27

Анонимен

преди 6 години

Защо да не ти ги вземат със какви пари са построени ? Построени са със държавни пари, работата на монарха е да строи институции и те да са държавни, а не частни смрадлив цар. Въпроса е защо крадливия ти род въобще е дошъл тука да ни краде парите и институциите.

26

ДЪРЖАВНИТЕ ЧИНОВНИЦИ

преди 6 години

които в нарушение на ЗАКОНА му дадоха дворците и горите, които ТОЙ усърдно се хвана да сече / за 5 години 5 млн/ първо трябва д бъдат съдени за УМИШЛЕНО НАКЪРНЯВАНЕ на държавно имущество. В особено големи размери. И първи там трябва да е СОФИЯНСКИ, следван от много други

25

Анонимен

преди 6 години

Тоя лисугер явно е обещал на синовете и внуците си да имат царство и ще драпа по въпроса докато е жив. После пък ще се разправяме с наследниците му, ужасссс.... Глад и мания за величие ги гони.

24

Лейди Гарга

преди 6 години

Нагло к*пеле...По твоята логика г-н "цар" България би трябвало да съди твоята фамилия за пропуснати ползи къде от преднамерени действия къде от чиста глупост и инкомпетентност на твоя баща и дядо. Айде обратно в Мадрид и си гледай животя и въобще не се "завръщай"...

23

ВЕРВАХМЕ ТИ

преди 6 години

Ама вече НЕ

22

Анонимен

преди 6 години

Ми щот сте ги заграбили и сте си ги ползвали като собствени.

21

БРЕЙ, ЧЕ НАГЛОСТ

преди 6 години

ВЪРНИ Милиарда , който ТИ и синове свихте за БТК, 1 година след приватизацията препродадена 2 пъти за да се заметат следите. 2 МИЛИАРДА прибрахте с ВЕЛЧЕВ и фамилията от далаверата с ДЪЛГА. Има да ВРЪЩАШ и май си за ЗАТВОРА...

20

ХХХ

преди 6 години

Пълен срам за цяла България и за целия народ ! И този човек Бойо го мъкне с него да представлява родината ни пред чужди народи ? Той се чуди как да окраде държавата ни пък я представлява ? Това е страхотно .....даже СТРАШНО недоразумение ! Където беше в Арабия ако беше там правил тия неща 100% щяха да го убият за назидание ! Дърт и ламтей за още и още ! За това и стана премиер ....да върне България четири години назад ...за да си вземе имането бацила му !

19

истина е

преди 6 години

На мадридският крадец ,карака му не трябва да стъпва на българска земя !!

18

the Ghost

преди 6 години

К'ъв цар си ти бе дри сльо. Мана от нагли типове. Не се нядоха

17

Анонимен

преди 6 години

typ ли е този...не алчен и нагъл !

16

НИЩО НЕ СА ВЗЕЛИ

преди 6 години

а само са си ВЪРНАЛИ на държавата. КОМУНИСТИТЕ 1945г върнаха на държавата нейните имоти, които ТРИЖДЕ проклетатата фамилия на КОБУРГИТЕ използваше като свои. ТОЙ, ако имаше нотариални актове да си ги е върнал като другите граждани след РЕСТИТУЦИЯТА / добра или лоша/ Ама НЯМА. Дядо му ФЕРДИНАНД е дошъл с 6 куфара, а си е заминал с ВЛАКОВА КОМПОЗИЦИЯ 12 вагона , натъпкани с вещи, които БЪЛГАРИЯ е купила за царските дворци. Сега пак ИСКА.

15

гошо

преди 6 години

Еййй нагъл алчник ,същият като новите часници народе народе..и царчето било за бесене .лошо е ама без почервеняване на жълтите павета няма да има оправия....дано да не съм прав!

14

Yoan

преди 6 години

Ще си иска имотите разбира се, след като толкова ****ли му повярваха, че за 800 дни ще оправи държавата ни. Е? Оправи я.......... в Страсбург!

13

примерно

преди 6 години

Комунизма не си отива, то нямаше край.....Взеха на дядовците ни работилниците, нивите всичко и не спират да ламптят още...

12

Анонимен

преди 6 години

Одържавени са, защото се е сменила държавната система - от монархия България става република. Да отива да търси имотите на майка си в Италия и на баща си по Германия и Австрия, тука няма нищо негово!

11

Анонимен

преди 6 години

малко имена са записани в историята на Българската православна църква. "Вашето е едно от тях=============дядо Николай ами осинови си го пода,и му цъ,ковните ви имоти !

10

Бай Ваню ракийката

преди 6 години

Цар е човека! Каквото е останало от Баща му не ка му го вьрнат, и сьс имотите и без имотите на цар Симеон Бьлгария не я виждам да се оправи още 30 години! За туй в чужбина сьм и хич не ме интерва за бг ***.

9

Кобург Имотски

преди 6 години

"През 1946 г. ни конфискуваха имотите.Ако бяха държавни,защо беше нужен този акт.Ще ти кажа "драги"!Защото при "революцията" от 1944 г. и тази през 1998 г. най-големите некадърници се грижеха за най-важните за държавата дела. И тогава без да гледа документи,първосигнално и второпартийно(колко познато),някой *** е създал абсолютно ненужен акт-само за да покаже силата на ПАРТИЯТА.Ти се благодари на вагоните,които с родата пропиля и на договорките с ДС,иначе за теб щеше да е като в Русия.

8

Теньо

преди 6 години

Върнете имотите и Рила планина на Негово Величество бе *** нагли!