30

Анонимен

преди 8 години

""наверное, читал Путин когда-то Коммунистический манифест.Любой здравомыслящий человек, который прочтет Коммунистический манифест, он ужаснется. Потому что речь идет об уничтожении частной собственности, семьи, национального государства и всего, чего угодно, того, кстати, что так дорого Путину, потому что он сам не бедный человек.""

29

М

преди 8 години

Скука!

28

Румбо

преди 8 години

До ООНдо 41 Сор.о.с.о.идни мечти.

27

55

преди 8 години

До ХАЙДЕ ИДВАЙТЕ БРАТЯЗа умняк ни са..

26

Паметлив

преди 8 години

Е,нема угодия!Първо нещата вървели бавно-лошо!После,като се забързаха-пак лошо!Тия от "Карнеги"(????) на какво ли ще са доволни?Може би на крах на Русия?Е няма да го доживеят!Или както би казал Вл.Владимирович:"Не дождетесь!"Интересно,какви ли ще ги мъдрят през май-юни,когато започнат големите събития?

25

Анонимен

преди 8 години

Всичко е под контрол, Путин винаги печели.

24

Анонимен

преди 8 години

Руснаците са на предела на силите си и винаги успяват да се мобилизират в труден период. Нашата преса не отразява съвсем обективно, но джихадистите само мечтаят за американски бомбардировки. След руските бомби пясък няма да остане там. Майката им разкатаха, особено на тюркмените.

23

Българин

преди 8 години

Ако ги нямаше Русия и законната армия на Сирия, в момента там положението щеше да е както във всички държави където американците налагат принципа си "разделяй и владей". Една руина без перспектива за каквото и да е развитие. Светът може да е благодарен на Путин за намесата му в конфликта.

22

Анонимен

преди 8 години

do Aniкакъв е проблема този газопровод да мине през Ирак и Турция? ти изобщо отваряла ли си атлас? ако не си ползвай гугъл мапс

21

ТЮРКИШ К.АПУТ

преди 8 години

ще има скоро в АЛЕПО. В Латакия вече приключват с турските терористи. ЕРДОГАН си мисли дали да нахлуе в СИРИЯ, ама от САЩ му се скараха и сега май ТУРЦИЯ ще е големият губещ. Плюс гражданска война в АНАДОЛА и НОВА КЮРДСКА ДЪРВАВА. А ЕрДогановите ДРУЖКИ - ПЛЕВЕЛА и ТИКВАТА са в ШАХ, че не знаят каква позиция да заемат. А от АМБАСАДАТА не казват. И си мълчат нашите ДУПЕДАВЦИ и не смеят една дума да кажат

20

Анонимен

преди 8 години

Руската подривна пропаганда е пуснала папилата си във всички български медии!

19

Анонимен

преди 8 години

До АнонименШ.о.рошоиди, Народният съд от славния 9-ти септември, ще ви се види като лека критика! Марш бързо във ФАЩ!-------Народният съд е бил по инициатива на САЩ (ФАЩ) и Англия! Проведен е навскякъде. Франция е осъдила 90хил души и издала 6 хил смъртни присъди включотелно на министри и бивши премиери. Рузвелт е издал препоръката, да се използват нестандартни методи за раздаване не правосъдие когато става дума за правителствата на държавите съюзнички на фашистка Германия и Хитлер.

18

Анонимен

преди 8 години

do Анивидяхме в Либия какъв мир настанаа демокрацията направо е за пример и според теб това е правилното решение за Сирия? ти сериозно ли?

17

Членска карта №7

преди 8 години

До АниЩо ***, Ани! Прекарате си го през Турция!???

16

Членска карта №7

преди 8 години

До РумбоЧак пък толкова!???Над Света София е напълно достатъчно!!!

15

Анонимен

преди 8 години

от 5г има война в Сирияот 2г коалицията на САЩ имитира борба срещу *** резултат нямаше Сирия изгуби 2/3 от територията си а Обама обясняваше как борбата ще продължи десетилетия за 4м Русия обърнаха хода на войната и силите на Асад тръгнаха в настъпление ИД отстъпва по всички фронтовено това според тези "умни" глави било бавнои виждаш ли Русия пречи на мирните преговори....абе вие с коя част от тялото си мислите?

14

Анонимен

преди 8 години

Военни "успехи" вместо пълен хладилник!

13

Членска карта №7

преди 8 години

Абе, как търпи всички тези изстъпления на руските ВКС нашия неже Президент! Още ли не е промълвил някоя проповед откъм Аржентина!???

12

ХАЙДЕ ИДВАЙТЕ БРАТЯ

преди 8 години

Чакаме ви отдавна. Само вие сте ни НАДЕЖДАТА за СПАСЕНИЕ на БЪЛГАРИЯ

11

Анонимен

преди 8 години

Ш.о.рошоиди, Народният съд от славния 9-ти септември, ще ви се види като лека критика! Марш бързо във ФАЩ!