52

АлексСпб

преди 7 години

До Анонимен 4 Не знаем какво точно завършихте в далечна 1988, обаче МГУ няма факультет "Електроника".

51

Анонимен

преди 7 години

България мрази и ненавижда пияната азиатска коака Росия!

50

Анонимен

преди 7 години

Ето го ислямизаторът на България. Господин 160 милиона.

49

фен на бсп

преди 7 години

При наше управление вместо глоби щеше да има втора атомна! При ГРОБ ще бъде платена в троен размер и ще има само безработни изплащащи заеми и глоби!На път сме същи така да скъсаме отношения с единствената велика сила на земята и възможен пазар за стоките ни след разпада на бившият ЕС!Правете си сметката ген.Радев искате или още една гробарска марионетка един Х-мен!

48

Анонимен

преди 7 години

Мразят ви, блдове, трябва да ви е ясно.Даже и "Задунайская" ви мразят, дето сте ги освободили.Какво остана за другите.

47

Българофил

преди 7 години

Определение за русофилство.Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси:политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа.Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите.Цитат от Принос към историята на социализма в България-1906г. Д. Благоев.

46

conservator

преди 7 години

Те вече ни купиха. Поне така казва руснака. А от тези 1300 г. близо 745 г. сме били под робство. По скоро да се провери плаща ли данъци руснаците в бг.

45

Анонимен

преди 7 години

Това е братската изметт Расия...има териториални претенции към суверенна държава. Опазил ни Господ да имаме такива братя...

44

What if...

преди 7 години

До TOP SECRET"НЕ Е ПРИСЪСТВАЛ НИКОЙ ОТ БЪЛГАРСКА СТРАНА".И в качеството си на какъв да присъства?Войната се води между Руската империя и Османската империя. Държава България тогава няма. Който трябва е присъствал. Българските земи са завладяна територия. Но за разлика от всички територии, завладени от останалите "Велики" сили, българите получаваме държава. Земите завладени от Британската империя, Франция и т.н. се превръщат в колонии. И получават независимост чак в средата на 20-ти век.

43

смърт на Атака

преди 7 години

Всъщност участието на България в ПСВ е купено от кайзера с 500 милиона райх марки заем плюс пенсия за Фердинанд и откупуване на френските му земи от кайзера . Така България застана на страната на Турция срещу Англия ,САЩ и Франция ........... Ами то не е ли същото и сега .

42

Pokritia bitpazar

преди 7 години

Bg pashaportiiii, presni, krehki, hrupkavi, cherveni, zasmeni...bio!?...proizvedeni v eu ?! Naturalna produkcia ot Region!? Eftini i kachestveni - 30 grama za 30 leva?! Plastate 3, poluchavate 5?! 2 podarak!?

41

Анонимен

преди 7 години

Русофилистицитее са готови и майките си да продадат на руската кочинаа!

40

Българофил

преди 7 години

С "глупостите" на Толстой бе забит огромен гвоздей в ковчега на русофилството в България.Никой така усърдно не е помогнал за разбиване на мита за "добрите братушки".Лъсна с пълна сила имперската завоевателна политика на съвременната политическа каста в Кремъл.Нищо ново.Така е било винаги.Русия винаги е гледала на България като на плячка-и при Александър и , и при Николай и при болшевиките-от Ленин и Сталин ,Хрущов и Брежнев и сега при Путин. Само нашите предатели-русофили не знаят това.

39

Анонимен

преди 7 години

По добре руснаците да ни купят , а не турците !!

38

ШЕ ПЛАЩАТЕ БЕ...

преди 7 години

....щом такива мозъци ,, като Р.ОВЧ.ия ви Сключват Договорите с Русия ----ЩЕ СИ ПЛАЩАТЕ !!!КОМУНИСТИТЕ СА СИЛНИ ---КОГАТО ИМА БАЛАМИ ДА ИМ ПЛАЩАТ МАСРАФИТЕ...ХА,ХА,ХААААААААААААА....

37

Анонимен

преди 7 години

В България никога не е имало робство.Виж Копривщица, Батак,София,Видин Русе.. Това не са градове и къщи на роби. От 500 г. в Османската империя българите се освобождават по рано от Гърци, Кипърци, Турци.- виж историята. Османската империя не е обработвала земята ни, и в наште земи е имало занаяти. Проблема е че след 1944г България храни СССР Сега Русия. И така поддържа армия от 110 мил. не работещо население. И българина е вечно беден.

36

АНТИ

преди 7 години

Излъгаха рускоговорящите със некачествени и скъпи апартаменти!Западняците продадоха и ИЗБЯГАХА ПРЕЗ ГЛАВА!

35

Анонимен

преди 7 години

"Можем да честитим на руската страна, на която току-що изплащаме това, "Можеш да честитиш, ама на Тиквата и Дянков, които спряха строежа и обясняваха как сме щели да спечелим в съда.

34

Джедай Мастър

преди 7 години

Тия па направиха източен въпрос от незначително изказване на някакъв смешен Иванушка и се държат като пощипнали по д'у'петата моми, като се цупят на простотията му вече няколко дни. Когато Тетка Цачева пренебрежително нарече делегацията от Израел "нек'ви баби", не си спомням Бенямин Нетаняху да се беше разсърдил.

33

русофил

преди 7 години

Защо като си такъв бабаит ходиш да питаш Меркел,Юнкер и Килари дали можеш да идеш до тоалетната!?