193

Юрист

преди 6 години

След като прочетох внимателно цялата статия и ако всичко написано в нея е вярно.Мога само да поздравя органите на МВР и Прокуратурата за перфектната работа.Тази е хваната както си трябва.Няма Адвокат който да може да я спаси.Ако делото се води от независим и некорумпиран съдебен състав ще получи ефективна присъда лишаване от свобода.Напълно съм убеден в това!Всичко зависи от Прокурора ,какво наказание ще иска съобразно закона и каквото поиска ще му бъде дадено от съда!

192

До 195

преди 6 години

Абе много сте ми интересни някои хора.. мрънкате че имало корупция.. хващат някой с парите и било постановка...няма угодия бе...

191

123

преди 6 години

Доста плиткоумно скроена полицейска акциика, ама то такъв е матриала, н'ъл тъй. Сега заради гаврата, ще вземе да осъди държавата. Ама то под фуражка акъл не расте.

190

Анонимен

преди 6 години

голям цирк, че чак я държаха с часове навън за да дойдат журналята да снимат и да се "види каква невроятна работа вършим и как борим корупцията"вкарваш я в патрулката и я откарваш, а не да се правиш на клоун и да броиш пари насред центъра

189

Rastafar

преди 6 години

"Преписките се бавят, и срещу това да се намерят, се иска нещо" - така е. като депутатите отхвърлиха преди няколко години въвеждането на така нареченото мълчаливо съгласие - това е резултата!. Подаваш заявление в общината, чакаш законовия срок и ако не ти отговорят се приема, че има мълчаливо съгласие. Да, ама не и у нас - нали трябва да лапат корумпягите ...

188

Ангел

преди 6 години

Така става ,като си избирате куха природозащитничка за Кметица .Обещава ви е че в Младост повече няма да се строи ,което на практика ще увеличи драстично цените на вече построените жилища.И всички които имат интерес от това гласуват за нея.Но никой не се замисля тая дали има капацитет и интелект за тази длъжност.Вярвате на порочни каузи без да се замисляте колко е умствения багаж на избраника ви.Сега си пролича ,след като падна в тоя елементарен капан и цялата и документация е в безпорядък!

187

Анонимен

преди 6 години

А защо не разследват фирмите там,които не строят според правилата и стандартите, защото трябва да има определено разстояние между сградите,вече не си спомням с точност колко десетки метра беше?Защо не оповестят имената на фирмите,собствениците и с какво се занимават?

186

ФИЛ

преди 6 години

ЗАЩО НАЙ-КРАДЛИВИЯ КМЕТ НА ПЛОВДИВ ИВАН БОРИСОВ ТОТЕВ С ДОКАЗАНИ КРАЖБИ ЗА МНОГО МИЛИОНИ ВСИЧКИ В ПРОКУРАТУРАТА ОТ ГОДИНИ ДАЖЕ СА В ЧЕРНАТА КНИГА КАТО НАЙ КОРУПЦИОННИТЕ В ЕВРОПА НЕ Е АРЕСТУВАН И ПРОДЪЛЖАВА ДА ОГРАБВА ПЛОВДИВ ???

185

Yakov

преди 6 години

Че кой взема пари в брой за подкуп, че в кашон, че и да ги брои? Тия трябва да са били доста ***. Ще е някаква уйдурма, комплот!

184

az

преди 6 години

Замазване на очите на чалгарския електорат на ГЕРБ. 2 часа седяха там и редиха парите върху одеалце до колата , та да могат медиите да снимат. Нагласена работа, понеже е неудобна кметицата на управляващата мутренска групировка ГЕРБ. Всички неудобни на *** са застрашени от таккива репресии. Внимавайте, ако не ви се лежи по занданите. Тъжната реалност в България.

183

Анонимен

преди 6 години

Ааа, кметицата на Младост не е толкова ефтинка бе! 50 милиона е искала! Все пак това е цял Младост бе, алооу!

182

Гинка

преди 6 години

Не отклонявайте вниманието с тази постановка, кажете кой стои зад Гинка -КОЙ,КОЙ,КОЙ БОКО ли е ПРАСЧО ли е ЦВЕТЕЛИНКА ли е .Нали уж комисия направиха за изясняване на финансирането на сделката,пак нищо не могат да разберат даже си удължиха срока за изяснване до 10 май и пак нищо няма да излезе.

181

Анонимен

преди 6 години

Не 1млн лв подкуп, бе! 5млн лв е искала, ама след преговори са свалили на 500 хил лв, щото да им удари печата на удостоверението за наследници. :)

180

Анонимен

преди 6 години

vsichko mnogo hubavo ama v drugite obshtini e absoliutno sashtoto

179

Анонимен

преди 6 години

Клекнала? Няма лошо да кляка, може да е талант някакъв : )

178

до 188

преди 6 години

Така е! Можеха, ако са по-умни, да и пришият един подкуп от примерно 10 хил лева, ама червените ченгесари пресолиха манджата, яко!

177

Точка

преди 6 години

Да искаш 1 мил евро подкуп, при положение, че си неква си никва кметица при това от 2 години е обидно нелепо - това може да се роди само в главата на някое ченге вряло и кипяло в тлъсти изнудвания поне 20 години

176

Анонимен

преди 6 години

Ченгесарска постановка съшита с бели конци!

175

Анонимен

преди 6 години

Въпрос до разследващи и прокуратура - как така вчера Антон Тодоров знаеше преди вас размера на сумата, с която уж е хваната Иванчева? Той първи съобщи за ареста, нали? Откъде знае такива неща? Той не е разследващ орган. Или има изтичане на информация, или той знае предварително колко пари ще се появят в колата....

174

Анонимен

преди 6 години

Днес прокуратурата е в съдебната власт ... на книга.