42

бг

преди 7 години

Ква агитация това си е така!-от едната страна на Радев е Йотова,а от другата Нинова!Пита се колко е независим Радев пенсионирания военен с 20заплати накуп!Агент ли е Радев на Русия?Ако беше независим нямаше Йотова да му е вице,защото няма случайности и тя не е случайно там.БСП все иска да е във властта и да дърпа конците може и зад кулисно.Мое мнение и моля никой да не коментира от името на народа

41

naco

преди 7 години

КОЙ,КОЙ,КОЙ "проверявал" ЦИК,премиера,искате да кажете ДРУГАРЯТ Борисов.........ха,ха,хааааааааааааааа!?

40

РусенецЪ

преди 7 години

"Нашето е видимо, гледате какво сме направили" ... ъхъ, гледаме. Глад, мизерия и заплати от по 450 лева. Видяхме Борисов, видяхме. И го изстрадахме.

39

Анонимен

преди 7 години

Тикво, довечера да не почнеш пак с "Ама Радев е независим, значи ние сме първа политическа сила и няма да си подам оставаката." Довечера да си я депозирал без театър "Ама министритите ми не ме пускат да си ходя".

38

Анонимен

преди 7 години

Прсто си е момчето бе. Не му стига акъл. А пък и малко му остава. Защо му търсете сметка?! Ей... кви сте нетолерантни, към хората с интелектуални дефицити! Ще каже човек, че не сме в Европа!

37

Терминал 2

преди 7 години

Баце, преди да си тръгнеш детонирай всички магистрали, метрото, свали изолацията на санираните блокове, изгони инвеститорите и остави като дойде Путин с танковете той да прави инфраструктура. А народа - понеже е много умен, ще взима пример от Северна Корея и ще се учи да яде трева и билки, нали са безплатни.

36

Васил

преди 7 години

Националния предател Бойко Борисов,който заселва родната ни земя с талибани,терористи и третира българите като ***,докато всички други в България освен българите имат права,иска някой да гласува за него.Няма друг такъв наглец,не се е раждал и няма да се роди.Скоро ще бъде обесен за безкрайните си престъпления срещу България и Българският НАРОД.

35

Анонимен

преди 7 години

Що не цитирате и последния му лаф, за агнешките глави?Продажни медии

34

ББ

преди 7 години

Ще ми плащаш такса спокойствие, иначе ще ти строша крайниците / Ще гласуваш за моя човек, иначе ще ти срина правителството.

33

гошо

преди 7 години

какво очаквате от един винету, освен да плаши и да друнка простотии в кварталната кръчма

32

маните човека

преди 7 години

Оставете го да агитира , всяка негова агитация е пирон в ковчега на ГЕРБ.

31

Анонимен

преди 7 години

Бойко Борисов - полковник от УБО, син на майор от МВРЦветанов - старшина от МВР, шофьор на "вечния" Шоповцечка Цачева - партиен секретарЛиляна Павлова -внучка на член на ЦК на БКП - да живее КОМУНИЗМА!

30

шаламонто тоягата

преди 7 години

А бе агитирал, просто не знае какво дрънка! Завчера нали каза, че Цецка била грешка, как тогава ще отида да гласувам за една грешка, да не съм ***?Разберете най-после, че той сам тегли магарицата да не спечели, как така от преди 10тина дена се изцепи, че ако загуби ще хвърли оставка?Всичко това е планирано и върви именно към оставката на това правителство и завирането на един четвъртит в лакомите дирници на некои от /или повечето/ министри на т.н. РБ!

29

М, да ...

преди 7 години

Румен Радев не е независим кандидат, защото от едната му страна била Корнелия Нинова, а от другата Илияна Йотова------Смешно внушение на ББ, че военен Генерал Радев може да го управляват жени! Пожарникарят ББ баба Меркел му задаваше дневният ред/командваше без проблем, а то /генералчето ББ / бе завряно под полата и! Да беше само Меркел управлявала ББ пак добре, *** те управляващите джени са доста около него /тиквата е със слаби ангели/ и затова мнението му в денонощието се мени непрекъснато!

28

Анонимен

преди 7 години

Демокрацията изисква - разследване на диктатора Борисов !

27

ФАЩ АКБАР

преди 7 години

Днес българите казват не на Герберастията !!!

26

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Пускаме ти водата и си заминаваш Бойко. Магистрали и детски градини е имало и преди ГЕРБ.На нас ни трябват политици на нивото на Ген. Радев. Аз досега в българската политика не съм виждал човек от такъв ранг.

25

Анонимен

преди 7 години

Борисов, омитай се гади но!

24

Анонимен

преди 7 години

Мутрата си мисли, че всичко му е разрешено, но отивайки си от власт вече и него го разследват

23

Анонимен

преди 7 години

Не ОСТАВКА - задържане под стража както Тодор Живков !