103

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Кого ще изберем на 26-ти... - политиците или ДЪРЖАВНИКА...

102

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 108 Топлата вода ли откриваме ?ХИСТРИОННО ЛИЧНОСТНО РАЗТРОЙСТВО. Сиреч - хвърчи масло .

101

Аз съм БЪЛГАРИН

преди 7 години

75,Йончева си беше журналист преди Серго.Но учениците на Гьобелс пуснаха лайномета и върху нея.Много ме радва и избирателната памет на дянков.Защо нямаше пари за пенсии,а сега река.Защото там отиват и искат още да смучат от нашата кръв.

100

Борисов=Ердоган

преди 7 години

до 119Комунистическа демокрация, казваш...Скоро чакай И Д - ислямска демокрация...скоро

99

Дидич

преди 7 години

До кога ще ни занимават с този провалил се политик.

98

Винету

преди 7 години

Мене 3 папи са ме гАлили по главата

97

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ ,ЧЕ СА КРАДЛИВИ Е ФАКТ ! НО С КАКВО КОРНЕЛИЯ Е ПО-МАЛКО КРАДЛИВА ОТ НЕГО. АБЕ НАЛИ И ДВАМАТА СА СЕ ПРЪКНАЛИ ОТ ЕДНО И СЪЩО КОТИЛО -САМО ПО ЛАКОМИЯТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ. ХОРА ,КОИТО ОБИЧАТ ДА НЕ РАБОТЯТ А САМО ДА ЯДАТ КАТО ЗА ТРИМА ,ДА КРАДАТ КАТО ЗА ДЕСЕТИНА-ЗНАЙТЕ ЧЕ СА КОМУНИСТИ. ХОРА ОТ ТЯХ ТРЪГНА ЗАРАЗАТА ,ЗАЩО В ХОЛАНДИЯ,В ДАНИЯ В ГЕРМАНИЯ ИСКАТ ВСИЧКИ ДА ЖИВЕЯТ ? ЗАЩОТО ТАМ НЕ СА КОМУНИСТИТЕ НА ВЛАСТ-ТЕ НИ НАЛОЖИХА КОМУНИСТИЧЕСКА ДЕМОКРАЦИЯ ,КОЯТО СИ Е НАША БЪЛГАРСКА И НИКЪДЕ Я НЯМА. ТУК

96

Анонимен

преди 7 години

Европейските фондове са почти приключили, а вече всичко се разпада, инвестициите в бг икономиката клонят към нула, поради това, че корумпираните и некадърни правителства, разгониха болшинството чужди инвеститори и довлякоха само някой и друг турчин, инвестиращ само в смесените региони...пита се, какво правим след 2020г, без европари, с никаква икономика, с разбити магистрали и градски мегдани !?

95

Анонимен

преди 7 години

Според турската логика на ГЕРБ и Винету сега след президентските избори държавата е трябвало едва ли не да се разпадне защото не се управлява от Цеца мамата или друг гербер. Да ама не. Явно може и с друго правителство.

94

Анонимен

преди 7 години

Ако си добър, защо изкара два мандата до половината? Щото толкова си можеш! Сега колко милиарда ще изтеглиш? Сигурно 32 милиарда, щото 16 ти стигат за половин мандат. Затова ще гласуваме за БСП, защото те не са изтеглили и цент заеми.

93

Б.Б.

преди 7 години

Аз колкото пари съм откраднал, вие през целия си живот няма да можете даже да ги сънувате.

92

А Н Т И

преди 7 години

Плювналиев го изгонихме,и Боко трябва...

91

!!!

преди 7 години

Това нищо///жество бивш премиер на България не се срамуваше да казва пред камера "началниците" за брюкселските бюрократи и каквото те се разберяли това и той ще изпълнява...кажете има ли по-голям позор за България и за всеки българин от това?

90

М, да ...

преди 7 години

До За жалост"За жалост", не толково колкото на Бойко Б. му се иска, та да гласуват отново за ГЕРБ! Разбраха го вече!пп. тук емигрирали от България, т.с от чужбина пишат суперлативи за ГЕРБ и ББ, но по същество много хора емигрираха точно заради управлението на ГЕРБ и по негово време! Емигрираха заради Борисов / по техни думи/!

89

Категоричен

преди 7 години

Пуста оптика ..........

88

помните ли?

преди 7 години

В Турция администрацията на Ердоган агитира за кандидата за президент на ГЕРБ Цецка Цачева. СМС-и са разпратени на стотици хиляди българи, живеещи в Турция. В текста пише, че трябва да гласуват за кандидата на ДОСТ с номер 17. Номерата на мобилните телефони на стотиците хиляди българи, живеещи в Турция, очевидно са изнамерени от администрацията на Ердоган, която се използва за агитация. Това е грандиозен скандал, който показва, че цялата административна машина на Ердоган работи за ГЕРБ

87

помните ли?

преди 7 години

От Турция алармирали, че върви тотален и поголовен натиск върху българските турци и по заповед на Ердоган те трябвало да снимат бюлетините, с които са гласували за Цачева. Заплахите от страна на администрацията на Ердоган били, че ако не се гласува за Цачева, тези, които не са го направили, ще бъдат изгонени от Турция.

86

Анонимен

преди 7 години

Човека явно има раздвоение на личността! Когато трябва да му гласувате ви говори едно, когато вземе властта прави друго!Говори за комунисти и корупция, а какво прави:Назначи М.Манолова за омбудсман, Р.Овч на държавна хранилка. С В.Златев си цъкат карти,а Пеевски печели обществени поръчки и купува дипломатически клубове. Лично обеща че няма да допусне в България да бъдат съдени корумпирани политици и мафиоти както това става в Румъния. Мислете.

85

Анонимен

преди 7 години

2 провалени мандатакрадене на еврофондоветоварене на дълг на гърба на всички българипрестъпност убиваща населениеторазцвет на наркоразпространениетосъсипано здравеопазванесъсипано образованиесъсипан малък и среден бизнеслипса на работа в населените местаи обезлюдяванеГЕРБ изгони българите в чужбина

84

Анонимен

преди 7 години

2 мандата ко направи бе льоспедек, сега си щял да работиш. Ти зидаро-кофражист ли си какъв си, че да ми строиш спортна зала. Ела си виж велоалеите дръпнаха една жълта линия на тротоара и туй било велоалея 2 пъти падна дъжд и боята изчезна то бива некадърност ама вашето е прекалено.