11

Анонимен

преди 7 години

Свят на картелни зависимости и скрит монополизъм. Банки и кредитни институции, Политически партии, телекомуникационни оператори, търговски вериги, търговци на горива, футболни клубове разиграват пред нас театрални сцени на мнимо противоборство.

10

Анонимен

преди 7 години

Не мисля, че в днешно време при всичките канали за информация би могло подобен груб акт на цензура да остане незабелязан. Какво си въобразяват *** от Нова и БТВ, че кукловодите им ще ги измъкнат сухи от водата?! Да горят в Ада, защото са едни от основните виновници, които съсипаха хубавата ни Родина с корупционните си практики...

9

Анонимен

преди 7 години

До кога другари и другарки няма да може да се казва истината до кога ще се подиграват с народа само остана да направят лагери като едно време

8

Лорд Вейдър

преди 7 години

Това предаване отдавна се е изчерпало като развлекателно .Сега искат да го правят политическо реалити което ми идвав повече .Сашко като искаш политика стани политик влез в народното събрание и там се опитвайда ръководиш държавата . А телевизията е остави на младите и можещите .Вече си дърт пенсионер Сашко стига с тая телевизия и балети .

7

Щирлиц

преди 7 години

Буратино,Буратино,ти сам не си вярваш,пък по-паметливите хептен.

6

Анонимен

преди 7 години

Славчо, търси си нова работа или си направи твоя телевизия, където да си пускаш и говориш каквото искаш! Много ми е интересно обаче, каква цензура ще въведеш там! Не си толкова либерален, че да търпиш някой като себе си там! Или греша?

5

Анонимен

преди 7 години

Радев го е забранил!

4

Анонимен

преди 7 години

Не напразно тези аборигени, са на 130 място по свобода на словото. Явно бочко с магнолиите, им е нацъкал есемесите. А помните ли предаването на Ахчиева, за далаверата с ваксините, свалиха го,даже онези балерини от формация ДЕНС, го махнаха и от сайтовете за видеосподеляне. Но милиционерският им мозък, не откри начин да изтрие кешираните страници. Така че го има и до днес. Много ме радва, как критичната точка е все по-близо.

3

лукчо

преди 7 години

Абе тия зорлем ще направят герой Славчо...

2

турчина

преди 7 години

Демокрация а? Снощи за малко да се сбият заради референдума по СНН Тюрк. Наричат го диктатор а в демократична България спират предавания и забраняват видеокарикатури. А Цветан Василев банкера. Нали го търсят от Интерпол? Той е в Сърбия и всички мълчат. Мълчат защото такива като Веждю си прибраха парите. Всички си прибраха парите. Но 16 млрд. дълг кой ще плаща?

1

Анонимен

преди 7 години

Герберска диктатура! Нищо ново.