66

Анонимен

преди 5 години

До Явор Х.Нелсън Мандела беше тарикат и престъпник.Заради глупостите му черните избиха толкова много бели хора в Африка..

65

Явор Х.

преди 5 години

До НаблюдателПървото което е, в науката няма такова понятие като истина. Истинската наука знае че има срок за годност, т.е. постоянно подлежи на поправка. В науката не се приемат догми.Второто което е, интелигентността е идея от социалните и човешки науки. Не става въпрос за нещо обективно, за което има само едно определение, само една теория и само едни данни. Когато става въпрос за измерване на т.н. интелигентност, няма консенсус, до колкото знам, в науката. За някои учени IQ тест не нищо.

64

Жан-Люк Пикард

преди 5 години

Казал е самата истина.

63

Анонимен

преди 5 години

Приноса му за днк не значи нищо, но виж твърдението му че черните са по глупави което всички и така знаем, било по важно. Комунистите при сталин и берия пасти да ядат пред днешните либерали

62

ШибиРиби

преди 5 години

Има има

61

Путин

преди 5 години

Добре си ти ... а моето е 11

60

Сократис

преди 5 години

Учен от такъв ранг и с огромен принос в генетиката е достоен единствено за почит и уважение! Всичко което е казвал и предстои да каже, не може да се подлага на съмнение.Отнемането на титлите, по никакъв начин не могат да му отнемат знанията! Историята ще помни него, а не тънкообидните служебни толерасти, които споделят мнението му, но не могат публично да се съгласят...Затова са и "служебни", а извън протокола са "калинки" като нашите

59

ШибиРиби

преди 5 години

И от *** има нужда на земята. Когато всички се барат на интелектуалци няма кой да кОпа и рЕди тухли четворки. Ей на бг държавата жив пример. Всички едни умни ентелегентни и образовани

58

@55

преди 5 години

Виждали сме. Много възпитан, френско образование, баща му имал много магазини и камиони. След три часа обяснения, чертане, рисуване и устно трасиране на един цикъл за обхождане на масив, човекът продължаваше да не знае какво е масив в програмирането. Това дори белите колежки го разбират, без да питат...

57

Явор Х.

преди 5 години

До Анонимен 62Смесицата на т.н. бели и черни не води до никаква вродена агресия. Това е пълна фантазия. Познавам няколко деца от смесени бракове и не съм забелязал по-голяма агресия в тях. А относно агресията на т.н. бели, можем просто да си припомним за концентрационните лагери както на нацисти така и на СССР. За по-лоша и по-мащабна агресия, въз основа на омраза, от тази не съм чел - всичко е било организирано е задействано от т.н. бели. Приятен ден.

56

До 70

преди 5 години

Ами българите сме с IQ деветдесет и няколко точки. Повече от на гърците, сърбите и турците, хърватите, но по-малко от на румънците.

55

Анонимен

преди 5 години

Потърсете с Гугъл IQ by countries, statistics и истината ще излезе наяве - масата от населението в африканските страни е с IQ 60-70 точки....Това са пълни простотии. IQ-тестовете зависят от образоваността и, нещо, което авторите им не обичат да си признават, от тренирането на задачите. Колкото повече такива решаваш и знаеш отговорите, толкова повече точки ще излязат. В страни с неграмотно население колко хора са тествани, за да има статистика? Колко българи биха излязли умствено изостанали?

54

Аз

преди 5 години

Никой бял не оспорва че белите не могат да скачат, но черните оспорват че не могат да мислят, това лицемерие ще спре никой да не си прави илюзии

53

Заражда

преди 5 години

се нов генетичен вид - лицемерен,импотентен усвоител на ръководна длъжност.

52

Аз

преди 5 години

Искам квоти за белите в нба! Както във всички спортове доминирани от черните

51

Анонимен

преди 5 години

Този същия в го питат - вие учен ли сте - той казва не , само физиците са учени , всичко друго е социална работа..

50

Анонимен

преди 5 години

Много му пука на Уотсън, че някакъв институт му отнема почетните титли - та той е на 90 години! Освен това, Нобеловата награда не могат да му отнемат, а тя е най-важна. Блесна лицемерието на либералите - да казваш на черното - бяло, т.е. че черните били като белите, а който изрича истината, макар и научно доказано, бил "расист"! Ха-ха-ха!!!

49

Анонимен

преди 5 години

Черните това го знаят много добре, и не е случайно желаят техните деца да посещават училища с бели деца, от другс страна при тоя микс белите придобиват от черните и тхния темперамент на агресия (със какъвто се събереш такъв и ставаш) и за това на запад, белите родители протестират и са постояни дискусии по телевизията.

48

Анонимен

преди 5 години

Фрапиращо е да стигнеш до там да тормозиш учен за това, че е оповестил обективните резултати от изследванията си. Който се интересува може веднага да провери, има официални класации на интелигентноста по държави, а също и на благосъстоянието на нациите според коефициента на интелигентност. Там си пише - жълтата раса е най-умна, а много от африканските държави са си на нивото на умствено изостаналите...факт.В света се надига нов тип тоталитариьъм и това е ужасно.

47

Анонимен

преди 5 години

Това е безумие титлите не могат се отнемат - могат само да го изгонят от работа..