15

Турчина

преди 7 години

Няма страшно братя българи Турция ке падне, а вие вървите гордо "напред"

14

смЕх

преди 7 години

След 27 г. упорито копаене така наречените политици ни докараха до тука и наема ли се някой от тях да пообещае и да помечтае за колко време нещата ще се обърнат и въобще възможно ли е това . Напоследък след толкова обещания от всичките ни гробокопачи за нЕкакво светло бъдеще даже ми стана по-топло въпреки "грижите" на "Топлофикация".

13

Циник до 12

преди 7 години

Не си ме разбрал - аз имах предвид пишман-патриоти, като този шемет с караваните, и индийските акита!Иначе те разбирам - 100%

12

Циник до 5

преди 7 години

Ъхъ ...по-гот е *** да шие за италиянски мафиоти в България...за "без пари"...и са я прадават като мебел барабар с инвентара на фирмата - СЕДИ СИ В БЪЛГАРИЯ - патриотизЪма ще храни децата ти!

11

Колумб

преди 7 години

Свят широк, място има за всички...ама Българинът е най-добър в това да реве и завижда на хората успели да направят нещо в живота си. Чужбина или тук, ако си некадърник нямаш шанс. Слаби характери колкото искаш, само дето малко успели в чужбина познавам. Всеки мисли че парите се въргалят по улиците. Само цъкаме колко са добре в Скандинавия примерно, ама не мисли за едни над 50 % данъци и цени на храните в магазините и кило свинско месо да е 3 евро. Че е *** държавата е факт, от нас зависи...

10

вал

преди 7 години

До ЦиникЗащо е нужно някой да се изхожда,като това си и голата истина.Аз работих в чужбина и много съжалявам, че се върнах.Сега заради родителите си не мога да се върна обратно.

9

Видими резултати

преди 7 години

Това е от видимите резултати на Борисов и шайката, от "просперираща" България!Наистина видими резултати, може би над 3 милиона са в Чужбина!

8

Анонимен

преди 7 години

До OMG_Luckerзнаеш ли, колко им пука ?

7

Анонимен

преди 7 години

България е една чудесна страна, но нормалните работещи българи придобиват формата на нежелани елементи в нея.

6

анонимен

преди 7 години

това е резултата от АЛЧНИТЕ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ,който гледат САМО,как да си пълнят джобовете мръсниците.

5

Анонимен

преди 7 години

Много "по-добре" е във фургон на къра в Англия или да чистиш акита по къщи на индийци - направо мечта!

4

Анонимен

преди 7 години

В ТАЗИ МАФИОТСКА И ИНДИЙСКА СТРАНА ВЕЧЕ Е НЕВЪЗМОЖНО ДА СЕ ЖИВЕЕ!ВЕЧНА БЕДНОСТ..ВЕЧЕН ПРЕХОД И БОРБА ЗА ЕЛЕМЕНТАРНО ОЦЕЛЯВАНЕ!КОЙТО МОЖЕ ДА БЯГА ОТ ТАЗ ПРОКЛЕТА СТРАНА ЗАЩОТО ПО ЛОШО ЩЕ СТАВА ПО ДОБРЕ НЯМА ДА СТАНЕ ОЩЕ ХИЛЯДА ГОДИНИ!

3

Анонимен

преди 7 години

Ъхъ. България, мястото на надежедите. Където жена ми като лекар взима 700 лева основна заплата към ВМА, а познат със средно образование отиде в Германия и кара бус срещу 1650 евра заплата(3300 лева, ако се чудите).Пропастта между България и развитите държави е не просто голяма - тя е непреодолима. За последните десетилетия "демокрация" само се увеличава, вместо да се смалява. Единствената причина да не сме се изнесли всички от тук е някакво необяснимо чувство на привързаност към мизерията ни.

2

OMG_Lucker

преди 7 години

Това изследване да се даде на политиците, които ни управляваха- за да се гръмнат. Също на тези, които възнамеряват да ни управляват- за да внимават.

1

Циник

преди 7 години

Чакам родолюПците и ПатриотитИ да се изходят по въпроса! :-)Поздрави от Франкфурт - отдавна съм с двойно гражданство!