56

RUSSIA the best

преди 7 години

До 70Ама вие можете само да мечтаете за това !

55

Анонимен

преди 7 години

Тоя манушев кои го избра подкрепям цецка ама тоя малко не ми вдъхна доверие честно казано

54

Bill

преди 7 години

В Москва могат да отварят шампанското.Прибират си губернията.Отново.

53

Анонимен

преди 7 години

Да видим статистиката: Желю, Пешо Стоянов, Гоцето, *** и сега тая..Хубаво, че дядо Йоцо така и не прогледна, завалийката. Тази и на Далай-Лама може да смрази сърцето с поглед.

52

Уплашен

преди 7 години

Добре, че няма снимки на президентите в бюлетината защото няма да послея да вляза сам в стаичката за гласуване. И без това достатъчно ще се стряскам преди това от афишите по стълбовете

51

Анонимен

преди 7 години

оттук нататък ще си плашим децата не с Торбалан или къщичката на кокоши крак, а с президента. гарантирано в детските градини като чуят 'президент' и ще идват санитарите с успокоителните инжекции.

50

Анонимен

преди 7 години

само да питам , и тая ли е с евро атлантически ценности

49

Анонимен

преди 7 години

за вас не знам, ама ако измислят още един подобен кандидат президент, лично ще инициирам референдум за връщане на монархията. и ако ще от буркина фасо ще си докараме крал на племе, по-добре ще е.

48

до 56

преди 7 години

Браво ето един "интелектуалец" който скоро не си е пил хапчетата.

47

Анонимен

преди 7 години

Тази като я погледна в очитеи сякаш виждам Костовнещо ме смразяваще бъде 3 -та на първи тур

46

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Леля ви Цецка има една много трудна и единствена задача като...президент;да пази мястото за Боко,цели 5 години.През това време Той ще се...подготвя за президентската институция,като между...другото ще е...премиер.На това му фффана цаката;магистрали,мачлета,спортни зали,заеми милиардни,рязане на...ленти,снимки по пътищата с усмихнатия и...доволен матрял.Бързо ще минат петте години;но не и за...народеца.

45

Патриот

преди 7 години

Нека да подкрепим г-жа Цачева, тя е сила личност, а такава ни трябва за да имаме стабилност, да имаме воля за да постигаме видими резултати.

44

Интелектуалец

преди 7 години

Пожелавам успех на Госпожа Цачева в изборната битка която няма да бъде лека. Но аз съм сигурен, че тя като Жена и Майка родила син Румен и в негова чест американците са кръстили Румен една комета ще спечели сърцата на българите. Нека да гласуваме всички против корупцията, статуквото и За Демокрацията, Развитието и Евроатлантизма като изберем Цецка Цачева за Президент на България! Имаме нужда от Майка която да защищава нашата страна!Бюлетина Номер 1! ГЕРБ! Цецка Цачева и Вице-Адмирал Манушев!

43

anonimen

преди 7 години

be neznam ama dnes minax prez 5 sela ,balgarite v tqx bqxa nad 70 godi6ni drugite jiteli se se6taite kakvi sa stotici koito 6te glasuvat za taq gospoja na snimkata

42

анонимен

преди 7 години

Ако това бостанско плашило стане президент отивам да подавам молба за сомалийско гражданство

41

toto

преди 7 години

Ще имаме ,най-намръщения президент !?!

40

Пенка от Шишенци

преди 7 години

Я са чудим ако моя Вуте се кандидатира за президент , а моем ли да се кандидатирам за жена на президент ? По принцип към 15 човека от селото биха гласувале за назе , ако не се изпокараме с тях до изборите.

39

Анонимен

преди 7 години

До Другата гледна точкаТи си голям шегаджия! На гербавите им се плаче, ти се шегуваш! То не е лесно да гледаш едно, а да го изкарваш друго! Само дисциплинираните партийци ги умеят тези работи! Пуснаха розови очила с намаление до изборите! А след това - Оле, отвори очички!

38

ужас

преди 7 години

Този път много повече гласоподаватели трябва да се купуват тц-тц-тц-тц

37

Анонимен

преди 7 години

И магаре да предложат за президент, пак ще спечели изборите!