16

Andreshko

преди 6 години

А какво пише в Истаюбулската конвенция за сексуалното насилие на мъже и жени в затворите?

15

Анонимен

преди 6 години

Браво на Корнелия Нинова - тя официално се обяви против Истанбулската конвенция.

14

Анонимен

преди 6 години

Заповедите са ясни, кал ще се откажат :)

13

Членска карта №7

преди 6 години

До просто еЧе и да е краят им, какво им пука! Те си натовариха кимеря... И без друго еврофондовете скоро ще секнат! По нашия край казват Изтъкахме си платното, да ви е... крусното!

12

Анонимен

преди 6 години

Изключително добър ход на Нинова! Браво за национално-отговорната позиция! А ГЕйРБ отбелязват поредната издънка! Предната беше съвсем скоро - за лекарствата на онкоболните! Шайката влезе в режим на постоянно настъпване на мотиката като в епизод от Том и Джери! Супер, все така да продължават, та на следващите извънредни избори най-после да падне от власт тумора, наречен гроб!

11

Членска карта №7

преди 6 години

Винкела, Каракачанската овчарка и Болен стискат палци и кълки, сред депутатите на БСП да се намерят достатъчно предатели, за да могат да гласуват против или поне да избягат от залата и да оставят суджуците да приемат този скандален пасквил! Тежки дни за лъжепатриотите :-)

10

Анонимен

преди 6 години

Имам въпрос и в Истанбулската конвенция не го пише та го задавам на господа политиците. Аз съм мъж със всички характерни белези за мъжки пол. Определям се обаче като жена. Въпросът ми господа политици е на обществено място в кое WC да вляза?Мъжката или женската защото Истанбулската конвенция не уточнява?

9

Анонимен

преди 6 години

Световната глобалистка мафия иска да наложи документи като тая конвенция.Днес - подписваме, утре законни бракове м/у хомосексуални, после - само една дума да кажеш на някоя жена - те съдят за сексуален тормоз.Знаем ги тия номерца, не ни ги пробутвайте.

8

просто е

преди 6 години

До 4381298129За да си пробутат третия пол!Ако герб подпишат,това ще е техния край!

7

Анонимен

преди 6 години

БГ-жени станаха много комерсиални и алчни, понякога си заслужават боя.Освен това често изневеряват на мъжете си.

6

Членска карта №7

преди 6 години

Аууу, за Катето, това било дребни неща! Какво ви пречи да прилагате законите и без да подписвате тази конвенция!?? Нима в нашата Конституция пише, че имаме право да бием жените! Твари жалки, веднъж в живота си постъпете като българи, като деца на българи!

5

4381298129

преди 6 години

Едно не разбирам - нали имаме закони против домашното насилие , насилие над жени . Ако трябва да се приемат, да се добавят нови текстове в съотвестие с Истанбулската конвенция , ако трябва да се завишат наказанията и т,н , но защо да се приема отделна конвенция ???

4

Анонимен

преди 6 години

Категорично НЕ - на тая Истанбулска конвенция.Никой нормален българин няма да я приеме.Българското законодателство регулира домашното насилие и правата на жените.Нямаме нужда от фалшиви и манипулативни конвенции като Истанбулската.

3

Алекс2

преди 6 години

Значи ако не я подпишем всеки законно може да бие жени ? А стига с тая ***-отии това е една голяма измама за християните и нормалните хора !

2

Анонимен

преди 6 години

Полът е биологична категория, всичко друго е една манипулация.

1

анонимен

преди 6 години

Прави сте не се замесва просто в тази конвенция понятието пол е силно изкривено :) Човек като я чете чак може да се зачуди какъв е