61

Анонимен

преди 7 години

Идеята е лоша независимо от къде идва. Ако си използваш ума, ще разбереш защо.

60

Анонимен

преди 7 години

Американски политик?!? Да ни помогне?!? Я по-кротко с емоциите и повече мисли!!!

59

ивчо

преди 7 години

75няма как да го каже руснак, това е пряко интереса на сърбите, а.мс ти си к у х и плещиш глупости.

58

Анонимен

преди 7 години

Най-силна е братската омраза. Веднъж намразиш ли брат си то е жестоко и завинаги. А ние македонците вече сме ги намразили и ги презираме. Господ здраве да им дава и да се ооравят сами.

57

Анонимен

преди 7 години

С ПРИКРЕПЯНЕТО КЪМ БЪЛГАРИЯ, КАКТО Е БИЛО. ЩЕ СЕ ВЛЕЯТ СПЕЦИАЛИСТИ КЪМ ВСИЧКИ БРАНШОВЕ В КОИТО СЕГА ЛИПСВАТ.НЕ ДА СЕ ВРЪЩАТ ПАРИТЕ НА ЕС, А ЩЕ СЕ УСВОЯВЯТ 100%.

56

conservator

преди 7 години

Това е толкова смешно като Мексико да се подели между Америка и Канада.

55

Българин

преди 7 години

Абе не ви я искаме тая Македония бе! Не безплатно, пари да ни давате истинските българи не желаем дори да чуем за тая отритната сганн и сбирщина от предателски отрепкки. Повръща ни се от името Македония и македонец.

54

Глей ти!

преди 7 години

Пак някой ще решава вместо нас. Делят, съединяват, бомбят, небомбят...тези хора си играят със съдбата на целия свят.А, дали ние пък искмам е подобно нещо? Защото аз нямам никакво желание онези психопати да ми се водят сънародници. Това ще е язва в, и без това, разяденото ни общество.

53

Анонимен

преди 7 години

Естествено създателите на македоните в Кремъл и техните слуги са против, тоя път обаче никой няма да ги пита

52

taliban

преди 7 години

По добре да се обединят Пиринска , Егейска и Вардарска Македония .

51

Дедо Гого

преди 7 години

...Русия ще си трае, заради Крим. И щото тази подялба ще я сближи със САЩ. Нищо лично, пичове и дами...четете внимателно речта на чичо Дейна. Периодично Великите сили взимат молива и картата и си рисуват... Примери колкото щеш : Сирия, Ирак, България, Молдова, Крим и т. н.

50

Анонимен

преди 7 години

''...и в бъдеще на заседания на Комисията по външни работи ще се обсъжда и въпросът за промяна на границите на Балканите.''Значи те така си сядат и обсъждат коя държава да разделят и коя да закрият. Големи демократи тез хамериканци.

49

Кви русофили бре?

преди 7 години

Всички беди на БГ в исторически план, дойдоха от този стремеж за пустата "Македония".Нов конфликт на Балканите ли искаш? Знаеш ли, че момента "македонците"имат сериозен проблем с албанците, и ще изчезнат от картата по демографски признак?Когато някоя от големите сили ти говори за преразпределение на света, трябва червената лампа да ти светва, че се готви бъдещ конфликт.Всеки мислещ за вас е русофил, като онзи дето скочи от небостъргач с викове "комунистите идват". Не бъдете първосигнални!

48

Анонимен

преди 7 години

Значи всички които пишат тук че искат Македония да стане българска трябва да са наясно, че македонците няма да я дадат страната си без кръв . Бой , война между албанци, македонци , българи ?! Кой има интерес от това ?!Това ли искате ???????????????????????????

47

до 59

преди 7 години

къв СССР бе, рашките да си гледат техния континент Азия и да не се мешат в ЕВРОПА, не искаме мнението на бавноразвиващите се рашки

46

Анонимен

преди 7 години

В такъв тип прекрояване на Европа думата ще има и СССР! Така, че ни са превете илюзии и не гледайте като цяло на това положително. Маледонците са с български произход но вечв се самоопределиха, отделно ни мразят. Така, че територия+два милиона македонци няма да ни решат проблемите, просто ще добавят нови. Не ги искам, но не искам и територията им да стане албанска! Има ли полезен ход?!?!

45

Българина

преди 7 години

А санкциите срещу Русия за крим не ми се връзват с евроатлантическите безценности и поделянето на македония

44

boby

преди 7 години

Тия от щатско май се опитват да направят поредния конфликт по света, та да потулят вътрешните си проблеми. Я да си гледат западащата държава и смешника президент и да ни оставят сами да си уреждаме отношенията със съседите.

43

Анонимен

преди 7 години

Тука руските коментатори във форума са се превъзбудили сякаш ще се просъединява към родината им Русия Македония....За какво и е на България Вардарска Македония, която е пълна с 1 милион шиптари, които са по-страшни от всички наши малцинства и с 1 милион оскотели сърбомани, които мразят Блгария в червата. И една чукареста територия дето даже няма нищо свястно там. Не, благодаря! Те трябва да ни се молят затова а не ние да искаме.

42

Анонимен

преди 7 години

Кремълско-белградска шайка е в паника