23

да

преди 6 години

от немската армия не е останал и помен..днес немската армия е по-смешна и от нашата

22

Дидо

преди 6 години

Без нищо лично конкретно никого, но съм имал случай, когато в Герамния ми казват, че съм твърде БЯЛ за българин. До кога разни индивиди ще се представят за българи и ще петнят нацията ни?!

21

Анонимен

преди 6 години

Припомняме ви, че вчера полицията в Германия съобщи за ужасяващо насилие на тийнейджърка от страна на осем младежи от български произход..Вече са българи не само по паспорт, а и по произход.

20

Анонимен

преди 6 години

INDIQ OBQVI CHE GI PRIEMA GONETE GI DRUGO SPASENIE NQMA

19

да

преди 6 години

нито престъплението е извършено в България, нито е дело на българине ни интересува

18

да

преди 6 години

всички ро,ми трябва да живеят в Германия-тя е длъжна да ги приема...Германия е длъжна да се превърне в гетото на Европа за престъпленията си по време на Втората световна война

17

Анонимен

преди 6 години

Ама другарко, моля, интегрирайте ги. Бъдете толерантни. Нали така ни учите. Дайте ни пример. Покажете как се справяте с тази ***. Когато е на чужд гръб и 100 тояги са малко. Сега като дойде на вашия гръб започнахте да ревете.

16

Анонимен

преди 6 години

Заради тези българи ние българите имаме проблем с намирането на жилища в Германия.. простотията ходи по хората, не по животните

15

Анонимен

преди 6 години

Шведите не са българи

14

Циник до 7

преди 6 години

"Дано ги съдят там. Иначе ще им се размине"И да ги съдят - ще ги съдят по закона за малолетни!В общи линии - ще им направят "мъмрене пред строя.." , и ушите няма да им дърпат!

13

Анонимен

преди 6 години

Няма защо да започват кампания срещу България. Престъплението е извършено в Германия, да ги съдят там и да не се занимават с България.

12

Анонимен

преди 6 години

ГНУСНО ЗАГЛАВИЕ !!!ВИЕ В САЙТА, ЗАСРАМЕТЕ СЕ !!!И преди са изтриете, пак ще бъде прочетен коментарът ми !

11

Анонимен

преди 6 години

А ТАЗИ ГОСПОЖА ОТ ГЕРМАНИЯ ЗНАЕ ЛИ ,ЧЕ ТАКИВА (БЪЛГАРИ) РЕДОВНО В БЪЛГАРИЯ ПО ГРАДЧЕТА,СЕЛА И ПАЛАНКИ ГРАБЯТ,ИЗНАСИЛВАТ И УБИВАТ СТАРИ ХОРА ,ПОСЛЕДНИЯ СЛУЧАЙ Е ОТ ГРАД УГЪРЧИН И Я ХОРАТА СЕ ОСМЕЛЯТ ДА СЕ ЗАЩИТЯТ ОТ НАБЕЗИТЕ НА ТАКИВА КАТУНИ ОТ НОВИТЕ(БЪЛГАРИ) ПЪРВО ИДВА ПОЛИЦИЯ И ЖАНДАРМЕРИЯ ДА УСМИРИ НАБИЕ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СРЕЩУ БЕЗНАКАЗАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ И ОТ ДРУГА СТРАНА БХК ВЕДНАГА СЕ САМОСЕЗИРА ЗАТОВА ,ЧЕ НЯКОЙ СИ ПОЗВОЛЯВА ДА СЕ ОПИТА ЗАЩИТИ ОТ ИНДУСИТЕ(БЪЛГАРИ)

10

куртропович

преди 6 години

Златко Желев, упорито наричате извратеняците с умалителното "българчета".Назовете ги такива, каквито са - брутални изнасилвачи.И още: не са българи, поне не етнически

9

Mersi

преди 6 години

Български Хелзински Комитет да се намеси веднага!!!!Веднага да се произнесе в Райстага ! германска девойка на 13г ще насивлат група *** деца 14-16г.Как е възможно да се случи това в Германия!?В сърцето на Европа и европейските ценности.Време е отново някой позабравени дисциплинарни техники да се завърнат в ежедневието ни!

8

Стефанов

преди 6 години

Нека сега БХК да оправдае момчетата с български произход (роми) и да ни обеснят, че морковите за тях още не са свършили ... А да попитам - защо в Германия не са успели с цивилизационното приобщаване на тези онеправдани от природата младежи ... Да, забравих, това са особености на етноса и спазване на традициите ... Трябва ревностно да ги пазим, поощряваме и предаваме от поколение на поколение. УЖАС.

7

Гостенин

преди 6 години

Относно новината, дето се върти от 2-3 дни:От кой етнос е момичето? Това ще обясни и изясни всичко.

6

Вълнаро

преди 6 години

Що бе, интегрирайте си ги, още преди да дочета статията се досещах, че става въпрос за индуси.

5

Анонимен

преди 6 години

Дано ги съдят там. Иначе ще им се размине

4

Анонимен

преди 6 години

И като са ходили там на училище насилниците, защо не са интергирани?! Какво искате от нас тогава, след като не съществува държава, в която тези да са интергирани? И въобще стига с тази интеграция, подходът трябва да е друг... Германците знаят най-добре това, ама и те станаха толерасти!