130

въса пъцова

преди 7 години

До Кацо Пацоврасте и ша та оправи изодзаде

129

Анонимен

преди 7 години

На бас,че референдумът ще мине в народното събрание.Иначе гербавите и *** ще делят кокала и с партия "седем-осми"

128

Анонимен

преди 7 години

А от къде може да са сигурни от ЦИК, че някой злосторник, не е унищожил пликовете, а е оставил само бюлетините?Но дори тогава не се отменява обстоятелството, че хората са гласували в референдум.В крайна сметка ако са отбелязани в избирателните списъци, няма никакво значение какъв е броя на действителните и недействителните бюлетини, за да се счита, че решенията на референдума са задължителни.

127

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

"....и аз исках да гласувам за референдума ...АМА НЕМАХ ЖЕЛАНИЕ!!"

126

Razbirach

преди 7 години

Stiga! Slavi, blagodarq, che se opita da ni 'pomognesh'. Referenduma NQMA da bude priet. Pozdravi na tupoto ti shou. I veche da ne sum vidqh, che manipulirash horata taka.Pensionirai se! Chupkata! S neuvajenie Razbirach Mnogoznaikov

125

Анонимен

преди 7 години

Хора, стига! Не става въпрос за Слави, а за референдума. От столетия е традиция в България да се чества референдум с чалга концерт!

124

бб

преди 7 години

Най-големия манипулатор си ти!Политика+чалга=манджа с грозде.Ще съсипите държавата.Точно малко се нае след Орешарски.

123

Кацо Пацов

преди 7 години

Как си Славчо спиш ли ? А п*6ката расте ли ?

122

Анонимен

преди 7 години

Безобразието на герп взе застрашителни размери.Не се усетиха,че окончателно се нас.аха.

121

Анонимен

преди 7 години

не е важно кой как е отговорил на референдума! не е важно кой го е инициирал! важно е само едно нещо: 3,5 милиона българи гласуваха в референдум и някой сега им казва, че гласовете им нищо не означават! и в същото време обаче нищо не означаващите гласове избират президент с милиони заплати, кортежи и разходи! това не е ли абсурд? на мен също не ми харесваха някои от въпросите, нито бях 'за', но някакви тарикати да ми обянсяват, че гласът ми нищо не означава, и едновременно с това да го ползват?

120

Анонимен

преди 7 години

Срещу референдума най много ревът педофилът от атака и обръча от рускоговорящия турлюгювеч,страааах,подкрепят Бойко щот падне ли ГЕРБ и кремълските бандити не могат да им помогнат,без здравият гръб на Бойко популистката руска ракета е АУТ.Ще ви видим мажоритарно и без субсидии колко са ви силичките.Над три милиона и половина подкрепиха референдума и още над един милиона бяха възпрепятствани и не им се даде шанс да изразят вота си,но при електронно гласуване ще ви РАМАЖЕМ

119

ЕДИН ВИЦ:

преди 7 години

"РЕФЕРЕНДУМА СПЕЧЕЛИ"-------ама , хората --НЕ..!УЧИНДОЛСКИЯ ПОЛИТИК---НЕ ПРОУМЯ ...ЧЕ, В НС ..НЯМА САМОУБИЙЦИ И ОВЦЕ.... !ТАМ ---ШОУТО ...Е НЕПРЕКЪСНАТО И ЕЖЕЧАСТНО...ТАМ----ДРУГ ГО КОМАНДВА......С МНОГО ПОВЕЧЕ ПАРИ ОТ ..."СЛАВИ-ПОЛИТИКАТА"!!!

118

Анонимен

преди 7 години

В люлин никой не даваше пликове за бюлетините за референдума. Но урната привечер вече беше пълна.

117

Анонимен

преди 7 години

ЦИК да отговори-умишлено ли не се залепваха пликовете,преди да бъдат пуснати.А на мен ми дадоха "случайно"един плик и три бюлетини,но се усетих,та смачках двете.

116

Анонимен

преди 7 години

извинявайте, някой може ли да обясни как от 6,5 милиона население, от които поне 2 милиона са непълнолетни или без лични карти, били гласували 3,5 милиона и това е 1/2 от имащите право на глас? 3,5 милиона Х 2 = 7 милиона гласоподаватели, или 10 милиона население, а такова няма!

115

митология и факти

преди 7 години

Манипулацията на референдума е в интерес на безумните, кирливите и дребния политически ***, който се навъди в големи количества в последните години. Време е да се почистят авгиевите обори от този ***, както го е направил Херкулес като отприщил реката( или народното недоволство) да мине през оборите. Народът е суверен!

114

Анонимен

преди 7 години

#БaЙxyй не успя да се самопрецака, въпреки свирепите и неспирни опити за това, ама с тия "ПЛИКОВЕ" направо ще гризе яко гегата.

113

Анонимен

преди 7 години

Помияяра на Босфора ТВ!

112

Анонимен

преди 7 години

До ГЕРБерски тролПечелят най-вече от минусите, които повечето амсалаци им нацъкват. По-добре да ги прескачат, ама кой да се сети?

111

xax

преди 7 години

С тоя референдум колко мизерии можеха да станат, слава Богу, че не мина. Че не ми се мисли кви щяха да са тея мажориратни кандидати, половината с Адидас щяха да ходят в Парламента. Слави ви хваща с най-тъпия популизъм и колкото и да не ви се иска да го признаете, в БГ няма почва за референдуми.