101

Анонимен

преди 6 години

Руснаците треперят и сменят памперсите

100

Анонимен

преди 6 години

До До Русия ли ,, Левада -център ,,Напиши си го направо -Шорош център . Кво са ли гавиш ?

99

ВЪПРОС

преди 6 години

Имам въпрос към запалените почитатели на "крайно източните" и "крайно западните". Може ли някой да ми обясни защо едните и другите си пращат заплахи и тн. НО нито едните нито другите обелват дума за Израел?! Нито веднъж в нито един конфликт в който Израел е бил замесен нито Кремъл нито Белия дом коментират. Щяха да се избият заради нападение а като се оказа Израел спряха да коментират. Та въпроса мие Защо? ако някой може да сподели.

98

Анонимен

преди 6 години

До Русия ли? (7) АЗЛК-форд ПЪЛНА ГЛУПОСТ! Я ВИЖ КАКВИ КОЛИ СА ПРАВИЛИ ПРЕДИ ЕВ Р Е ЙСКИЯТ ПРЕВРАТ .

97

До Русия ли

преди 6 години

До Русия ли? (1)Наскоро, "Левада-център" проведе проучване, с какво се гордеят руснаците. Резултатите, като цяло, е предвидими.На първо място - ....На второ...На третото - ...То е ясно. Но има две неща, които е важно да се споменат...И от там започва едно есе - джавкане на кутрето по кервана, който си върви на безопасно разстояние от него:)

96

Русия ли? (8)

преди 6 години

Военна химическа промишленост, същият Иприт, с който Съветският съюз беше пълен до уши, кутии от които се срещат дори в Кузминки - основана в Шихани от германците, заедно с центъра за полети в Липецк (където, според легендата, е учил Герман Гьоринг) и танковият център в Казан.В института Курчатов все още се разправят истории за това, как два пъти носителя на Сталинска награда, Sturmbanfuehrer SS барон Манфред фон Арден обличал SS униформа си и се разхождал на територията на научния център

95

Анонимен

преди 6 години

До 79 - Много верен коментар. А вече е и отиграно, при предишните ракетни удари изиграха точно този сценарий.

94

Ф.С.В.

преди 6 години

САЩ е единствената голяна държава която не разбра нищо от Втората Световна- САЩ са едни самонадеяни янки мислещи се че са някакви световни жандарми които могат да убиват всеки ,и да арестуват всеки ! САЩ са нация от *** управлявани от ЕВРЕЙСКИ СЕНАТОРИ БАНКЕРИ и ОРЪЖЕЙНИ ТЪРГОВЦИ ЕВРЕИ! В САЩ има постояна гражданска война с пистолети и автомати между стражари апаши - бели и черни! САЩ след Втората СВетовна Война - има 240 войни от които 220 са ОРГАНИЗИРАНИ ОТ САЩ ! ЯНките този път СГРЕШИХА!!

93

Сергей Шойгу

преди 6 години

самолетоносача Хари Труман, ...., има два пъти повече самолети, отколкото на руската въздушна база...--Може и да е така, но тези самолети после ще имат ли къде да кацнат?

92

айде ти да четеш

преди 6 години

Александър Невски е канонизиран от Руската православна църква,

91

БТВ Комиците

преди 6 години

Хвърлете една пиратка в двора на американското посолство и ще станете свидетели на такова залягане и търчане с прибежки и припълзявания, че скечовете на Бени Хил на забързан каданс ще ви се сторят като скучно шоу за пенсионирани охлювви.

90

Ваня

преди 6 години

До До 58: Май не знаеш, че в САЩ няма почти никакво производство! Пък и по договор не могат да си върнат заводите от Китай! Заплатите се плащат от напечатаните долари от ФЕД /Федералния резерв/ ! До 25 януар САЩ нямаха още бюджет... ! А БВПродукт се вдига благодарение на многото услуги, които се отчитат /особено ако едно нещо се мести през няколко щата/ ! Факти: 1. През 2017г. Китай надмина по БВП САЩ ! 2. А по произведени стоки -- 4.5 пъти повече от 2015г. Е, коя сега е измислената икономика

89

Дияна

преди 6 години

Америка и западняците са страхливци,та каде се е видяло и чуло полу жени да воюват с Руски воини.

88

Русия ли? (7)

преди 6 години

Индустриализацията, цялата, напълно е направена от американци и германци. Символът на индустриализация ДнепроГЕС: Проектант американеца Хю Купър, оборудване Круп и Манхейм, турбина "General Electric". Единственото съветско нещо в нея е робския труд на затворниците. Магнитогорск - американци. Челябински Тракторен - американци. Газ - американци. АЗЛК - Ford с първа кола Форд А. Казанската авиация - германците. Новокузнецк - чехи.1925 г. Юнкерс пък създава сегашния "Космически център - Хруничев"

87

Сталин

преди 6 години

Единственно Русия може да одцелее при продължителна ВОЙНА !Америка не може да се справи с една Северна Корея камо ли с Русия .Залагам 5 лева че след войната руснаците ще пият водка Путин със сельодка за ПОБЕДАТА !

86

Анонимен

преди 6 години

Руснаците бягат, а американците им се смеят

85

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПредишният "мач" сесесерето го спечели, щото беше в отбора на Света, заедно с Англия, САЩ, Канада, Австралия и още много.Сега.....ами сега са сами....е ако не броим венецуела, иран и северна корея.1."Отборът на света" - Англия, Канада и Австралия - колонии на Англия , САЩ се включи една година слес Сталинград.2.Сега...пропуснал си Китай.

84

До Анонимен 81

преди 6 години

СССП не е победила Германия през ВСВ. Германия я биха съюзническите сили.

83

Русия ли? (6)

преди 6 години

Полета на Гагарин в Космоса. Ние много обичаме да казваме, че американската космическа програма е направил Вернер фон Браун, ръководител на проект "V-2". И всъщност не искаме да кажем, че заместника на фон Браун, д-р Хелмут Gröttrup, работеше по съветската космическа програма, в НОИ-8, на един остров на Селигер, Городомля. И че първата ракета в СССР, която беше пусната на 18 октомври 1947 в 10 часа 47 минути Московско време от Капустин Яр, всъщност е една "V-2"!

82

Ваня

преди 6 години

До АнонименЗащо не следиш всичко катастрофи, а само руските ?!