран труд ще внесем от цял свят. Има желаещи.

43

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 58Създават неща, които не са нужни и без техните продукти си живеехме живота и то по-добре.

42

Анонимен

преди 5 години

Браво! Добра новина! Защо? Масово люлинскитят тарикат се изнася от държавата и тича да мие чинии в Лондон. Чудесно! Подобни *** в икономиката не ни трябват- ще ги внесем от Молдова и Украйна (доста по-свесни хора от нашия ***- гарантирано). Кой остава тук и прави деца? Млади, амбициозни и образовани специалисти- най-чистата кръв. БРАВО! Марш на всички сервитьори- не сте нужни, не ни трябвате! Проблем? ***. Ще се изнесат ит те. При всички случаи са наравно с *** с БМВ-то.

41

Анонимен

преди 5 години

Така е.Раздадохме се да създадем богатството на богАтите.И си докарахме си хронични болести,одъртяхме и обедняхме.И като дойде време за заслужен отдих да се порадваме на пенсийка вече няма време ,живота свършил. Живеем в безчовечна държава

40

Анонимен

преди 5 години

Да ,но сме "стабилни"!

39

Анонимен

преди 5 години

До ДаниВ другите държави социалните отнемат много повече деца от родителите им. В България това е нищо в сравнение с Норвегия например. И баба ти не е била богата но е родила ***.

38

Анонимен

преди 5 години

Ей колко интересни са лузърите! Програмистите не трябвало да взимат големи заплати. Че нали те с техните големи заплати ти финансират здравеопазването, пенсиите, инфраструктурата и всичко останало? Ако всички са лузъри като вас откъде ще има пари тази държава?

37

Анонимен

преди 5 години

До 50 Ей ги пак с тея програмисти. Тва "ИТ-то" е любимата чужда виртуална паничка в която българина да зяпа. Долните *** завистливи не разбират че програмистите наливат милиони в икономиката нон-стоп и всички са на далавера от това, ама късоглед, глупав и прокажен народ веднага иска да прави комунистически погром щото чул че някаква прослойка имала пари сега. Те и борците имат ама за тях топки нямате, ***.

36

от Дойче Веле

преди 5 години

До АнонименПлащам плащам, и всичките ми познати в ИТ Бранша яко плащат, а ти *** от ГЕРБ си кротувай и си пий спокойно ракийката. Щото за разлика от теб и шайката на която слугуваш, ние ИТ Бранша плащаме и издържаме тази държава. И трябва ръка да ни целувате и да се радвате, че нас ни има, иначе ще гладувате като кучета.

35

Анонимен

преди 5 години

На тази територия рано или късно ще дойдат от Далечния Изток или Близката Африка.

34

Анонимен

преди 5 години

Когато ги нямаше компютрите, хората пак живееха. Но ако няма храна, няма живот. Когато настъпи глад, тогава ще разберете кой какво трябва да получава.

33

Deutschland

преди 5 години

В Германия казват, че мед. сестра и полицай не могат да имат дете. Чисто финансово не могат да си го позволят. Докато стане на 18 да го отгледаш качествено по 10 хил евро на година са си едно чисто ново Порше. Без безсънни нощи, без наакани памперси. Това е реалността. Съвременият свят предлага далеч по-изкушаващи неща и за двата пола от брак и дете. Оттук раждат тези, до които прогресът не е достигнал или патриархалните общности. Световен проблем, а не български.

32

Анонимен

преди 5 години

Това е защото 90% от българите са много прости. Лошия човешки материал е факт!Социализма произведе милиони елементарници и те затриха държавата. И лошото е че децата на тези елементарници също са прости и това води до един затворен цикъл от който се излиза трудно.Трябва най умните да вземат властта, да се направят мащабни реформи във всичко, и да се промени образованието така че да може се вдигне нивото на масата от хора. Всичко това ще отнеме поне 20г. за да се образова едно ново поколение.

31

Православен

преди 5 години

Те поГЕРБаха България!

30

Дани

преди 5 години

Ние сме най-гладния член на ЕС и НАТО.И защо да раждам? За да гладуват и тънат децата ми в мизерия? Благодаря! Не мога да взема такъв грях на душата си.Или пък ако ги създам в майка България,ще сенамерят алчни чиновници на социалните,коитоще ми ги отнемат за да ги дадат на приемно семейство. НЕ! БЛАГОДАРЯ! И такъв грях немогада поема! Ако ще раждам,то ще е в нормалнастрана,където ще мога да си ги отгледам личноаз.

29

Анонимен

преди 5 години

До 44 И ако стане това, българите какво да правят. Българите, откъдето и да са минали, държава са градили. Това ги крепи.

28

до 47

преди 5 години

До АнонименА ти колко български домати, краставици... и пр. земеделски продукти си си купил през последната година?

27

от Дойче Веле

преди 5 години

До АнонименА ти откъде знаеш, че не плащам заплати?? Освен че плащам между 2000 до 4000 лева чисто заплати, плащам и осигуровките и то пълните над тези заплати. Хайде да видим кой какво плаща и какво не плаща...

26

Анонимен

преди 5 години

Българите са добри и силни хора. Няма да се затрие българското.

25

Ванката

преди 5 години

Скоро ще публикуват избирателните списъци и ще се окаже, че избирателите ще са повече от населението. Всички, барабар с пеленачета и преминаващи, са гласоподаватели... за правилната партия.