26

Анонимен

преди 5 години

Ей бок.луци от днес защо ч.у.м.а цензурирете със звезди ...***

25

Гост

преди 5 години

Всичко трябва да е с мяра. Хайде да ни кажете по-скоро какво се случва с болестта, приключи ли опасността, какви мерки са взети... Като се прекали - все едно една лъжичка катран в буре мляко... Както е в коментара на Светльо Иванов - всичко е отлично, но защо "Изстина"???

24

Вегани за Пирин

преди 5 години

Гледай зеле, картофи, зарзават *** Коза. Ко на анимаваш с тая пропаганда, Пълни са щандовете с лошо месо, готово развалено. От де мислиш го купуват? От такива Кози (Дорки) дето удрят кьоравото да блажат. Ай нема нужда. Ако не моеш гледа овошки, къде кози си тръгнала. Орева медиите. Ай сектер.

23

Бай Хой

преди 5 години

Нима баба Дора нямаше да тегли ножа на "дечицата" си когато дойде моментът?

22

Анонимен

преди 5 години

Вижте цензура на една и съща дума ....ч,ума ...чума ч,ума ...чума

21

Стига вече

преди 5 години

Сега много си помислете дали отново ще гласуват за мафията наречена ГРОБ.Утре и у вас може да дойдат тези ***,само и само да си прикрият далаверите.ЗАЩО НЕ ПОКАЗАХА ЕДНО БОЛНО ЖИВОТНО!!!!!!! А нас бате Бойко отдавна ни евтанизира с големите пенсии и заплати,с "модерното и безплатно здравоопазване". С ДРУГИ ДУМИ ВСИЧКО В ТАЗИ ДАРЖАВА Е НА 6.ТА СТИГНАХМЕ НА ХОРАТА ЖИВОТНИТЕ ДА ИЗТРЕПЕН.На следващите избори НАРОДЕ ПОМИСЛИ МНОГО ДОБРЕ!

20

Анонимен

преди 5 години

Това да дадеш малко внимание на някого и ведна "ох душата, ми ох сърцето!" Няма да приеме 100-те кози, защото тогава няма за какво да дава интервюта и да получава внимание, ще трябва отново да се хваща да работи. Не е лесно, ама в крайна сметка цивренето не помага.

19

Анонимен

преди 5 години

Светът се занимава с триото САЩ- Русия- Европа и наближаващ сериозен политически и икономически конфликт, икономиката на Китай се разраства и ще доминира в близките няколко години, Турция се опитва да върне Османската империя. Водещите новини от България: Кравата Пенка бе помилвана. Баба Дора не си дава козите; Баба Дора казва, че козите са зрави; Козите на баба Дора бяха убити. Моите съболезнования за козичките, обаче сериозно ли това е водеща новина, че и повод за протести?!

18

Анонимен

преди 5 години

След тези хора, с тази любов към земята и животните, идва запустението и пластмасовото мляко от търговски вериги

17

КозарЕВ

преди 5 години

До Анонимен До 2 Безкрайно сте прав! Ама "андрешковците" това не го разбират!

16

Анонимен

преди 5 години

СТИГААААААААААААААА.....ПИСНА МИ ....това е чума бе ......да прамне половин България ли.......реже се из дънооооо......баба дорка , дечица и.....ай стига вече......уууууууу СТИГАААААААААА......простотия ама простотия .....ама от позитанци по-голяма чума има ли

15

Вегани за Пирин

преди 5 години

*** като се разболеят внуците от чума след като замъкнат щайгите с месища към Студентски Град, бабата няма да реве за Белчо и Сивушка, нали? Ще реве за близките. Ай аман от тая PR акция. Какво ми защитавате хора разнасящи болести. На чужт гръб и 100 чуми са малко. По чумаво време живеем ей. Не знам от жегата ли, тия хора съвсем изтрещяха. Да си правят чумаво барбекю, лятото нормалните хора залагат на лека храна и бира. Чумави кози - мерси, не! Плащаме данъци, има служби, има чума, вземат се мерки

14

Вярно ли е?

преди 5 години

Баба Дора май се оказа член на БСП...

13

Н.ЙОсифова,

преди 5 години

това ли е най-интерсната тема ИЛИ ВИ ВЪЗЛОЖИ да пишете затъпяващши статии, БЕЗ ЛОГИЧНО ОБЯСНЕНИЕ. ПОРЪЧКОВИ, ЛЪЖЛИВИ.Сигурно сте интелигентна.

12

Ме

преди 5 години

Въй... *** бабо ти тез твойте дечица, щеше да ги направиш на суджуци! Взимай си обещетението, което даже и не заслужаваш, и стига до реванша кат някоя *** за пет лева.

11

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонименлогично!...Сега:-Напиши си веднага завещанието,защото СЛЕДВАЙКИ ТВОИТЕ "прероръки" утре,като хванеш грип "Работата на службите на които плащаме милиони евро е да пазят сигурността на гражданите" ..и "В това число влиза и борба срещу зарази."..та като та евтанизират,да пресечат заразата..

10

Анонимен

преди 5 години

Мъкнат всякакви болни животни, ветеринарен контрол - никакъв,после циврят!Вас да евтанизират, селяци тарикати!

9

Стига с тези кози,

преди 5 години

баби, Дори, сладникави, затъпяващи статии като ТУРСКИ СЕРИАЛИ!ИМа зараза, действува се така.През 1400 година са събирали и са ГОРЕЛИ трупове на хора заради ЧУМА.Нямате ли разсъдък?ПОтресаващо невежество.И К.Нинова ви води като оня, който свирел и издавил плъховете- вървят след него.Та и вие- след нея.( но тя ще замине в САЩ при сина си.. а вие??)

8

Анонимен

преди 5 години

Като не можете да гледате животни гледайте картофи вижте колко пустеещи земи има. Моето семейство, откакто аз се помня от дете до ден-днешен, картофи не е купувало. Винаги сме си ги садили, копали, гледали и не сме ходили в плод и зеленчук, за да си купим нито майка ми, нито баща ми, нито баба ми, нито аз. И мога да ви кажа как се садят, ако не знаете.

7

Евроатлантик джендер

преди 5 години

Днес животните - утре хората. При партия ГРОБ е така.