6

Petrov

преди 6 години

Бре най сетне адекватна статия за насаждането на русофобия като висша атлантическа ценност.

5

Анонимен

преди 6 години

Доколкото се знае ПРО има защитни функции, Русия тъй или иначе ако поиска ще прати 2 000 танка към Полша и поляците ще вирнат краката, а ПРО не върши работа срещу танкове 3 млрд долара ами краварите ще имат долари, а поляците ПРО къде е проблема. Русия ако реши да напада ще стигне отатъка Бeрлин По интересното е че и Ердоган ще иска част от баницата. Тоя път фашисти ще го играят Турция и Русия,и Иран а другиге ще духат супата.

4

мдаа

преди 6 години

Така мислеха и в Украйна и затова нямат Крим и 30% от територията си

3

Анонимен

преди 6 години

Те руснаците нарочно се правят да си мислят другите,че тва ПРО верно е фактор.Иначе една от стратегиите им е да пратят маскирани нинджи/зелени човечета да взривят радарите или установките пък тогава да стрелят със свойте ракети.Зелените човечета не е нужно да ходят до установката може просто да я застрелят от няколко километра с портативна атомна ракета или миномет.Така или иначе това ще се прави по времето на ядрена война така,че няма да им пука особено.Разбира се нищо от това няма да се случи

2

ТHE Патриот

преди 6 години

нато при Хитлер!

1

Василев

преди 6 години

С разполагането на противоракетните системи в съседните страни на Русия , де факто руската ударна ядрена сила е намаляла своята ударна мощ с 30%, очаква се тя да се свие до 50%!!!Агент Родж Патерсън!ЦРУ!!!