429

Wasteland Jesus

преди 6 години

До Анонимен486 - Малко ще ти е трудно да ловуваш, защото това, което не е умряло от радиацията, сигурно ще има отровни пипала и 3 очи. Ще трябва да се изчака поне 50 години, че да е обитраема повърхността.

428

Анонимен

преди 6 години

Ахм,,. виж тая партенка с могъщото пво на сирия си я наврете дълбоко в велико в руското дупе .Въобще не ни дреме за сирия сащ русия тръмп и путин . Гледаме си нашите работи и отлично знаем че с 100 ракeти бомби итем подобни работи с около 450 кила бойна глава можеш да сринеш макс 2.. 3 големи бетонни згради и до там ..а дето ще ги сваляш с дърти руски железа от които имаме същите че и по нови . а и сме обучавали сирици на времето .мерси трябва да си много т.ъ.п да ни ги дрънкаш

427

Анонимен

преди 6 години

До Wasteland JesusЗапасявай се ти аз смятам да ида в гората партизанин ще живея от лов а ти чакай в града ракетите и рупай керемиди и полека лека ще ида в Австралия.

426

Анонимен

преди 6 години

значи е време да си взема УК паспорта айде довиждане

425

Анонимен

преди 6 години

В случай на война, да мобилизират полицаите, а не деца на 18г! ***!

424

Анонимен

преди 6 години

Ядрений чук, ти трябва да си някакво много жалко и злобно човече, дето се кефи как ще *** дечица. Аз такива нямам, но пак не искам деца и невинни да се мъчат и умират за нищо. Теб те разбирам, ти си отиваш от дрогата и ти се ще и целия свят да си отиваше с теб, та да ти е по леко и приемливо това, дето те чака. Само че няма да стане така, света ще продължи, живота ще го бъде и без теб. Купувай от скъпата кока, а дано доживееш до август, та да видиш, как хората отиват на море вместо на война.

423

Wasteland Jesus

преди 6 години

И помнете- да се запасите добе с храна и мед. пакове !

422

Анонимен

преди 6 години

Не знам за родните войски, ама родната модерна музика ако им пуснем, ще се самоубият от мъка ...

421

Цезар

преди 6 години

Анонимен, ти какво няма ли да престанеш с тази руска пропаганда. Руснаците колко ти плащат? Явно доста. Дано си доволен, *** такъв.

420

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 463Хей не го плаши наркомана вижда розов момент в думата дрога А зa теб остава чеcтта да трепериш като листна въшка нещастнико за да не се затриеш, защото си един жалък страхливец и подлец. Ше запалим цялата Вселена ако се наложи и ще стъпваме по вражеските трупове разбра ли страхливецо.

419

Wasteland Jesus

преди 6 години

War. War never changes.Ок, айде към волтовете !!!

418

Анонимен

преди 6 години

Даниелчо да не се наложи да се надупваш на анадолците.

417

Анонимен

преди 6 години

Ядрений чук, на бас че ще свършиш от свръхдоза преди началото на третата световна. Язък за сеира, дето нема да дочакаш да видиш.

416

Анонимен

преди 6 години

официалната подкрепа от Столична община за тазгодишния "София прайд".*********************************************************************В случай на война имате бьлгарските Натовски готвачи и "софия прайд". Та се молете на бога *** турците да влезат че те си падат по задния двор, да ви ощастливят. Така де, да зардват еврогейчетата. Цецоо ще ви обучава.

415

Удар с ядрен чук !!!

преди 6 години

Ха ха ха!!! До анонимния анонимник под мене-бре!!! ВЕЛИКАТА ТЕРМОЯДРЕНА ВОЙНА е НЕИЗБЕЖНА и предстои в ОБОЗРИМО БЪДЕЩЕ бре!!! През месец АВГУСТ тази година бре!!!Е тва ще е НЕЗАБРАВИМО и НЕПОВТОРИМО шоу бре!!! Наистина е красиво че са ни родили в тези ПОСЛЕДНИ времена-бре!!!Ха ха ха!!!пп-А тва че на тебе не ти ИЗНАСЯ тази ВЕЛИКА и ПОСЛЕДНА термоядрена битка си е само твой проблем и на милите ти дечица и на сладките ти внученца бре!!!Ха ха ха!!!Най ми е МЕГАкеф че нищо не зависи от вас бре -хаха!

414

Даниел

преди 6 години

Хора Българи и вие управници не ни бутаите към пропаста.Русия анексира държава 4 пъти по голяма от наща без един истрел.А вие сте тръгнали да проверявате народа с тия стати.Русия е наи могъщата държава и е редно да склоним глава пред голямия брат.Каквото и да е лошо от Русия не сме видяли.

413

Хайде да започва!!!

преди 6 години

От кога чакам да започне патаклама.Връщам се в прокажената територия и ставам от съпротивата/партизанин.Що национални предатели са ми в списъка само!!!Ще ги думкам със снайпер в големите ТИКВИ. Хайде да се започва,че ми омръзна да тренирам/стрелям по мишени в стребището-не е същото/няма я тръпката и удоволетворението която се изпитва при унищожаването на вредители/предатели...

412

тези военни

преди 6 години

Тези военни са едни *** в обществото. Аман от тях. Не искам да убивам хора заради тези. По-добре под чужда власт отколкото под властта на военни. Толкова.

411

ахм

преди 6 години

на фона на горните разсъждения:"Сирия передала России две неразорвавшиеся американские ракеты"...

410

Анонимен

преди 6 години

В такъв случай по-бързо да ни напада някой, че много гербажийска *** има за изтрепване който и да ни нападне ще му помагаме.