176

Селяк

преди 5 години

Че какво му беше лошо на комунизъма? Имаше граници и не пущаха, а сега половината народ избега!!

175

Анонимен

преди 5 години

До 175 сладураСеаа шта светно. протестер е : наркозависимо същество пишещо срещу заплащане от НПОта на Сорос с обратна ориентация. сеа вече сващаш нали ?

174

Анонимен

преди 5 години

Тези които не могат, не се задържат дълго на работното си място

173

Mr.STARBUCKS

преди 5 години

Боеко отново ще сдаде поста, той сам го иска, защото вижда как оака всичко и че оправия няма. Доограбва каквото може и бегом да си гледа внуците на село в Ел Ей. А баламите му поддръжници да се чудят кое по-напред да платят :))))

172

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 149А Борисов щеше да счупи банката и да отнесе главите на седящите , за да се пресегне през два реда та да дръпне ръката на бай Донче в ООН-то...

171

Анонимен

преди 5 години

До Бивша президентшаЕЕЕ, питам аз, като бате Боце "говори по хорски", това харесва ли ти, какво ти дава? Не може да искаш от президента да говори "по хорски", защото няма да е президент. Имаме си тиква, която говори "по хорски" това ми стига.

170

мънфоф

преди 5 години

До 180 Сладуращи тъ изиям бря слядур

169

dramaqueen

преди 5 години

До Бивша президентша - да ти говори по хорски като треторазрядна мутра - нечленоразделно - това го имаш от един друг , не го търси от Радев

168

Анонимен

преди 5 години

Правителството няма да се огъне от дирижираните и финасирани от Кремъл протести.

167

Анонимен

преди 5 години

До тонкатаБаневи ще ги приемат!

166

Сладура

преди 5 години

До Анонимен 171Значи Радев е единственият, който мачка Цеци де къде го хване, крив го прави. За това мога само да го поздравя.-----------------------------------------------Аххахахахах...ама ти кой филм гледаш? Научната фантастика май ти е хоби!

165

Анонимен

преди 5 години

До тонкатаСамо се пробвай да ми посегнеш червен партизанино и те почвам с гьостерицата! Не съм гербаджия, но няма да позволя нови 45 години комунизъм! Само да дойдете на власт и ще направим ново горянско движение!

164

Аз

преди 5 години

Първо се ядосах че дава отбой след речта на 9 ти, но като се позамислих всъщност е прав! Шапка ти свалям г-н Президент! На народа вече му е причерняло пред очите, но трябва някой мъдър да го води.

163

Пешо

преди 5 години

Радев е един достоен български генерал. Като началник на ВВС, той утрои и учетвори броя военни самолети и с титанични усилия сам ги ремонтираше и поддържаше в годно състояние. Затова и никой не посмя да ни нападне. Но лошото правителство на Борисов му пречеше непрекъснато. И тогава достойният генерал Радев, като ги подпука с едни докладни...и така докато достойно се пенсионира с чувство за изпълнен дълг пред отечеството. Той не подаде оставка, както правят страхливците!

162

сладура

преди 5 години

До Анонимен 165Аз съм човек и не "простер". Говоря български и простер изобщо не ми е ясно какво е.Ако ми преведеш ще те черпя едно голямо.

161

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 71Не са палячовци, момче, ПАЛАЧИ СА те, унищожват млади и стари, унижощават древен народ и не им пука... но те живеят, живеят та се късат, на пълни обороти. Кой за 10-20 години е натрупал милиарди, кой и къде ... Това го могат само бивши висши комуписти в България ...

160

Анонимен

преди 5 години

Типичен евролиберал летял на Су иска Грипени от тия дето ни го набиват с всеки ден с лозунги за интеграции от Хелзинки и БХК, объркана личност. Сорос го извади от ръкава си като последен коз поне тука да има предимство пред Орбан и сие. Дори Тръмп плюе на евролибералите и бежанските кризи ама нали е военен зацепва като румънски реотан.

159

Анонимен

преди 5 години

Значи Радев е единственият, който мачка Цеци де къде го хване, крив го прави. За това мога само да го поздравя.

158

мънфоф

преди 5 години

До 162 Долен ляв педалубичъм тъ

157

Анонимен

преди 5 години

Радев поне е културен в изказа , достига по разум и преценка на Георги Първанов . Борисов простее с изблиците си и пискливият глас когато не му вярват на бръщолевиците . "Ще отида при Путин да си поръчам евтин брониран Москвич щото българският народ вика че съм харчил пари за западна кола .Ама имам много врагове разберете, те ще ме убият,,беше изръсил веднъж Бойко Един тънък женски глас като изкара.... СМЯХ БАТЕ , СМЯХ!!!! Радев и Първанов са хитри политици ,дори да са от БСП .