21

:D

преди 8 години

Ама разбира се. Дори българите мислим, че Черно море е руско!

20

Анонимен

преди 8 години

Когато съседът ми по апартамент монтира блиндирана врата ,дали ме провокира ?Когато масово автомобилите ги произвеждат имобилайзери ,аларми и други подобни системи за защита, провокират ли ме ?Когато нашата армия ( нашата армия се казва НАТО) повишава възможностите си за отбрана, това провоказия ли е ?

19

Анонимен

преди 8 години

Който е тръгнал срещу Русия не е успял, вижте Наполеон и Хитлер.

18

Злостър

преди 8 години

До Един БългаринОбясни като на 7-годишно дете, каква е била ползата ни дададем на нато въздушен коридор.

17

Злостър

преди 8 години

До П.ПетровТова би станало мноого трудно, заради тежката обща история, която имаме.

16

Психодиспансер

преди 8 години

Ако в национален мащаб шмекерлъците Боеко минават, то в случая с политиката на НАТО съвсем скоро ще му бъде показан кукиш. Скатаването от истинска политика е лоша политика !

15

Анонимен

преди 8 години

Турция винаги е имала апетити към България. При една евентуална война какъв мислите че ще е изхода-Турция ще си анексира част от България, ако не и цялата.

14

Анонимен

преди 8 години

ББ гледа да върже сезонаи да не откаже туристите, че след парковойната има отказани резервации. Общата флотилия и сега си я има.

13

Един Българин

преди 8 години

България трябва да отстоява силно и ясно своите интереси , а не тези на който и да било друг. византийците не дадоха въздушен коридор на НАТО да бомбардират Сърбия, въпреки че бяха член на НАТО. Ние тогава имахме противоположен интерес и дадохме. Тогава това беше правилно, но това че си член на НАТО и ЕС не означава, че в рамките на свободите, които се дават не трябва да си отстояваш правата. Ако стане война не дай си боже ще е трудно да останем неутрални.

12

Геро

преди 8 години

Тия да не би да объркаха Черно море с Каспийско и да го третират като тяхна собственост. Желателно е некадърния да си гледа само неговата си ***.

11

:)

преди 8 години

Тиквата не е с Русия, а просто го е срам, че ще трябва да участваме с две надуваеми лодки и една рибарска (като тя не е сигурна, че двигателя е на ремонт).Тръгнали с Турция да правят съюз срещу Русия ????!?!?! Първо е непратично и глупаво и второ е политическо самоубийство.

10

Занзибар

преди 8 години

След този ГРАНДИОЗЕН завой в ляво, след тази ЧУТОВНА постъпка на Тиквата, стадото блее в невиждана нирвана от РЕШИТЕЛНОСТТА, с която Бостана се ОПЪЛЧИ на цялото НАТО, дългът се увеличи с още близо 2 млрд. Браво Боце, евала стадо!

9

П.Петров

преди 8 години

Излишно е да се провокира Русия, но не трябва и да се подценява като заплаха.Трябва да се договори буферна зона за взаимна безопасност, за да се избегне превъоръжаването и излишното хабене на ресурс.Колкото и да им е скръбно на румънците Молдова не е това, което е била преди 100 години, както и северна Добруджа и Македония за нас.За нас основните заплахи са както имперска Русия, така и неоосманска Турция. За да се гарантира безопасността на Балканите трябва Рмъния, България, Сърбия и Гърция да са обединени срещу заплахите Русия и Турция.

8

бг

преди 8 години

Като чуя вече за руснаци ми се повдига

7

ЧАУШ ШЕСКУ АГА

преди 8 години

НЕКА СЕГА РУМЪНИЯ И ТУРКИЯ ДА НАПАДНАТ БУРГАЗ И ВАРНА И ДА ГИ ВКАРАТ ПАК В НАТО.БОИКУ ТИКВАТА Е РУУСКИ АГЕНТТ..ИЗДАДЕ СЕ ТИКВООО..

6

Пешко

преди 8 години

До реАма това не е инициатива на НАТО. И тримата пет пъти повториха, че ако нещо ще се прави, то ще е в рамките на НАТО, а не самосиндикално

5

Анонимен

преди 8 години

Пропагандната машина на Путин отново в атака! Слугите му са в екстаз!

4

Анонимен

преди 8 години

Българите винаги сме били фурнаджийски лопати.

3

БРАВО НА БОЙКО

преди 8 години

Браво! Най-после се видя истината! България е миролюбива държава, която иска мир и просперитет за региона, а не конфронтации! Видя се, че ТУРЦИЯ Е 100% ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ И ВРАГ НА МИРА И ПРОСПЕРИТЕТА!

2

Руснак

преди 8 години

Разбира се, че не е и няма да бъде никога!!!