37

Анонимен

преди 5 години

До До 23Защото при ГЕРБ икономиката е на плюс, няма фалирали банки и безработицата е 2 %.При БСП банките фалират, инфлацията е 5 000 %, а безработицата над 20 %.Всички помним Виденовата зима и управлението на Орешарски каква мизерия беше!

36

Анонимен

преди 5 години

До 36Измежду ГЕРБ и БСП, ГЕРБ е по-малкото зло.И аз така смятам.За съжаление освен тези двете на хоризонта друго няма.

35

Аз

преди 5 години

Поздравявам всички които са на протестите! През 89 бях на първия демократичен митинг - сега времето е на младите -успех!

34

От 36 До 21

преди 5 години

Коментарът е до анонимен с номер 21

33

Анонимен

преди 5 години

До 32 Почти колкото в Франция! Доволен ли си?

32

До 23

преди 5 години

Защо ГЕРБ да е най-малкото зло??? И умните да го избират? Бойко знаем колко е начетен, аз не искам да ни управлява един пожарникар. Много хора работят и са бедни. Това, че заплатата им е ниска не ги прави мързеливи.Да вдигне доходите, не да мисли каква магистрала до Александруполис да прави с български пари.Не искам за премиер човек, който е по-загрижен за Балканите отколкото за България.А ти недей да обиждаш българския народ. Всеки да гласува както иска. Светът не свършва с ГЕРБ.

31

info.info

преди 5 години

Ченгисите да са доволни от допълнита/извънредна работа, нали това искат.

30

Анонимен

преди 5 години

Ама дайте някакви координати, бе! Къде, пред парламента ли, в колко часа?

29

2018

преди 5 години

Главен Секретар на МВР - охраната на Мето Илиянски, Народно Събрание - професионални крадци и мутри , фалират банки, купуват медии, крадат печеливши предприятия - ЧЕЗ, Виваком , фалират БДЖ , крадат от еврофондовете , размножават СиГа Ни , имат си Специализирана Частна прокуратура и НАП . Крадци на бъдеще!

28

Анонимен

преди 5 години

По колко плащат на човек да протестира?

27

Реалист

преди 5 години

До 123. Това почване начисто стана без краен сериал. Колко пъти се каним и все стигаме до поредната задънена улица. И сега ще е така. Ако не знаеш причината, тя е в самите нас.

26

Анонимен

преди 5 години

До тука беше с мандатите на Кауна!

25

ВИНАГИ ГЕРБ

преди 5 години

До Оставка!Мандат 4,5,6!

24

Анонимен

преди 5 години

А БСП как дойде на власт през 2013 г. май честно и коректно, а? Тия глупости за чувалите с бюлетините съдът ги отхвърли.Видя се тогава колко не сте манипулирали изборите след като цяло година после всяка вечер по 200 000 души протестираха срещу Орешарски!

23

Анонимен

преди 5 години

Като прогресът на Орешарски ли?

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 23Геп никога не са печелели - просто манипулираха изборите, къде ч чували къде със списъци къде с бой.Както казваше тиквата удри да те уважават!

21

Ххх

преди 5 години

Пълен рестарт на системата !!! Може и да е болезнено,но ще постигнем прогрес !

20

начало

преди 5 години

Нужна е тотална смяна на политическата система,не повече от 100 депутата на минимална заплата,без привилегии,тотална подмяна на съдебната система,и президентска република,това ще е началото...

19

пак

преди 5 години

До Оставка!Да бе,ГЕРБ пак ще фалшифицира изборите и пак ще са в властта.

18

Анонимен

преди 5 години

И като има предсрочни какво ще се промени. Пак ГЕРБ ще спечели. В момента като цяло простерат най-бедните, демек, най-простите и най-мързеливи хора в обществото (с малки изключения разбира се). Като дойдат избори обаче голяма част от хората, които в момента мълчат и не вземат отношение ще гласуват за ГЕРБ (най-малкото зло). Че за кой да гласуват иначе, за г-жа Лъжа ли, муахахаха