18

от Турция

преди 6 години

Авторът на статията Марко Кауфман иронично отбелязва,Почне ли автора на една статия да се влияе от собствените си чувства , написаното от него е вече некачествено. Пропаганда е това.

17

Анонимен

преди 6 години

Президентът на Индонезия на едно от последното събиране на ислямските страни запита- къде са нашите философи, учени, писатели- ние сме изостанали във всичко от запада. При такова образование изоставенето ще е още по-голямо, но от него ще пострадаме и ние, защото сме съседи на Турция. С такова образование Турция се обрича на тотално изоставане.

16

Анонимен

преди 6 години

В Библията пише,че жената трябва да се обича и уважва.Добрата съпруга си е дар божии-ще си приказва с теб,ще те развесели,ядене ще направи,ще ти създава комфорт и уют и ще ти бъде най-добрият приятел за цял живот.Отделно още колко неща може да прави.Но трябва да е човек а не проста чалгарка която измерва щастието си в предмети и екскурзии до някъде където е скъпо и изглежда баровско във фейса та да могат другите помии (приятелки) да умрат от завист.Сега масово са такива.

15

Др Чериш - проктолог

преди 6 години

Пуйкистан копае дъното. Ще се върнат в каменната ера,

14

Анонимен

преди 6 години

До ГостЕ, не е чел цяла една книга като Борисов но за няколко мандата поне научи английския. Докато Тиквата гледа СНН и се пули.

13

Анонимен

преди 6 години

България светска държава с можещи и знаещи индивиди пък само с кражби и обиране на възрастни хора ха забравих и със суджуци се слави, защо така не мога да разбера.

12

Гост

преди 6 години

А аз си мислех,че г-н Ердоган е завършил колеж в родината си, или поне някакво много реномирано училище, за да влезе в управленската класа на шестата в света икономика?! Леле, че той бил двойкар, не могъл да влезе в държавно училище навремето, и затова сега, в държавните училища ще учат само децата му, и то тайно, и всички други ще учат в същите "имам - хатипи", в които е учил той... Егати чудото))). Явно, не "имам - хатипите" са проблемът на Турция.

11

язък

преди 6 години

Не мисля, че театрото в Турция ще продължи дълго време.Ердоган все някога ще си намери майстора, но язък за времето и хората.

10

Анонимен

преди 6 години

Отново провокативни заглавия и отново Д.Веле.

9

Анонимен

преди 6 години

Това е добра новина.Означава по-малко умни можещи и знаещи хора в Турция.Ние нямаме нужда от излишна конкуренция.Сегашното си развитие дължат предимно на светската държавност основоположена от Ататюрк.Между другото как мислят ,че действа Господ?Еволюцията е естественото продължение на действията му.Просто детайлите и подробностите са толкова много,че описанието ще заема няколко милиарда страници.А и ще бъде неразбираемо за по глуповатите-химия,биология,генетика,физика- съвсем ще изгубят нишката.

8

Анонимен

преди 6 години

Аз съм учител в Турция, няма такова нещо само се набляга на националните ценности дето при вас ги няма.

7

smej

преди 6 години

Какви хубави новини.

6

До 7

преди 6 години

Да, и в Библията пише така.Но през 19-и век, определена категория мъже от лакомия за по-големи печалби чрез фабричното производство, решиха да впрегнат и женската работна ръка. Именно те измислиха феминизма.Някои днешни по-наивни мъже продължават да спорят именно с феминистичните идеи, без да съзнават, че си приказват сами.На днешната жена феминистични битки вече отдавна не са й нужни. Тя е получила наготово онова, за което през 19-и век се е водила идеологическа борба.Изтърва юздите, мачо:)

5

Анонимен

преди 6 години

Жалко. Турция наистина се развиваше добре. Сега забуксува.

4

Анонимен

преди 6 години

А в текста под нея подчинението, послушанието пред мъжа са представени като висша религиозна добродетел. В крайна сметка така пише и в Корана, аргументират се образователните власти....Ха, че то и в Библията така пише. Интересно....

3

Анонимен

преди 6 години

Русия е най голямата "заплаха" за националната несигурност.

2

лили

преди 6 години

*** трябва да напуснат Европа !! Европейският Босфер трябва да стане български !!

1

Гюнтер

преди 6 години

Само като прочетеш дойче веле,и вс става ясно!