17

Анонимен

преди 6 години

Хахаха България "да се намесва в независимостта на научните изследвания" на Македония :) :) :) Макетата пак са изтрещяли. Ако искат да ходят в ЕС, да се примирят, че няма да имат никаква свобода за нищо. Както ние нямаме. Смешна история. Доказваща, че разните НПО-та трябва да се финансират само отвътре, но не и отвън, защото бързо се израждат в някакви платени певачи повтарящи рефренът на поръчителя. Тоя договор е голям напредък за България и Македония, вместо да се радват, реват.

16

Хм

преди 6 години

Макетата получиха невероятен гювеч с тоя договор!Ами нека се откажат-по-добре за нас.Щото си нямаме проблеми,та и шиптърите да ни дойдат до главата!

15

Анонимен

преди 6 години

TIQ NI MRAZQT *** IM DOLNA

14

Анонимен

преди 6 години

Докога ще се занимаваме с тези загубеняци. Оставете ги на албанците. И да пределно ясно е, че москва подкокоросва това тяхно поведение. Там нямат интерес македония да влезе в нато.

13

АМИ СЕГА?

преди 6 години

На 1 август Боко ще ходи в Скопие да подписва този договор.Предвмиждаше се да го разведат из столицата с римска колесница, да сложи венец на врата на Александър и торба с овес на Буцефал.А сега всичко пропада. Ще се крие като плъх от народната македонска любов.

12

ОТ САЩ ЗАПОВЯДАХА

преди 6 години

Русия стой за това. Ама народа ни е *** и насочва омразата си към македонците ама и те са прости - незнам кога народите ни ще проумеят че разделението между нашите народи е програмирано от Москва.........................Всички са прости само ти с два мозъка. Договорът беше изработен под надзора на американския посланик и от САЩ идва пом.държ.секретар да го одобри

11

ivan

преди 6 години

Е нато си постигна целта над простите Балкани

10

Анонимен

преди 6 години

и шо да им се мешаме в научните работи на македонците?ми не ми дреме ,и що се занимаваме толкова с глупости.да правят камвото искат,тяхна работа.

9

Защо

преди 6 години

Аз не мога да си обясня, ЗАЩО е това непрекъснато "бутане" навеждане толкова години към македонците "да сме в добри отношения"? От какво сме зависими от тях.. Какво получаваме освен отровните плодове и зеленчуци, които подбиват родната продукция(прочетете световните доклади как 2/3 от обработваемата им земя е негодна за земеделие) ... Иначе То не са улеснения за придобиване на паспорти, то не бяха изпращане на дарения... Оставете ги се делят и се оправят бе! Стига с тая "братска любов"!!!

8

Анонимен

преди 6 години

4 организации не представляват целокупния македонски народ, колко му е на джуджето в Кремъл да плати на 4 организации, за да провали нещата?!? играе навъпреки на всичко и на всички само и само да докаже колко е велик, да ама не!

7

Анонимен

преди 6 години

К`ва македония, бе, Биевша Югославска Република македония. Това е официалното название, прието от ООН.До 1945 г. се е наричала Южна Сърбия.

6

Анонимен

преди 6 години

Русия стой за това. Ама народа ни е *** и насочва омразата си към македонците ама и те са прости - незнам кога народите ни ще проумеят че разделението между нашите народи е програмирано от Москва

5

Анонимен

преди 6 години

Не насочвайте гнева си към македония. Това е целта на външните сили които финансират разделянето на България и Македония.

4

Анонимен

преди 6 години

Москва финансира тези огранизации за да държи разделени София и Скопие. Разделяй и владей. Докога ще търпим руските пум.яри да ни разделят на балканите?

3

Анонимен

преди 6 години

Е, НАЙ - ПОСЛЕ ДА ПРОЧЕТЕМ ПАК ДУМАТА "СКОЧИХА", бяхме затъжили за нея.

2

Анонимен

преди 6 години

Само не стана ясно защо скачат срещу България. В случая тя е просто един евентуален бушон по веригата, ако макетата вземат и кривнат от правилния път на евроинтеграция и либерални ценности.

1

Българин

преди 6 години

Макетата да ми скочат на.....