123

Анонимен

преди 7 години

До байхейс САЩ - Сатаната

122

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 138Ама нещо не им стиска.Защо ли?

121

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 137Попиляли ги казваш? Еех лапе,лапе в една война е важен крайният резултат а не загубите в отделните сражения.А крайният резултат от Корейската война е че говедарите загубиха и си обраха крушите,това е.Ако бяха спечелили сега нямаше да има Северна Корея.АКО.

120

Анонимен

преди 7 години

Те евреите и чaлмите от СА вече ползваха последните 2 години няколко ядрени заряда в Ирак , Сирия и Йордания. Да ама за това всички угодно мълчат. Това ако се случи на друга държава да са я попилели. Да ама евреите и шалварите са много ценни.

119

Анонимен

преди 7 години

Баба ви Ванга пак ще познае за катастрофата на север. Проблем е че Русия и Китай са по близо от ФАЩ и ще пострадат повече както е казала бабата.

118

з

преди 7 години

Израел, чиято история де факто е изтакана отпрестъпления срещу човечеството и актове на агресия, може да има адрени оръжия. С. Корея, изолирана и под ембарго, никого не бараща, не може?Що тей бре, глобалисти и онанисти?

117

Анонимен

преди 7 години

Севернокорейските ядрени заряди са прекалено тежки все още за ракети но не им пречи да ги поставят в земята. Преди година-две в Южна Корея бяха открили тунел стигащ от севера до под Сеул.

116

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 134Колко руски самолета с руски пилоти бяха свалени тогава над Корея бе умник? Направо ги попиляха!

115

Анонимен

преди 7 години

Какво означава избива и ограничава народа си. В другите държави няма ли убийства и ограничения. Какво разбираш под ограничение и защо всички трябва да ползват една и съща политическа и икономическа система. На американците не им харесва защото капитализма и либерализма са създадени за да обслужват техните интереси а не източните. Няма как един капиталист да те остави и да ти помага да произвеждаш защото така му намаляваш от печалбата. И най-лошия мир е по-добър от най-добрата война.

114

Брет

преди 7 години

Ким не луд да качи атома на ракети които се следят постоянно от космоса и не е сигурно дали ще излетят,бомбите са на корейски подводници пред западното краибрежие на САЩ и само чакат заповед!!!

113

Анонимен

преди 7 години

Американците го ядоха през 53-а обаче нали са т ъ пи сега искат повторение.

112

PetyrVeliki

преди 7 години

До 124 (Анонимен)Има доста истина в думите ти, но забравяш, че Северна Корея също така избива и ограничава народа си най-много от всички нации по света!А за ситуацията конкретно - дано се размине без война. Защото няма "добра война", както си мислят Хамериканците.А личното мнение - нито дребните, но военизирани до крайност, нито големите, но разпалващи конфликти по целия свят, ще бъдат "добрите" за мен в една евентуална война.

111

Анонимен

преди 7 години

127 Абсолютно прав! Без краварите света ще е много по-хубав и много по-мирен. Само си представете какво би бил целия свят без краварската алчност ,агресия и наглост.Всички проблеми идват от поданиците на дъртия пенсионер Тръмп.

110

Анонимен

преди 7 години

Ако Ким Чен Ун и Северна Корея бяха толкова лоши защо Денис Родмън ходеше толкова често там. Явно хората искат да се комуникира нормално и да се развива търговията и двустранните отношения. Да ама американските престъпници не го искат просто защото така са си наумили. Същата история като с Асад и Сирия. Да го махнат ама и те не знаят защо.

109

Анонимен

преди 7 години

Аз симпатизирам на севернокорейците, защото са мъже! Защото не се уплашиха от дрънкането на оръжие, ами напротив, ще се бият до смърт срещу агресора САЩ! Аз симпатизирам на Северна Корея, защото Северна Корея не е нападнала никого, за разлика от САЩ. САЩ са световен терорист номер 1! Не съм фен на Ким Чен Ун, но американците ще го направят герой и вече му симпатизирам и дано да свали някой американски небостъргач и да потопи самолетоносач! Ще се изкефя много, ако се случи. Давай Ким, с теб съм!

108

Анонимен

преди 7 години

Почти всички войни по света от както се помня са започнали от САЩ. Ако ги няма света ще е едно прекрасно място за живеене.

107

Су35

преди 7 години

Да му мислят южна корея и япония. Те горките ще го отнесат заради американците. Не съм убеден, че северна корея притежава ядрена балистична ракета способна да достигне сащ или пък да са способни да пратят подводница незабелязано до техните брегове и от нея да изтрелят нещо, но със сигурност могат да сринат сеул до земята за 20тина минути. Има няма 50 км от границата е. Това разтояние е нищожно дори и за предимно остарялата техника с която разполагат. Не знам нещата вървят към лошо...

106

бай петко

преди 7 години

какъв корейски патриотизъм бе...чии го търсят САЩ там?кого нападнаха КНДР? след корейската война и създаването на КНДР те са нападнали 0 държави а от 1950г до сега САЩ колко нападнаха? Израел също имат ядрено оръжие защо САЩ не се занимават с тях?защо САЩ мълчат за случващото се в Йемен? долни лицемери това са ФАЩ а вие може да си ги защитавате колкото искате такива са фактите

105

Анонимен

преди 7 години

Хората защитават Северна Корея защото виждат какво се случва. Какви двойни стандарти има, какви интереси и несправедливости. Корейците може да са всякакви но не нападат никой. Няма как една моралнои финансово пропаднала държава да дава акъл и заповеди на независими държави. Никой не е длъжен да им слуша извратените ценности и копнежи. Точно тези събития показват защо 90 процента от хората по света не могат да понасят САЩ.

104

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 119Не бе не ни е обхванал северно корейски патриотизъм,просто тръпнем в очакване да видим как този път краварите ще се наиграят.