24

Анонимен

преди 6 години

А някой поне да спомене, че в сирийска Гута, която до преди няколко часа е била под контрола на "демократичната" опозиция е открита химична лаборатория за производство на бойни отровни вещества, която е била оборудвана със западна техника и западни защитни средства и е имало налични западни прекурсори за производството на БОВ? КОЙ е снабдил ислямистите с технологията, оборудването и прекурсорите?

23

Анонимен

преди 6 години

Алоооо спецовете по Руската КГБ мислите ли,че ако този дядка знаеше формулата за създаването на тази отрова същия щеще да е жив.Няма шанс.Руската КГБ убива и за по-малко от това.Само един пример 2002 година в театъра в Москва КГБ-то убиха повече от 130 човека там.Така,че драги капацитети,ако са решили да те тровят пиши се бегал.

22

Мюмюн

преди 6 години

Ей за тва такива предатели трябва да се пречукват на място. Дано Путин да не прави повече грешки. Не затвор, а направо един контролен в главата и после казачок!

21

мнение

преди 6 години

Абе този учен и участвал в разработването на ТОЗИ газ след като е избягал в САЩ какво ли е правил. Само книги ли е писал? Американците не са го прибрали да се пави на Хемингуей..... да си каже какво количество е възпроизвел в САЩ от ТОЗИ газ...

20

Анонимен

преди 6 години

/ Човека казва истината .

19

А?

преди 6 години

Истината е в това, което липсва. А няма причина Русия да избере убийство с невропаралитик, който директно ще я уличи. Има хиляди начини да бъде убит един човек, а който трябва сам ще се сети за посланието зад смъртта на Руски шпионин-предател, независимо по какъв начин е причинена тя. Това ми прилича повече на добър опит да се ДЕМОНИЗИРА Русия (не, че нама за какво като цяло). Просто няма смисъл. Освен това как експертизата е разбрала, че веществото е "Новичок" ако САМО Русия го притежава? А?

18

Анонимен

преди 6 години

Изкукуригал дядка!

17

Анонимен

преди 6 години

САЩ участват пряко в утлизацията на завода, произвеждащ опасния токсин, в град Нукус, Узбекистан през 1999 година. ТОЧКА ПО ВЪПРОСА. Който разбрал, разбрал.

16

Край

преди 6 години

Руски шпионин издал десетки други руски шпиони в Англия бил - ДИСИДЕНТ. Айде бе не бил сребролюб предател а бил дисидент. Малко му е "новичока" да го намажат и със "старичок" и да свършва.

15

таен агент 76

преди 6 години

ми-6 действат по този начин.Русия няма общо със случая

14

Анонимен

преди 6 години

Русия - наследника на Ислямска държава я надмина използвайки оръжие за масово поразяване - това от което всички се страхуваха !Следващото стъпало е ядрен удар !

13

до спецовете тука

преди 6 години

Дори и създателят на това оръжие не може да Ви наддума...все пак пари са това.....смешници. Дано Вашите деца не изпитат хуманността на путин.

12

5

преди 6 години

Изкуфял дядо на 83 и вие го слушате а баба яга мей повтаря

11

Жоро

преди 6 години

Къде живее създателя на Новичок от 30г. ??? ЩАТИТЕ РАЗБИРА СЕ.

10

ТHE Патриот

преди 6 години

Пределно ясно е че това е част от хибридната война на запада срещу Русия!Колко *** може да си да вярваш на подобни глупости!

9

Анонимен

преди 6 години

А колко по-просто щеше да бъде за руснаците да използват пак полоний. Полоний може да има всеки, нали? Е, друго си е с "Новичок".Някой задава ли си подобни въпроси?

8

олег

преди 6 години

Формулата му е ясна. Нали затова е в Америка създателя след като я е предал на комисията за забраната на химическите оръжия.Така, че нищо не е продавал човека, а се е спасил от родината си, че е избивала милиони руснаци.

7

Анонимен

преди 6 години

Доказателства липсват. Каква изненада!Този предател също знае формулата, май му опря яйцето...

6

Smej

преди 6 години

Не бил очаквал, че тази отрова ще бъде използвана срещу хора. Този руски убиец е изпял като славей цялата формула на отровата в САЩ. Затова е пуснат там. С други думи и САЩ имат същата отрова. И как не го е срам този Менгеле да говори.

5

к

преди 6 години

в момента на острова варви шпионски сериалв една от серийте точно с такъв газ беше отровен бивш Руски шпионин тази бабичка - Тереза Мей, май е гледала прекалено много телевизионни сапунки