45

Анонимен

преди 5 години

льольото от банкя никога не е бил в час, ама сега като го слушам си мисля, че не е бил и в държавата ни.

44

Анонимен

преди 5 години

Цялата държава е притежание на управляващите, смешно е да се правят на загрижени, когато целенасочено и по всички начини съсипват ежедневно народа.

43

Анонимен

преди 5 години

Може акциза и ДДС да се връща на шофьорите ако бензина скочи над 3 лева.,

42

до Край

преди 5 години

интересно тогава защо в редица европейски държави има именно такива финансови стимули?

41

Анонимен

преди 5 години

евалата на бойко

40

данъкоплатец

преди 5 години

До Край - А КАКВО Е БЕЗПЛАТНОТО САНИРАНЕ?

39

Анонимен

преди 5 години

Още един абсурд - аз нямам кола, ноимам шофьорска книжка - бам - данъци! що за абсурд?

38

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

БСП са прави, че Борисов не никакъв политик... - той е ДЪРЖАВНИК...

37

Край

преди 5 години

Идеите за финасови стимули за покупка на нова кола са равносилни да накараме бедните да купят на богатите коли.

36

Анонимен

преди 5 години

Абе имам спомен, че Батмана се хвалеше , как вече нямяло да има посредник между нас и Газпром и чената на петрола щяла да спадне с 50 процента - нещо което БСп не направили, а ТОЙ ГО НАПРАВИЛ. Защо не усещам това намаление?

35

Край

преди 5 години

Сега ще има евтини прилични коли от Западна Европа. При всички случай са по-еко от тукашните стари коли. Притискайте старите с данъци и техническите прегледи НО не забранявайте вноса. Така ще се пообнови автопарка.

34

Анонимен

преди 5 години

Да, за закупуване на хидро автомобил автомобил се дават от 6000 евро(12 000 .лева), както е в Испания до 10 000 евро (20 000 лева) -Германия. Нека да не бъдем максималисти; нека Бойко да отпусне 12 000 лева на всеки, който си купи хидро автомобил, и намаление на данъците, ако си купиш нов автомобил, знаете ли колко хора ще пискат да хвърлят Ладите, и ще купят Хонда Сивик.

33

Жоро

преди 5 години

И като го напишат, какво?Всички знаят, че България е единствената държава в ЕС с пълно ДДС върху хранителните стоки, както и че то е най-високото в общността. Пише го върху касовите бележки, факт. Каква е ползата, освен за хора, които не могат да си сметнат ДДС-то, което плащат, ако по някаква причина им затрябва?

32

реалист

преди 5 години

Вожде, ще има ли на бележката как се оформя цената в Лукойл? На каква цена са закупили петрола, каква е производствената цена и надценката? Не разбрали, че проблема не е само в бензиностанциите, а и в монополиста Лукойл, който освен това е единствения производител на горива в света, който не плаща данъци. Оставка на цялата Шайка. До тук бяхте!

31

Анонимен

преди 5 години

Ами вдигни данъка само на най-скъпите коли и забрани вноса на трошки от бунищата на ЕС, В МВР има всякакви данни кога е купена, а в автотърговците кой за колко е купил. Трафика няма да спадне докато няма евтин градски транспорт и БДЖ за бедните както беше при Живков,

30

Анонимен

преди 5 години

26 - заплатата ОТДАВНА съм си я изработил. В германия цените са два пъти по-високи отколкото при нас, а заплатите - поне 10 пъти. Искам да се ръководим от Германия. Направете ми заплатата 7000 лева, готов съм да плащам сирене 25 лева, домати 6 лева, данък за топло 600 лева, карта за метро 70 лева. ще удвоим цените, ама ще удесоторим заплатите. И ВСИЧКО ще е германско. нали сме в ЕС?

29

са

преди 5 години

И,Бат'Бойко!Забравих да спомена,че почти всички наши съседи,дават субсидии в размер на от 5000 до 10000 евро за закупуване на хибрид или ел.автомобил.Дай ми ти 10 или 20 хиляди лева,че да видиш как сменям стария Нисан с едно Приус-че и тогава пак ще говорим за мръсен въздух.Иначе Нисан-а е железен и не можеш с 10 лева увеличен данък да ме накараш да го сменя!!!!!

28

учуден

преди 5 години

и като дадат бележка кой колко краде ... за тока като дават 2 метро бележка да не би да е поевтинял

27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 26Заплатите в Бг не се изработват. Заплатите в Бг се договарят между управляващите, Велев, Киро Гела и Синдикатите. Ти, чиновнико, какво заработваш, че ти дават един куп заплати, бонуси и увеличения?!

26

Виц

преди 5 години

Горивото щяло да падне когато Симеонов си подаде оставката.