164

Томова

преди 5 години

НЕ понасям разни етноси, които живеят тук и ние ги издържаме финансово докато те паразитират, да обиждат българи и българки!!!По внимателно със заплахите и обидите , че ниското ви ниво личи винаги и навсякъде.Прав ви път към Индия, Турция и там подобните от каменната ера, където еволюция няма.Доста сме над вас във всяко отношение - интелектуално, морално и т.н.

163

БЪЛГАРСКА АРМИЯ

преди 5 години

БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ ЩЕ ЗАСТАНЕ ЗАД НАРОДА.

162

НОВА ТВ

преди 5 години

А шараните кълват ли кълват ...

161

Анонимен

преди 5 години

Аз само се чудя, щом Северинчо е избягал в Германия, как са взели негово ДНК, за да го сравнят с това от местопрестъплението?Гербавите ченгета които ни управляват са толкова прости, че даже не успяват да скалъпят някаква история която да звучи достоверно

160

Анонимен

преди 5 години

Колкото и да е слаботелесен това все пак е мъж и с един юмрук може да нокаутира една жена и после да прави каквото си иска

159

Анонимен

преди 5 години

Мисля че русенския ром е по-подходящ избор за убиец от румъно-украинския клошар.Браво Цветанов, браво Цацаров. Велики сте.

158

Анонимен

преди 5 години

чудя се гербавите защо умишлено си клатят стола, горива, храна, данъци автомобили, застраховки....има ли нещо за което да им кажеш евала????

157

ГерманскаЛаборатория

преди 5 години

ДНК за ден?ЕВАЛА

156

Анонимен

преди 5 години

Знаех си че ще хванат или луд или некой такъв. Иначе България е правова държава за пред началниците.

155

Анонимен

преди 5 години

Ами само си представете, какво се е случвало с българките по времето на турското робство. Това е било ежедневие. Тъжно и болно..Ами кои са раждали българчета тогава през робството?

154

Зозо

преди 5 години

Според ***, Бойко лично е извършил гаврата.... Свърши се с руската опорка!

153

Анонимен

преди 5 години

Турчин друг път.Знае се от кои е, то си личи по снимката.

152

Анонимен

преди 5 години

така е...За момичето .обесено в парка,намерено след 1 седмица, виновен не се търси..Защото няма пари. Тук всичко се откри за дни....чак и ДНК-то излезе за 1 ден..театър.

151

Анонимен

преди 5 години

Пак подхвърлиха обичайното кюспе на рибите от Територията!!!И рибите,за кой ли път ще клъвнат,нали са риби и, с извинение, "мозъкът" им е рибешки!

150

българин

преди 5 години

Поздравления за полицаите !!!!! Явно има останали добри професионалисти , които си вършат съвестно работата !!! БРАВО !!

149

КИМ ИР БОЙКО

преди 5 години

Тука се случва, квото ви кажа от телевизора

148

Анонимен

преди 5 години

Защо да гние в затвора? Да му плащам за охрана, отопление и храна на тоя гнусен ром ли?Дано не ти се налага, ама поседи 10-15 години в кафеза и ще разбереш. Или прочети разни интервюта с хора, получили 25 to life.

147

Анонимен

преди 5 години

215, обяснението е лесно, момичето е убито на друго място и е закаран трупът там след товаСлучая смърди от 100 километраПросто се надъни на страшни схеми които уплашиха мощни хора в България. Жалко за момичето, но вината е изцяло наша, защото вместо да се вдигнем срещу парламента ние се вдигаме на бой с ромите или турците.

146

Ким Ир Сен

преди 5 години

Очевидно румънеца / украинец не е приел условията и са прибегнали на вариант Б - хавана клуб. това просто е гавра с народа ни. този толкова ли е ***, че да задържи телефона и дрехите с кръв и улики. Не е ли видял поне един филм в който се унищожават улики. Има акъл да избяга в Германия няма акъл да унищожи уликите !!!! Повръща ми се !!! Бог да прости момичето ... !!

145

Анонимен

преди 5 години

Нато няма да си мръдне пръстчето за Бг срещу ТурцияНяма да има и нужда. Ние дотогава сами ще сме се изтребили. Достатъчно е да си избираме такива политици още двайсетина години.