59

Петко

преди 6 години

Най-велият пример за безродничество е комунизмът в България. Тошко Живков, Гошко Димитров са позор за народа ни. Трябва да се учат редом с турските поробители и Хитлер.

58

Анонимен

преди 6 години

Всички силни империи са били и са конгломерат от различни народи. В този смисъл е нямало нищо лошо България да се присъедини към югославската федерация. В Югославия нито една националност не загуби идентичност и самобитност. Каквоня размахвате като плашило тая Югославия.

57

Анонимен

преди 6 години

Проблемът на България сега е, че все още има живи хора от преди 89та години, затова българите си мислят че живеят зле, но истината е, че сега в ЕС при демокрацията живеем най-добре. Младите хора днес още от малки в училище трябва да се обучават да не вярват на разказите на техните баби и дядовци понеже социализъм = фашизъм и е най-лошото нещо на света.

56

Анонимен

преди 6 години

За 45 г. се опитаха да ни изкарат от къра, в който ни беше наврял ислямо-бритaнския терор, а за 29 ни пратиха пак там. Е, да, сега сме на къра не само на чорбаджиите по нашите земи, сега ни изстреляха на длъж и на шир.

55

България в ЕС

преди 6 години

България е на 32-ро място в света (от 167 държави) и на 5-о в Европа по процент (0.404%) от населението, живеещо в условия на съвременно робство според ново изследване на австралийската неправителствена организация Walk Free Foundation за Световния индекс на робството за 2016

54

Комунист

преди 6 години

Ако България беше последвала великите учения на Вечния Лидер на Корейската Народна Демократична Република, Маршал Ким Ир Сен, сега България щеше да бъде световно призната и уважавана страна с ядрени ракети и космическа програма. Но другаря Живков винаги е бил наивник и не успя да оцени правилно ситуацията през '89-та! Георги Димитров беше най-великия комунист, той винаги е бил убеден югославянин! Няма българска нация, има ЮГОславия!

53

Анонимен

преди 6 години

Комунистите бяха и си остават национални предатели и сега. За тях винаги интересите на Москва са били по важни от българските. И сега!

52

СЕКУРИТАТЕ

преди 6 години

ДО 50 АБЕ ГЕОРГИ ЖЕКОВ СПРИ СЕ БЕ МАНЯК -ФАШИСТ НАЛИ ТВОИТЕ ГОСПОДАРИ ЧЪРЧИЛ И РУЗВЕЛТ ПРЕРАЗПРЕДЕЛИХА ТЕРИТОРИЯТА БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ ПОД ВЛИЯНИЕ НА СССР...СЕГА МНОГО СКАЧАТЕ И МАНИПУЛИРАТЕ НЕ ВИЕ ИЗГОДНО......НАЛИ ФАШИЗМЪТ ПАК Е НА ВЛАСТ ПАК ИМАМЕ ЖАНДАРМЕРИЯ КОЯТО ТРЕПЕ И УБИВА БЕЗНАКАЗАНО ДЕЦА ЖЕНИ И МЪЖЕ....

51

Комунист

преди 6 години

България винаги е била славянска и оценявам като загуба факта, че не стана пълноправна членка на Велика Югославия.Падането на социализъма беше голяма катастрофа за БГ. Бай Тодор беше добър ръководител, но беше мек и наивен! Позволи да го излъжат! А требваше България да продължи сталиновата система! Виждате КНДР къде е и къде е БГ след 30г. евроатлантизъм!

50

Анонимен

преди 6 години

"Как България за малко да стане югорепублика през 1948-***"2017та, България, ЕС. Колко души прегазиха и застреляха на улицата днес в членката на ЕС?

49

Анонимен

преди 6 години

Колкото и да не им се вярва на настоящите пишман демократи, след време днешния див режим на олигархо - мафия ще е не по-малко (а сигурно и много повече) осмиван и подиграван дори от комунизма!Днешните кре-тени не могат да го осъзнаят, но със сигурност от дистанцията на времето тези безумия от днешно време ще бъдат разобличени, и човека от бъдещето ще се чуди как сме могли да живеем по този начин

48

Анонимен

преди 6 години

10 години в ЕС - демографска криза, най-бързо измираща нация, села призраци, страховита бедност, вилнееща престъпност, мародерства над безпомощни стари хора, съсипано здравеопазване и образование.

47

Баце Бойко

преди 6 години

Ей другарки що не си пращате отрочетата в Русия,а само ги гласите из Америка и Западна Европа.Тази дребната Йовчева къде обикаля по оградата и тя май натам ше го прати изтърсака.нали?

46

Георги

преди 6 години

Комунизмът е позор за човешкото развитие. Вънал е България един век назад.

45

ДО 41

преди 6 години

Браво ,Ти чел ли си Историята на този човек ?Айде сега напиши Хитлер и Димитров .

44

ЩАЗИ ДО 38

преди 6 години

ШОПЕ НЯМА БЕЛ ЦВЯТ ИМА БЯЛ И ГРЪДЪТ Е БЯЛГРАД ....МИСЛОВНАТА ТИ ДЕЙНОСТ Е МНОГО ОГРАНИЧЕНА ....И ТЕЗ КАВАЛИ ДЕТО ГЛАСУВАТ С МИНУСИ...НЯМА РАСА СЪРБИ ИМА АСИМИЛИРАНИ БЪЛГАРИ С ПРОМИТИ МОЗЪЦИ КАТО МАКЕДОНЦИТЕ....

43

Деси

преди 6 години

Корни,Америка си е Америка,но признай си,че децата ще са си много добре и в Швейцария.Румбата в началото също бе твърдо за САЩ,но с времето се съгласи,че Швейцария си е едно по-добро място.

42

Въпросче

преди 6 години

А днес след 30 години евроатлантизъм какви телевизори произвежда членката на ЕС България? Предварително благодаря за изчерпателните отговори.

41

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 43И кво е построил Тат бре ?!

40

Анонимен

преди 6 години

Това което Тодор Живков построи днешните вече 30 години още не могат да го окрадат.