14

Вуте

преди 6 години

Положението е вече,толкова изтървано,че е вече безнадеждно... Почти!Бизнеса може да продължава да харчи за Любовници и скъпи дестинации...Да видим до,кога...

13

радев

преди 6 години

РАБОТА ИМА, ОСИГУРОВКИ МИНИМАЛНИ, ЗАПЛАТИ НИСКИ, УСЛОВИЯ НА ТРУД-МИЗЕРНИ.......

12

УМЕН

преди 6 години

По добре виетнамци отколкото мЪнraли (турци)

11

Анонимен

преди 6 години

Пишещия от чужбина, обясни ли на дъщеря си, че може, поканени мигранти, да я сгащят в тъмното, и любимия ти запад, нищо няма да направи. А ти ще запазиш статуса си на добре платен служител/работник щото бизнеса е над тези неща. Ако не си търси правилните думи.***!

10

Динко

преди 6 години

Т Виетнам последните години е четвърта по развитие на икономиката в света!Като дойдат тука,ще ни се смеят!Разберете хората вървят напред,ние сме вече страна от третия свят!

9

Анонимен

преди 6 години

Турски бойни самолети нарушиха всичко, което може да се наруши като международни конвенции и договори. След като нарушаваха въздушното пространство на Гърция няколко седмици поред, този път пратиха над Атина самолети с пълно боно снаряжение.Облъчват ни повече от две години колко важни били отношенията ни с Турция. Борисов толкова се вживя в ролята на бай Тошо от края на 70-те, че дори забрави да е нащрек, когато те заливат с шербет. Нещо повече, почна да нарича Ердоган с малкото му име.

8

Анонимен

преди 6 години

Справедливост в заплащането, и успешни житейски път, за всички професии, изграждащи пирамидата на икономическия живот. Нищо няма да докарат, щом за тези дето са им под ръка не умеят да се грижат. Скоро модела ще се изчерпа, и бизнеса, ще бъде поставен там, където му е мястото. Да служи на държавата и обществото, а не като сега. А ако не схванат от дума, може и друго да им се случи.

7

ДВЕ

преди 6 години

Само две неща трябва да се направят и българите от чужбина ще се върнат .Администрацията да се съкрати с 80% .Полицията да се съкрати с 80% .

6

Анонимен

преди 6 години

"А работа има в България"-то работа може и да има, ама какво е заплащането?Свърши вече, не може работодателите да очакват, че ще имат работници за 500 лв.Вместо да търсят работна ръка от Виетнам, да дадат заплата минимум от 1500 лв.Докато има хора, които се съгласяват да работят за без пари, ще има и работодатели, които им ги предлагат.

5

sin02

преди 6 години

Този Василев колко е долен...Но виждам прогрес в мисленето му почва до осъзнава мерзавеца, че и ниските заплати са основен проблем. Явно и той, типичния представител на мутро бизнеса е с опрян нож в кокала щом се пречупва да споменава за ниски заплати...

4

Анонимен

преди 6 години

Опирайте до къде искате , аз заминавам за Русия да уча за инженер да направя бомба да унищожа САЩ. Защото САЩ убиха 2 милиона българи .. Аз трябва да отмъстя.

3

квалифициран българи

преди 6 години

за по малко оы 6000 от леглото не ставам. дерзайте! имам бира за 40 години напред. търпелив съм.

2

Анонимен

преди 6 години

ВИЕТНАМ Е РАЗВИТА СТРАНА, ПО-БОГАТА ОТ АНГЛИЯ.

1

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 6 години

Защо не ,а и бездомните кученца ще намалеят до санитарния минимум!?