390

Кратун

преди 5 години

Руският "елит" по-скоро ще организира един пуч на Путин, отколкото да прежали вилите и яхтите си във Франция, Монако, Гърция, Великобритания, Черна Гора, Италия и т.н. Все пак цял живот са крали за да ги купят.

389

Анонимен

преди 5 години

половин русия е емигрирала в европа. това няма как да стане.

388

Анонимен

преди 5 години

474 Абе ти лудЛИси или ДА! Как при ядрен конфликт само до Урал ще се ограничат пораженията? Айде обясни как ще се случи това? Говоренето анти Америка ви е любимо занимание на рускитеподлоги, но не решава проблема на Русия, която от 2008 г е практически световен терорист и гангстер едновременно! Ако разума не надделее в Кремъл, нищо добро не ги чака Тръмп ви го каза в очите на срещата в Хелзинки!

387

груз 200

преди 5 години

До seако сащ и нато натиснат първи копчетата, след капитулацията путин ще каже по си ен ен "периметр" он не взлетел." и толкоз. ако нямаха интерес, до сега да са им набили шушоните. едната армия постоянно тренира при бойни условия, другата пишат по вестниците, че от ракетно поделение изчезнали 50 километра бетонен път. туйто.

386

Болен от русофрения

преди 5 години

Амчи тъй ще изстрелват рушнцяите ракетите си! Язе съм на 78 години и искам комунизма да се върне...!Искам си любимите ТКЗС-та,АПК-та,лагера Белене,Изправителните домове,любимите ми мазета за бой в районните управления.......те това си беше живот...!

385

Waffen SS

преди 5 години

До Mr.STARBUCKS**"И най жалкото , почти 500 коментара на бузлуджански ***."Мда-а-а ,така мислят и душевно болните от едни лечебни заведения,че те са нормалните , а всички други са луди.Същото се отнася и до любителя на менюто на посочената верига

384

se

преди 5 години

Въпроса е кой ще натисне първи копчето.Отговора е САЩ и НАТО.И тогава в Европа ще има на новогодишна заря без празнуващи.Естествено САЩ няма да понесат удара и ще продължават да сеят ,,демокрация" по оцелелите континенти.А от Ламанша до Урал всичко ще е пустинята Европа.Това е сценария който е написан отдавна и времето му е дошло.Крайната цел на САЩ е да подчинят целия свят и всички народи да им слугуват.Има шанс това да не се случи само ако Русия нанесе изпреварващ удар по САЩ..

383

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До До Adolfoайде да не бъркаме руската империя с росийската федерация, втората световна с великата отечествена, и султана на задунайская с оправен политик. от брежнев до сега, ефекта е, че докараха РФ до статуквото на османската империя малко преди разпадането и.

382

Анонимен

преди 5 години

Това са просто приказки, празни от съдържание руски заплахи! Ако не дай Боже има ядрен конфликт не само ЕС, а и Русия ще бъде ядрена пустиня, както и Щатите с две думи- целия свят отива на кино! Разумното в случая е Москва да се върне в рамките на договора, защото ако не го направи логично отиваме в нова Студена война със всичките и подробности- желязна ( визова) завеса и гонка във ВЪОРЪЖАВАНЕТО! Все неща крайно неизгодни за по- слабата икономически Русия. Отиват по дяволите и всички руски проек

381

Бай Петко

преди 5 години

До Анонименмиличън, с "пак питам" най много да я докараш до задвратници в магазина. не си никой да питаш, и да решаваш. с терористи не се преговаря, и за това срещите бяха отменени. спасявай се, това очаква "болният човек на източна европа"

380

рускин

преди 5 години

ниемогъ да понимая, как можна в 21 веке, такава агресия? ний нищо не праве, фалити на банки са случайност а военни операции са в защита, а те заграждат ли с нато, направа да падладееш. но внимавайте, товарищи, ние ще ви покажим къде раки зимуват,с демонстративен удар по уфа, челябинск и воронеж!

379

Анонимен

преди 5 години

"вместо да си ги мерят ракетите да седнат е да преговарят, като трезви политици"---------------------------------------Добро предложение. И среща и преговори трябваше да има на Г-20 в Буенос Айрес преди седмица. Но някой я отмени за броени часове до нейното начало. Пак питам - кой го направи? Путин ли отказа срещата, на която трябваше да се реши бъдещето и Мирът на Земята?

378

До Adolfo

преди 5 години

Аз не мразя Русия! Не мразя дори диктаторът, който я управлява в момента. За мен той е една жалка личност, която историята ще оцени след време по достойнство. За мен е унизително един български гражданин да го възхвалява и ...(това го самоцензурирам) при положение, че той не е български президент, не е дори приятел на България! Това важи за всеки чужд политик. Българският народ вечно ще пази спомена за онези воини, които дадоха живота си с чиста мисъл за свято дело!

377

Ванга ще познае

преди 5 години

Ще оцелеят по приспособими те. Знаете кои са те.

376

Анонимен

преди 5 години

Нагло са я обградили отвсякъде, правят провокации, ръчкат, мира не дават! После- Русия била агресор! Над хиляда военни бази по света има САЩ!!!!

375

Анонимен

преди 5 години

Нищо не става от руснаците. Освен да плашат с убиване друго не могат. Пълни нещастници са.

374

До Adolfo

преди 5 години

Мисля, че такива като теб ще има още дълго време да развяват знамето на омразата. Да те попитам нещо: За теб руският народ и Путин едно и също нещо ли е? Хитлер и немският народ едно и също нещо ли е? Тръмп и американците едно и също нещо ли е? Борисов и българите едно и също нещо ли е? Временния лидер с неговата политика и народа едно и също нещо ли е? С какво право ТИ наричаш такива, като мен не харесващи определен лидер ...фоб? Кой ти е делегирал това право? Ти на господ ли се правиш?

373

Анонимен

преди 5 години

Съвременните ракети са компактни по стотина мегатона еквивалент.Една стига за Европата. Втората ще е вече гавра с труп.

372

Mr.STARBUCKS

преди 5 години

До skitnik13На какъв език пишеш, че не мога да разбера ?

371

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

то имаше там една шуригина, *** беше експерт по други работи. и тоя май си е сипал "Само на дънцето". айде, у лево.