49

Анонимен

преди 6 години

В нито една бивша социалистическа страна няма такова яростно защитаване на комунизъм или социализъм все тая как се нарича. Нашите комунисти избиваха хора само за да им откраднат имотите. Ръководителя на държавата Тодор Живков беше без основно образование , овчар от правец . Станко Тодоров Премиер бивш сарач, човек , който шие поводите на конете и магаретата . С такива неграмотни хора каква държава да стане .

48

Анонимен

преди 6 години

Най-долната , неграмотна, необразована *** на обществото - гласува за БСП!

47

Анонимен

преди 6 години

Събитията от XX век доказват, че без значение, какъв е режима/формата на управление, България все ще намери начин, да прецака нещата ...

46

Анонимен

преди 6 години

Кога ще признаем жертвите на демокрацията?!

45

Анонимен

преди 6 години

"Парламентът почете жертвите на комунизма"Почете жертвите - дотук добре. А близки на жертвите защо не почитат паметта им, защо вече 30 години дори един митинг шествие на организираха, едно бдение със свещи, и медиите да ги обгрижат така хубаво, да дадат репортажи по телевозиите, да пуснат снимки в медиите? Ако трябваше и по 20 евро щяха да получат, за 1000 човека това са 20 хил евро, никакъв проблем за Отворено общество, ще показват снимки в близък план на хиляди хора. Ама нищо такова досега?

44

Анонимен

преди 6 години

Двамата ми дядовци са убити от *** след 09.09.1944 г. Единия защото като се напиел в хоримага попържвал власта за това, че му откраднали 32 декара нивици, а другия за това, че отказвал да работи в БСК, а работил строителство на частно.Помним !!!

43

Анонимен

преди 6 години

Странно е, че точно тези, които плюеха безспирно по партийната книжка на Борисов, сега мълчат, като нас*ани относно партийният билет на Радев? Отново двоен стандарт, другари!

42

Анонимен

преди 6 години

От октомври 1944 до февруари 1945 у нас са издадени и изпълнени над 10 000 смъртни присъди. Това са само официалните екзекуции минали през съда, като това е само върха на айсберга. Не трябва да се забравя също, че след връщането на войниците от фронта през май 1945 още 5 000 войници и офицери са убити. Тоса факти, които децата ни трябва да знаят.

41

Анонимен

преди 6 години

След 09.09 България е във властта на най-мързеливите...некадърни ...и подли..*** с партийни билети!Така и до днес!

40

А

преди 6 години

Имало е жертви стражари,застреляни от партизани.И са били обещетени от държавата.След 9-ти парите се обезценяват и обещетенията стават хартийки за тоалетна.И СЕГА ТАКА ПРАВЯТ-СЛЕД 10 НОЕМВРИ КАКВО СТАНА СЪС СПЕСТЯВАНИЯТА НА ХОРАТА.

39

Анонимен

преди 6 години

Какво по-страшно от това искате: "Клаха народа, както турчин не го е клал!"? Това ще го има ли в учебниците? Или защото не е дело на комунисти, ще го прескочим???

38

Анонимен

преди 6 години

Аз ще почета днешният ден с един стар виц, за съжаление актуален и днес.През 90-те години на миналият век един японец посетил България се прибрал в родината си и там го попитали: Наистина ли в България са 100 години назад? А той отговорил: Да и 45 встрани!Времето на социализма - този жалък експеримент върху някои народи е поредното загубено време за България и осакати мисленето на цяло поколение!

37

Анонимен

преди 6 години

БСП се срамуват от миналото си

36

Анонимен

преди 6 години

Няма по-големи *** от текезесарските каскетници със спукани от пиене капиляри на пъпчивите им носове!Днешна България е това което е "благодарение" на тях!Маскирани под съкращения , като ГЕРБ..БСП..ДПС..това са същите *** предали страната си на впиянчените болшевици!

35

аристократък

преди 6 години

До Дедо ви ШишаркоТо па ти си едно бомбе,маката си трака.След освобождението от турско ,всички са селяни.Без изключение.Рая.Кога станахте господа с бомбета,кога ви почерне з.ника.

34

Анонимен

преди 6 години

Никой не отрича репресиите на режима след 9ти 1944та, но нека цифите бъдат коректни. Жертвите са не повече от няколко хиляди, имало е и невинни, но повечето от които са били заслужено осъдени. Факт е, че сега никой не иска обезщетения, 30 години никой не излезе да почете паметта им - нито техни близки, роднини, наследници, нищо. Това само показва, че жертвите са незначителен брой и не могат да се сравнят с днешния евроатлантически геноцид над България.

33

Анонимен

преди 6 години

Още един загубен ден. Заплати, пенсии, детски - това са въпросите на деня. Последни сме по доходи в Европа. Срам, а вие дрънкайте какво е било преди години.

32

чарли

преди 6 години

Имам чувство че годината не е 2018 а 1990 !

31

СУДЖУКГЕЙТ

преди 6 години

НДКГЕЙТ, КУМГЕЙТ. ГЕЙГЕЙТ. Нямат спирачка в ГЕРБ. Даже църквата им скочи с АНАТЕМА за гейското надупване пред ЮНКЕР и дружките му. За да отклонят вниманието и мобилизират десния истерясал електорат пак подхващат БЕЛЕНЕ, КОМУНИЗЪМ и НАРОДЕН СЪД. Ами ако има анкета сега- демократична - 90% от българите ще искат НОВ НАРОДЕН СЪД за 28 години ТЕРОР и ПРЕСТЪПЛЕНИЯ срещу НАЦИЯТА след ПРЕВРАТА 1989

30

Анонимен

преди 6 години

Вижте снимката ! БСП-БКП са побили скулптора на терористи пред офиса си. Коментарите са излишни.