58

Гербер До 61

преди 6 години

Да на 26 години и съм в БГ, странно а? Завърших ВО в Софийски университет и работя по специалността си, занимавам се с реклама и работя основно с чужденци. Ами ти? Що ти не си купи една диплома и не се хвана някъде да бачкаш като е толкова лесно? Или нещо теорията издиша?Не ми се налага да напускам България, защото си живея перфектно и съм щастлив. Напускат България два вида хора - много кадърните, които преследват кариери и некадърните, които никъде не ги взимат. Ти от кои си, гледам ревеш?

57

Анонимен

преди 6 години

Добре живеят една много малка част от живеещите в големите градове. Всичко друго вегетира.

56

Анонимен

преди 6 години

До Гербер 561200лв за 18 часа работа на ден в софия ???? Ти добре ли си ? Семки ли продаваш?

55

ХАХАХА

преди 6 години

ПОГЛЕДНЕТЕ ПЪТИЩАТА ВЪВ ВСЕКИ ГРАД А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА СЕЛАТА -ТОВА Е НАПРАВЕНО ЗА ТЯХ ДА МОЖЕ ПО БЪРЗО ДА ХОДЯТ ДО МОРЕТО И ДО ГЪРЦИЯ - КОЕ ДРУГО Е НАПРАВЕНО??? ТУРИЗМА КОЛКО БЪЛГАРИ ХОДИХА НА ПОЧИВКА ТОВА ЛЯТО И КАКВО ПЕЧЕЛИМ ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ ОТ ТУРИЗМА ОСВЕН ДА СИ ВДИГАТ ЗАПЛАТИТЕ

54

Анонимен

преди 6 години

Избройте поне доволните поименно, не са чак толкова много!

53

Анонимен

преди 6 години

До Aнонимен 52От кое пък си доволен ти пък герберино? Я се огледай малко!

52

Анонимен

преди 6 години

Трябва да сте много прости, за да сте доволни в единствената африканска държава от евросъюза.

51

Анонимен

преди 6 години

На базата на 10 човека ли е направено проучването? Или е фалшива новина? Да предположим, че наистина данните са такива. Нормално е всяко правителство на власт да ни натяква колко добре живеем, за разлика от предишното правителство (бсп). От друга страна бсп твърди обратното - никога не сме живели по-лошо. Идва бсп на власт и песента започва на ново. Пътища, егати и щастието за края на 2017г.

50

До Blackradio

преди 6 години

Във всеки един аспект, нова инфраструктура, икономически и инвестиционно, а включително и заплатите се вдигат. Не знам как е по хипермаркетите и магазинчетата за цигари и алкохол, но в моята фирма заплатите, а и доходите на фирмата се вдигат.

49

до 56

преди 6 години

Ха-ха, на 26 години и в БГ. Явно си някое герберастко некадърниче с купена диплома и предполагам, че не знаеш и чужд език като Вожда си.Децата на твоята възраст, кадърните имам предвид, отдавна са се изнесли през Терминал-2 и живеят в Белия свят.Сега поне, който е кадърен може да го направи свободно.

48

Анонимен

преди 6 години

"Алфа рисърч" е придворната агенция на ГЕРБ.А изследването е направено сред привържениците на Бойко.Останалите мнения са игнорирани.Факт е,че от 20 човека в социалните мрежи поне 15 са против ГЕРБ.Това е истинския показател за настроенията на хората.А иначе всяка поръчкова агенция може да си прави стъкмистики според поръчката на своя работодател.

47

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ = ГРОБ

46

Анонимен

преди 6 години

До 50Аз като глефам колоната отива в Гърция на почивка :) Само мързеливите бягат на вън на лесното. Тях няма да ги Съжалявам спокойно.

45

Гербер

преди 6 години

Аз съм средностатистически млад човек на 26 години, работещ в София, взимащ заплата 1200 лева, който си гони целите и успява да ги постигне, работя от 10 до 18 часа от понеделник до петък и немислещ да напуска България, да ходи на Запад в Европа и т.н Мразя гнусните комунисти и мързеливците, които чакат друг да ги оправя, а също и симпатизантите им и съм абсолютно подкрепящ ГЕРБ на всички избори за правителство. А ти кой си, анонимен мишок? Какво работиш, на колко години си и какво постигна?

44

Анонимен

преди 6 години

Задкулисни е всичко е възможно!

43

Не-почитател

преди 6 години

Среща на ББ с Цв, Цв. след изборите: Шефе имам две новини- едната хубава, другата лоша, с коя да започна? Давай хубавата, казал ББ. Ами, шефе, спечелихме изборите! Чудесно, а лошата? Амиии....., никой не е гласувал за нас.Само това се сещам като чета за постиженията на ГЕРБ и колко са доволни респондентите - дали НАИСТИНА са питали за здравеопазване и образование?!

42

Анонимен

преди 6 години

Платена публикация от Бойко, доходи не са мръдна ли от 5 години.

41

Анонимен

преди 6 години

Аз не съм доволен от пътищата!!! Дупка до дупка!!!

40

Анонимен

преди 6 години

Относно снимката :Колоната автомобили е на българи, бягащи от България и кадърното управление на ГРОБ.Празната лента е в посока България. По нея няма дори и бежанци. Липсват желаещи просто.

39

Анонимен

преди 6 години

Ама то това не било вярно. Било изследване на "Алфа рисърч"