28

V

преди 5 години

Самолет дето да надделява не е изтребител ,а нападател.Става въпрос за друг вид самолет .Даже не трябва и реактивен двигател.Ако ще имаме изтребителна авиация трябва сами да си произвеждаме двигатели ;)

27

етнически турчин

преди 5 години

До АнонименАЗ И В АНАДОЛА МОГА ДА ХОДЯ,ИНТЕРЕСНОТО ТИ КЪДЕ ЩЕ ХОДИШ,ЗА ТЕБ ВСИЧКИ ВРЪТИ СА ЗАКЛЮЧЕНИ ЗАЩОТО ЗНАЕТ ЧЕ СИ БЪЛГАРИН,КОРУМПИРАН И КРАДЕЦ И МЪРЗЕЛИВ КАТО ***

26

Burzum

преди 5 години

Пак сте пропуснали ,че за него ф 16 е по добрата пожарна ама не искал да се меси на комисията.... ПРЕМИЕРА е като лакмус за това какво представлява българския народ...

25

Ал Кохол

преди 5 години

Борисов и строителите ни да видят това:Световният икономически форум прави класация на пътищата (Quality of roads) в различните страни всяка година. Били сме на 97 място от 138 страни. Съвсем неотдавна. След това обаче сме се оказали на 129-то място от 144 държави.120 Vietnam 2.7121 Burundi 2.7122 Serbia 2.7123 Brazil 2.7124 Poland 2.6125 Burkina Faso 2.6126 Colombia 2.6127 Nepal 2.6128 Venezuela 2.6129 Bulgaria 2.5130 Madagascar 2.5

24

Анонимен

преди 5 години

До ???? 24Единствения начин България да си реши всички проблеми е БСП да изчезне от политикана на България.

23

Анонимен

преди 5 години

До ????Стратегията е ясна.избираме корнелия и БСП.и се оправяме с 3000лв/долар.

22

????

преди 5 години

Стига сте приказвали глупости и общи приказки г-н Премиер! Кажете как да си решим вътрешните проблеми - демографски срив, корупция и шуробаджинащина по държавните администрации на всички нива, спрените енергийни проекти (Белене, газопроводи - че и пари сме дали). Държавата няма стратегия - лашкат ни всички - само изпълнявате чуждите интереси на чуждете си началници!

21

хаха

преди 5 години

Що не се изнесеш към Албания и Русия, щом не ти харесва тук?

20

етнически турчин

преди 5 години

хахахахаах колко жалко и смешно.Типично българска работа

19

Уоф

преди 5 години

А тези десет милиарда, кой ще ги даде г-н Борисов от хазната.Кой ще ги плаща?А лихвите по тези заеми, а кой ще ги плаща. Че това си е ЮП, това е Белене.Кое е по важно, на българите да им е топло. Бизнесът да ползва евтин ток или някакви самолетчета.на коя държава сте министър председател САЩ, МВФ, СБ, Украйна, ЕС, Турция - за да й подарите ЮП, защитихте турската икономика.До ден днешен, 20 - десет години сте в политиката, и като кмет, и депутат, и не мога да разбера, коя е Родината ви?

18

Противно е

преди 5 години

Противно е да го гледа и слуша човек стабилния компрадор! След като погреба България, се гаври с нея. Прави мили очи на който е на дневен ред с наведена глава и плонжове от *** лакейщина! Мародер Боко.

17

сигурно

преди 5 години

Сега и пилоти трябва да си внесем ,защото нашите карат само на тренажор!!

16

Нали

преди 5 години

Нали сме заобиколени само от " приятелски" страни?? Кой ще ни напада?? А и да ни.. гр- 250 самолета ,Тр- 500.. ние с 8?? Това е като да обещаеш на малко дете да го пазиш от гамените,но го задължиш да си купи танк!! Боже..( не Бб де).кога ще се махне този макак..

15

Джедай Мастър

преди 5 години

"Искрено се надявам руските власти да погледнат с добро око и украйнските моряци да бъдат пуснати"Голяма мишка нашият геополитик. Искрено се надявал да погледнели с добро око. Няма възмущение, няма осъждане, няма настояване, па дори за вътрешна употреба. Научил си е урока.

14

Хлъц

преди 5 години

Г-н ББ, какви "Мински съглашения" - като същите онези, които спонсорираха "незаконният преврат" в О краина с 5 милиарда ги написаха?Вие разбирате ли абсурдът на ситуацията?2019 - годината на Бандера? Вие поддържате нацистката хунта в О краина и лекувате същите в Хисар?А после ходите в Москва, и казвате на Владимир, че сте бил притиснат за ЮП.Израелският посланник в О краина се изказа много остро срещу Окраина.Вие на коя д-ва сте мин. пред. на САЩ, О краина, или БГ?Мъча се да разбера и тц

13

????

преди 5 години

Ако агресора е Македония - ще ги разбием с 5-6 самолета. :) Бе важното е, че Тръмп им каза, че трябва да отворят кесиите за американски оръжия - да има работа за американците. А нас българите кучета ни яли - най-изчезващият народ в света, ама с американски самолети! Карай бе, пенсионерите ще се отърват от мизерията в гроба, а младите ще емигрират... Ама България ще има бойни самолети! На гол шкебак, чифте пищови! А границата така се пази мале, птичка не може да прехвръкне!

12

така де

преди 5 години

Преди дни в бялата къща отвъд голямата вода, Цветанов каза, че решението ще е политическо!Точка, защото всичко е решено от политиците.

11

Анонимен

преди 5 години

Само ГЕРБ

10

Друг

преди 5 години

Прст човек.И срещу кой ще се топорим с 8 $амолета?? Значи се готвим да нападаме?? 8 самолета за 3 000 000 000 лева?? Сигурно ше станат 5 млрд!! Ако ше се браним С 400 са само 300 милиона!! 2 комплекса и никой няма да минава над нас!! А сега?? Още като излетят и няма да има какво да кацне!! Ммм Цц бе в Ссщ.скоро!! Взел е капарото от бакшиша!! И Винету си чака дела

9

Анонимен

преди 5 години

До 1 / 6Трябва да се бърза , защото др. Грипен не може да спи. Колкото по бързи купиме F-16 толкова по бързо др. Радев трябва да върне десет милиона рушвет от Грипените . Апропо в момента в Австрия един от шефовете на Грипен , който е раздавал рушветите е в затвора . Анадъмно другари червени каскети .