9

Анонимен

преди 7 години

Впрочем САЩ до къде я докараха в Мосул? Разгромиха ли ИД в Мосул, че стрелят ялови ракети срещу хангарите за поправка на стари самолети в Сирия?

8

Анонимен

преди 7 години

Няма такъв филм "едните да схрукат другите "или обратното. Това е само в Холивуд.

7

Българина

преди 7 години

Вярвам че сащ някой ден ще платят пълната цена на мародерствата си ......

6

РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪ

преди 7 години

НЕ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ НА РУБЛАДЖИИТЕ ! СРЕЩУ ВСЯКА ДИКТАТУРА И ВСЕКИ ДИКТАТОР ТРЯБВА ДА СЕ ВОДИ БЕЗМИЛОСТНА БОРБА ! ПУТИН ЗАЩИТАВА ДИКТАТОРИ ПОНЕЖЕ САМО ОТ ТЯХ ИМА ПОЛЗА ,ЦЯЛ СВЯТ ОБЪРНА ГРЪБ НА РУСИЯ ЗАРАДИ АГРЕСИЯТА Й В УКРАЙНА ,НИКОЙ НЕ ТЪРГУВА С РУСИЯ ,САЩ НАПРАВИХА ТАКА ,ЧЕ ЦЕНИТЕ НА НЕФТА ,ГАЗА И ЗЛАТОТО ДА ПАДНАТ ЗНАЧИТЕЛНО И РУСИЯ ДА Е ПОТЪРПЕВША ,ЗАТОВА РУСИЯ ПОМАГА НА ДИКТАТОРИ ЗА ДА МОЖЕ ДА ТЪРГУВА ПОНЕ С ТЯХ !

5

Анонимен

преди 7 години

Третата световна война ще се води на територията на САЩ!

4

Владо

преди 7 години

Не съм нито русофил, нито фен на Путин, но САЩ, с постоянните си претенции към целия свят прекалиха! Вече се обърках: те против или за ИД са? Нещо май се припокриват вижданията им!На Тръмп не му пука за Сирия, това беше действие срещу Русия и желание да покаже на целия свят, че те управляват света!

3

Американофил

преди 7 години

Русофилите говорят , че САЩ са жалка държава , мизерна , със слаба военна мощ пред мечката ... Ами Русия да ги схруска или не й стиска , понеже е джудже като президента си ... !?

2

Анонимен

преди 7 години

трета световна война , дано да има оцелели за да продължи човечеството или ще започнем всичко отначало от микроорганизми

1

шовинист

преди 7 години

изключително обективен анализ