40

Анонимен

преди 6 години

Конвенцията е Престъпление срещу човечеството прикрит вариант , Хитлер бил аматьор ..

39

Анонимен

преди 6 години

Да се обединим около Българската Православна Църква - тя спаси евреите от Хитлер.. Ще спаси и нас от геноцида на Европейската Комисия и бездетните Лидери на ЕС.

38

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 7Извинявам се не е до 21 а до 7 повтарям до номер 7!!!!Ще ни обижда на пещерняци некъв си от 80% промити на чичо САМ!

37

некой

преди 6 години

тази вместо да се прави на много умна - да обясни защо е подписала тази 'конвенция' без да има право на това??? не съм юрист - но ми се струва че това се явява престъпление по служба! ами ако беше подписала че България става част от Истанбул, а?

36

Анонимен

преди 6 години

Хайде да се кротнете с това размножаване, а? После с какво ще ги храните, на какво ще ги научите?

35

Анонимен

преди 6 години

До Членска карта 7Ела да видиш, колко полски евреи има на Сл.ряг лятото.Хиляди са !!

34

Бай Оня

преди 6 години

До Членска карта 7, не само предадоха евреите си, ами и лично ги избиваха, толкова усърдно, че и най-закоравелите есесовци, се възмущавали от жестокостта на братята славяни.

33

Анонимен

преди 6 години

Конвенцията не може да бъде приета само Част и с уговорки или я приемаш или не..Полша , ама полската *** се размножава и раждаемост имат и си мислят , че няма да ги засегне .. По същата логика вчера ДПС подкрепи конвенцията в комисиите щото си мисля , че бурките и забрадките няма да ги засегне. Но ще ги засегне от женските туркини и турци в Германия има много треполови , глобалисти..

32

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 21Платения т р о л за лъжите. Никоя държава и то даже славянска не е приела "конфекцията" - троянски кон на феса. Само при нас е натиск, от както се скача за "демокрация" започна социалния експеримент на тези през океана. Феса ти нареза ПВО-ти като ревяха директно на трибуквието и Нато каза реже СС-23. Сега пак феса през това трибуквие да *** султана почна и против трибуквието. Съсед двуличник и свети черна лампа, но иначе ти харесваш извратените "м о д и" отвъд океана

31

Анонимен

преди 6 години

Айде стига сте ни занимавали с тая глупава конвенция, има много по-важни въпроси от това дали третия пол ще се клеца законно или не. А правата на жените според нашето законодателство са регламентирани, още повече, че конвенцията не е закон. Докато се дърлявите за това в страната стават процеси които наидтина изискват обществено мнение, че и прокуратурно даже.

30

Бай Оня

преди 6 години

До Членска карта 7Не обичам комунистите-бесепари и загубената им идеология, дето смятат престъпниците шумкари и архипрестъпникът - пияния Геца за герои, и съветската окупация за празник, но против Нинова нямам нищо против, и око хваща (за разлика от Цецка и Цвета) и изобщо не е ограничена като останалите.

29

Членска карта №7

преди 6 години

до 25То там евреи не останаха. Братята поляци и украинци ревностно ги предадоха в концлагерите и помагаха при терменирането!

28

до 20

преди 6 години

Този онзи не ни давайте за пример кой е ратифицирал конвенцията , самоубийци не могат да бъдат пример.. Ти като си мераклия се самоубивай и себе си и треполовите ти деца..

27

Анонимен

преди 6 години

Отлично! Разумен ход!Сега ще се проведе дебат по промените в НК и НПК, които БСП предлага, а в преходните и заключителните разпоредби ще се ратифицира конвенцията, защото тя напълно ще покрива въведените изменения.Все едно, тя е нужна за бъдещите поколения, а не за седмица или месец.Управляващите чуха гласа на народа! Благодарим ви!

26

Членска карта №7

преди 6 години

До RadinaТе и поляците си мислеха, че са приели само част от Конвецията... Сега им казват, йок! Щом си ратифицирал, съображения не се приемат!

25

Анонимен

преди 6 години

до 21Къде сравняваш полските хитри евреи,с бай *** *** ?!

24

Бай Оня

преди 6 години

До Бай Оня тая загубена система смята думата "дух" за ***!? Сложили ми точки, ами тогава системата да пушикурац!

23

Анонимен

преди 6 години

Да ги съдят за геноцид. България е в демографска криза и умира, населението старее, бежанците и шведите са готови да ни опоскат, младите се изнесоха, а те ни налагат гейски бракове и трети пол! Какво е това според вас? Според мен е мащабен заговор против българите !

22

Тодоров

преди 6 години

Ако Конвенцията беше разработена професионално и без задни мисли, щеше просто да бъде "Срещу домашното насилие", без необходимост от ***-и.

21

Анонимен

преди 6 години

За Бойко Борисов се знае , че е извършил всички възможни престъпления по наказателния кодекс.- рекет и убийства , амфетамини и наркотици , кражби на акцис нелегално производство на цигари , контрабанда. Остава да извърши предателство и престъпление срещу човечеството , геноцид..