39

Анонимен

преди 7 години

България като малка държава би трябвало да настръхва като види че по голямата държава анексира територии от по малкия си съсед.

38

Анонимен

преди 7 години

До АнонименБългария легитимира правото на _едностранно_ самоопределяне с признанието на Косово. От юридическа гледна точка Кърджали може да се отдели - вече сме признали правото на едностранно самоопределяне. Затова трябва мислещи политици, не послушковци.

37

Айдахо

преди 7 години

Аляска е продадена а не окупирана! Ушанковци застреляни.

36

GORO

преди 7 години

ТЕЗИ ХОРА ИСТОРИЯ НЕ ЧЕТАТ ЛИ. РУСИЯ ВОИНА Е ВОДИЛА ЗА КРИМ. КРИМ СИ Е РУСКИ ОТ ВРЕМЕТО НА ЕКАТЕРИНА ВТОРА.

35

Анонимен

преди 7 години

Изведнъж добрият Тръмп стана лошия Тръмп. Въпрос с повишена трудност: Кой кого ще преебе? Жокер: Рейгън.Русия ще изчезне. Тази смрад е безполезна и вредна за цивилизацията.

34

Григорий Великолепни

преди 7 години

И ние очакваме ромите да се интегрират ама де такьв кьсмет! Та сьщатата работа и сьс русите.

33

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 37OT BULGARITE PO-GOLEMI ROBI NEMA V SVATA-2 VEKA VIZANTIISKA ROBIA, 5 VEKA TURSKA ROVIA.....SAGLASEN LI SI S MEN BE PRIMITIVE. TI SI V TINIATA, AMA TAM TI E MIASTOTO.

32

Анонимен

преди 7 години

Тези които казват, че Крим е руски,заради това че е имало референдум за присъединяване към Русия. Ами ако утре Кърджалийско направи референдум за присъединяване към Турция ще кажете ли че е турско? Или това не ви влиза в опорните точки

31

Анонимен

преди 7 години

Абе няма ли кой да му каже на Тръмп че КРИМ винаги е бил руски! Това че украинеца Никита Хрушчов през 60-те години го подари на урките не означава че е техен. Над 80 % от народа на Крим са Руснаци е в такъв случай какво да връща? Няма нищо за връщане а трябваше още по времето на разделянето на републиките КРИМ да се анексира от оня с белега на челото предателя на народите. Да ама предател как да направи хубави неща? Той прави само лошите неща добрите ги оставя за другите!

30

Анонимен

преди 7 години

chernoto palqcho zamina rusoto palqcho doyde

29

Анонимен

преди 7 години

Руснаците са си обикновени роби. Оставете ги да си лежат в тинята.От тези алкохолоци не става дори тор.

28

Знаех си аз

преди 7 години

Мдаа ... казвах аз, че бай Дончо е просто другата страна на една и съща монета и, че беше назначен за да прокара "непопулярните (фашистки) мерки" които предстоят , преди идването на Новият ред - "затягане на гайките" вътре в САЩ (затова е оградата с Мексико- не за да не влизат, а за да не излизат от САЩ) , преди налагането на глобаното премахване на Кеш-а с което Новият Ред ще е факт и Лихварите ще гърмят шампанското - капана е затворен!

27

Ще има да си чака

преди 7 години

Абе тея хамериканците много наивни - кремълските помешчици са бетер евреите - каквото вземат никога не връщат. Само бой оправя работата.

26

Анонимен

преди 7 години

А аз очаквам да ударя шестица от тотото.

25

Анонимен

преди 7 години

Да чакаш от умрял писмо, са казали хората.

24

до 30

преди 7 години

Наритваш руснака и... Крим продължава да е руски. :D

23

Анонимен

преди 7 години

Путин е в шок, не очакваше да го наритат от Вашингтон, но нормалните не могат да се занимават с Русия постоянно!Наритваш руснака и ... света става по-хубав ;)

22

Анонимен

преди 7 години

Бая чакане се очертава, това е сигурно. :D

21

Ноа

преди 7 години

Крим никога не е бил руски , беше в състава на СССР като територия. Не е и украйнски , но и руски не е! Чак пък исконна територия бил на Русия... Смях!

20

напълнил гащи човека

преди 7 години

Капитана на американския есминец Портер ДДЖ78 на ВМС на САЩ,се е оплакал че го тормозели Руски самолети докато кораба се е намирал в черно море!