59

Анонимен

преди 6 години

По един пищак на глава на населението ще излезе по евтино от МВР-то да ни пази....

58

Анонимен

преди 6 години

Бойко Борисов пак е НЕВИНЕН.Той никога за нищо не носи отговорност.А това че назначава калинки събрани от кръстовища и полета не е вина ....а заповеди свише .....от "Началника".

57

Тиквеник

преди 6 години

Пишете им у фейсбук !Сигурно още не са си прочели съобщенията, от де да знаят, че са издирваниСлаб е пандизчийския интернет

56

Край

преди 6 години

Цецке ми заключвайте вратите бе. Сега ако ти влети Пелов в канцеларията както е закоравел престъпник. Ми че той може и да ти скъса дипломата от правото.

55

Анонимен

преди 6 години

Има си хас, минку рушвета да не знае. Той е наясно с всичко, бандитите са му добре познати, почти приятели и накрая едно голямо нищо. Като цялата тази ченгесарска тъпунгерщина струва над два милиарда лева годишно.

54

Анонимен

преди 6 години

Вие затвор не можете да управлявате искате да управлявате цяла държава вземайте си вожда и се махайте.

53

Цвък-цвък

преди 6 години

И сега Цецка оставка ще подава ли или не? Затворите са в нейния ресор.

52

Анонимен

преди 6 години

Депутат на ГРОБ:"*** то и граф Монте Кристо е избягал от Алкатрас"?!?!Санмо погледнете какви *** съставляват тази "партия" ГРОБ.Всъщност за мен тези никога не са били партия а организирана престъпна група за кражби и грабежи.

51

Анонимен

преди 6 години

"МВР-шефът: Знаехме от 1 г., че Пелов иска да бяга! За жалост - избяга"В нормалните страни такова изказване се поднася с оставка.

50

Мдаа

преди 6 години

Тотална излагация! Оставки на всички по веригата, виновни за това. Още ли не са подадени?

49

Анонимен

преди 6 години

НАЧИ В КИЛИЯТА СИ ИМАЛ! ТЕЛЕВИЗОР ЛАПТОМ С БЕЗЖИЧЕН ИНТЕРНЕТ ДАЖЕ МИСЛЕЛИ ДА МОНТИРАТ И КЛИМАТИК :DАБЕ ТОВА ЗАТВОР ЛИ Е ИЛИ СПА ХОТЕЛ!!!КЪДЕ Е ЗАПИСАНО В ЗАКОНА , ЧЕ ТРЯБВА ДА ИМА ТЕЛЕВИЗОР В КИЛИЯТА!!ПИСТОЛЕТА ГО ВАДИ ОТ ТЕЛЕВИЗОРА КОЙТО ПОЛУЧИЛ НАСКОРО :DТОВА НЕ СА ЗАТВОРИ НЯКОЙ МИНИСТЪР МОМЕНТАЛНО ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА!

48

Пич

преди 6 години

""За бягството на Пелов имахме информация още миналата година, взети се необходими мерки, но за жалост се случи това, че той избяга", каза Радев."Ами а съжаление или за щастие сега вие трябва да бъдете подведени под отговорност за престъпно бездействие, да не кажем съучастие. Няма начин някой да излезе и да каже - "Ние знаехме от година, ама така се случи", и после да му се размине. Това е пълно безобразие и некадърност.

47

Гробокопач

преди 6 години

Обяснението на гербера е просто уникално! Аз лично, никога не бих се явявал да давам обяснения, чрез, които да лъсне, въпиющата ми некадърност и престъпна небрежност. Оставка и да бъде повдигнато обвинение на правосъдният и вътрешен министър в съучастие в престъпление, сиреч в поспомагане и помагачество на бягството от затвора.

46

Просто е

преди 6 години

Държат ги в килия 2х2, от която извеждането става само с ръцете на гърба вързани с белезници, които се свалят след прибирането им обратно в килията. Но по-добре да избягат и да затрият още някой невинен, отколкото да се държим нехуманно с тях, нали?

45

lol

преди 6 години

знаем:крадцитенаркоманитекопувачите на гласовецедящите ддсизмамницитебегалцитеубийцитение знаем всичко и всеки. ние сме МВР. чакайте.. някой ми каза че трябва не само да ги знаем а и ловим... бре. глупости. ние сме МВР. ние знаем. Другите да се оправят с останалото

44

Анонимен

преди 6 години

ZEZKE PODAI SI OSTAVKATA

43

Анонимен

преди 6 години

На тоз министер не му ли станаха много гафовете? Знаел е от година, но затворник въпреки това избягал?!Поръчка за каски на цена от 1000 лв. за брой?!

42

Анонимен

преди 6 години

Да бяха служебното оръжие на чистачката, щеше да ги постави на мястото им, щом надзирателите не могат да си вършат работата!

41

Край

преди 6 години

На вниманието на Енергииния министър. Загасете АЕЦ Козлодуй. Тая държава и власт са некадърни да управляват толко сложно нещо. Ше стане некоя беля и ше изтрепате народа.

40

Анонимен

преди 6 години

Това изказване на тоя малко като виц звучи! "Много исках, ама нямах желание"