33

Кайманови острови

преди 6 години

Само за 100 евро има фирми ,които ви откриват сметка в офшорна зона. Банкирате електронно от София. И нито ДАНС нито ГДБОП може да ви хванат. Акметицата не е проста ,едва ли не не знае за такава възможност. Така че 100% постановка.

32

Анонимен

преди 6 години

Абе чудя се защо няма такива готини акции за наркобосове, ами ловят само некви чиновници по минижупи...

31

П.Петров

преди 6 години

До 29, то не е работа на БСП, а на "материала"! Ако чакаш на БСП или ДПС, все едно да чакаш лявата ръка на крадеца да накаже дясната.

30

Антон Тодоров

преди 6 години

Аз за Скрипалите помагах с режисурата, та една нашенка ли ще ми се прави на интересна!

29

edo

преди 6 години

ако няма СРС-та пиши я бегала та чакаме ги..

28

Анонимен

преди 6 години

Трябват доказателства и техният анализ - например има ли отпечатъци по парите. Например описани ли са предварително по серийни номера. Например какъв е интереса на даващия - жертва на искане на подкуп ли е или разиграва цирк, провокация към подкуп. Също така колко строежа са спрени и колко ще тръгнат ако я махнат. Да се разчепка цялата истина. Ако трябва и детектор на лъжата пред народа да я сложат. Не е доказателство, ама доста ще покаже.

27

фандупкова

преди 6 години

Толкова плоско скроено, че веднага си личи почерка на Цвъки. Само фенове на ГЕРБ с особено нисък интелект могат да се хванат на такъв театър.

26

До П.Петров

преди 6 години

Такова нещо е невъзможно дори БСП да вземе властта.

25

Makedon

преди 6 години

E taka koga sakala da raboti sama... da si imase POMOSNIK kako mene 5 pati po 250000 ke izvlecevme .... mojor procent e 30%

24

шматка

преди 6 години

До 16Ще ви видим подкрепата.Ако наистина е спряла презастрояването и я оставите в ръцете на мафията....*** за зеле няма да...

23

щ

преди 6 години

Не допускат адвокат до нея. До убиици може ,ама до неудобни кметове ....-там не може.

22

Сандю

преди 6 години

Още не се е родил човек в тази държава, който да не подпише каквото и да е срещу половин милион. Толкова ли ви е странно, че се е продала при първа възможност?

21

П.Петров

преди 6 години

Ако се докаже, че е постановка, Борисов и Цветанов трябва да се линчуват, а ГЕРБ изритани с камъни от НС

20

Анонимен

преди 6 години

Безконтролното строителство в България и Румъния е номер едно перо за пране на мръсни пари на различни мафиотски структури, включително италианската мафия. А да си купиш прукорор в Източна Европа - нищо по-лесно!

19

Навигатор

преди 6 години

Картофената принцеса е изревала на еднокнижник велики и те ти сега маскарад.Некадърни са да измислят дори един комплот като хората........

18

Анонимен

преди 6 години

Доста вероятно е да е натопена. В Младост стрежите спряха, а цените на жилищата хвръкнаха в небесата.

17

медиите

преди 6 години

на Пеевски излъчват ежеминутно радостни "новини" за тази чудесна акция. Като се има предвид КОЙ е работодателя - сценария е ясен. Гледали сме го този филм, ама всеки път ли ще ни хващат да вярваме.

16

Анонимен

преди 6 години

Не е хубаво да пречиш на мафията в България, защото мафията си има държава при нас.

15

иво

преди 6 години

Не га познавам лично, но според мене е невинна. В смисъл, всеки може да намери торба с пари в колата си. Това се случва често. Нищо не означава.

14

Съмнително.

преди 6 години

Показна акция срещу независим Кмет? Нито Герб Нито БСП. Неудобен кмет. Спря няколко незаконни строежа.Хората я подкрепят -Кой носи толкова пари в кеш, в картонена кутия?Колко е лесно кутията да се подхвърли?Работата намирисва.