16

Анонимен

преди 6 години

Крайно не харесвам Виктор Николаев, защото според мен е доста глупав, което му пречи в журналистическата работа. НО народен представител няма никакво право да заплашва журналист или да прави каквито и да е внушения за работата му! В норманлите страни партията, която го е издигнала не само ще се разграничи от изкаванията му, а моментално ще му поиска оставката и този човек ще потъне в забвение! За жалост ние не живеем в нормална държава...

15

Анонимен

преди 6 години

Кефи ме Антон Тодоров :) Такова мачкане на путинофиилската своолоч няма как да не те радва :)))

14

Анонимен

преди 6 години

Този евнух ще свърши зле !

13

реалист

преди 6 години

ГЕРБерска върти опашка. Освен да заплашват по гербески и мутренски, друго не могат. От кога шайката, която мразеше, ти станаха първи дружки? И тебе ли купиха?

12

ГРОБ

преди 6 години

"Всички изказани тези на народния представител Антон Тодоров са негово лично мнение", обявиха от партията в съобщение до медиите."Ама няма да го изключваме, поне докато не убие някого.

11

Анонимен

преди 6 години

"Ти знайш кой съм аз ?"... кратко описание на българския политикан, и въобще на дребна душица, докопала малко власт, ако ще и мандатна.

10

Анонимен

преди 6 години

"По-страшен от СПИН-а, по-опасен от рака - сега за сега си остава простака."Р.Ралин

9

Ритащият швед

преди 6 години

Е та кой го харесва този Виктор Николаеф ???????????????Наемник на тлъста пачка разравя мръсни тайни в ефир - колко благородно ! Ауу колко лоши политици не му дават да рови в *** и да ни осмърдява душите !

8

Анонимен

преди 6 години

Тоя антон тодор е по-*** отколкото съм очаквал.На всички гласували за него, боку, цецо - много поздрави!

7

Анонимен

преди 6 години

Кога стана депутат, кога почна да се държи като мутра?! А Нова тв се държат като гузна прислужница.... вижте каква новина са изкарали в сайта си от интервюто.... вместо да наблегнат на очевадните заплахи.

6

Анонимен

преди 6 години

"Много силни думи. Ще ви изядат хляба. Вече изядоха хляба на колежката ви.Тя и тя беше тръгнала в такава посока, ама гледам -липсва столчето ѝ", каза Тодоров."Тоест директна заплаха в ефир, че водещият ще остане без работа заради неудобните въпоси, които задава на Тодоров. Гербавите вече тотално са се самозабравили.

5

Анонимен

преди 6 години

За такъв лаф:''за такъв въпрос аз, ако бях шеф на "Нова", уволнявам".и за такъв също:Ако съм злонамерен, ще разработя един "Викторгейт", в нормалните страни, човекът се разделя с политическата и обществената си дейност.Но в страната на Тиквопоклонниците и Суджуците всичко е позволено.Стига да си безрезервно предан на Главния Суджук.

4

Анонимен

преди 6 години

И неговото време като ТВ водещ изтича!Суджуците жертват пешките си за да запазят лейтенантите си - като Делянчо Джуката и Томито Пелтека.

3

Анонимен

преди 6 години

Наглите Суджуци до такава степен преядоха с власт и държат цялата власт в Държвата, че вече си позволяват открито да заплашват при това в ефир журналисти, които си позволяват да кривнат от правия партиен път.Иначе не че Виктор Николаев е стока де - до скоро беше главният им глашатай и манипулатор заедно с дегайския хурволяк, обаче явно вече са употребени и ще ги изхвърлят на бунището, където им е и мястото де.

2

Анонимен

преди 6 години

Факт е, че държавата се разяжда от корупция. При това положение няма как президента и първия министър да правят изключение

1

Анонимен

преди 6 години

Е как така ГЕРБ са се разграничили от най-вярното си куче Антон Тодоров, който спретна скандала с Комисията по досиетата и бе главнто им острие в атаката срещу Президента ?