14

Анонимен

преди 6 години

Лелелле ще умра от смях :))) Както се вика по добре под моста в Мюнхен, отколкото в къщата си в България.Що за мизерабъли са тези, които по свое желание живеят като кучета, и на всичкото отгоре България, а че и Германия им е виновна. И всичко това, за да предизвикаш елементарно съжалениеВсеки, който живее в България е наясно, че ако искаш тук можеш е да си намериш нормална работа, ноо желание липсва. По-лесно е да ревеш пред Европа, че някой ти е длъжен.

13

Бау

преди 6 години

Е мисля, че говорим за роми. Те "живеят" така и тук. Нямат право да се оплакват. Работете бе хора...

12

Анонимен

преди 6 години

Българи били, ама знаели турски, но пък били с български имена.И веднага става ясно какви са въпросните... Вие се сещате, че вече както и да ги напишем излиза само ***. От маалата отишли в Германия и греда... не може да береш тухли, жилязу, трябва да си дупчиш билетче, и как да живеят тези хора? Ааа *** ха, това немците не са хора, как така ще ги карат да работят? Безобразие, нямам думи.

11

Анонимен

преди 6 години

Хайде, пак някой друг им е виновен.. Аман от този манталитет. Такива хора, където и да отидат, все ще спят по кофите и ще се оплакват, че живеят като животни. Щом в Германия не могат да се оправят, никъде няма да се оправят - в случая не е до държавата, а до конкретните хора! Аз пък живея в най-бедната държава в ЕС и пак съм успял да си уредя в някаква степен живота, въпреки трудностите, които съм срещнал - как пък другите могат?!

10

Анонимен

преди 6 години

А не ! Да се вземат паспортите на всички на вън. Нали там всички са на 10к заплата. Защо Аз ще плащам тука данъци да градя държава и накрая някой ще ми се връща ? Да седи там. Тука сме истинските Българи за помнете го.

9

Анонимен

преди 6 години

Кви българи са тия Ве?!Всичкуту хиндиец станало българин на запад!

8

niki

преди 6 години

Тия пък плащали данъци. Айде стига моля ви се. Що за глупост?! Цветнокожите от България не плащат данъци, независимо къде се намират!

7

Анонимен

преди 6 години

Сега се замислете...коя телевизия ще направи репортаж и ще покаже колко зле живеят мигрантите в България и да повдигне въпроса в обществото, че това трябва дас е промени??Всички ще скокнат да ги псуват и да ги гонят от България.Но, нали...ние сме по-хуманни от Запада...много по-готини...ааа....и прословуто гостоприемни и работливи :)))

6

Анонимен

преди 6 години

Кви данъци плащат тия клошари бе тия цоцат от там социални и ги изпиват в съседната кръчма.

5

Европеец

преди 6 години

Ако бяха в Москва щяха да са 10 пъти по-зле.

4

незаминал

преди 6 години

като не ви харесва се върнете в татковината. плащайте данъци тук и държавата ще се погрижи за вас.

3

Никк

преди 6 години

Незнам каква им е личната история на тези хора, но от моя опит на запад - който иска да работи - работа има, стига да иска. А от там и пари за някакво жилище

2

Енгелс

преди 6 години

капиталистическа им работа

1

Морски

преди 6 години

Германия е окупирана от САЩ още от 1945г.