77

голем смех

преди 8 години

Карай Джони, карай, всичко тече, но не всичко се пие. Голяма бира са руснаците за нежните ви устенца, свикнали сте да гълтате, но този път ще се задавите.

76

по 10 милиона

преди 8 години

Сащ ги е страх, че руснаците нападнаха ИД. И скоро войната в Сирия ще приключи. Това не е в интерес на американските концерни. Които печелят по 10 милиона долара на ден от продажбата на оръжие на ИД!

75

Анонимен

преди 8 години

KERI PROIZHOJDA OT SLOVASHKO JUDEISKO EMEISTVO TOI E GNUSEN ZIONIST ESTESTVENO ZIONISTITE OPRAVLIAVASHI SASH IZBIRAT ZIONISTI NA GLAVNI POSTOVE VSASHTNOST TE KAZVAR OBAMA KAKVO DA PRAVI DOLU ZION

74

вие питате

преди 8 години

Вие питате: Кога ИДИЛ ще бъде победена?Ние отговаряме: Когато Сащ и Турция престанат да я подкрепят.

73

Анонимен

преди 8 години

Не се притеснявайте кораба потъва вода ще има за всички ниНяма значение с кого ще сме Защото сме по средата при всички положения ще го отнесемНашите политици и не само нашите трябва да започнат да говорят повече за Мир отколкото за Съюзници и ВраговеЯсно се вижда че при такива съюзници не ни липсват Врагове

72

Анонимен

преди 8 години

До до 112 (116)Прав сте, но може ли всичко да се изброи? (например Плая Хирон и залива Кочинос в Куба, В Никарагуа и т.н.)!

71

ЖЖ

преди 8 години

ЕЙ ДЖОНИ ЖРЕБЕЦА ЗНАЕХ СИ АЗ ,ЧЕ ВЕДНАГА ЩЕ СЕ ЗАГРИЖИТЕ ЗА ЕВРОПА СЛЕД КАТО НАТИРИХТЕ МЮСЛЮМАНТЕ И Я НАПЪЛНИХТЕ . СЕГА ИМАТЕ ПОВОД ДА СЕ НАТРЕСЕТЕ ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ НА ЕС..И ДА КОНТРОЛИРАТЕ НЕЩАТА С БАЗИ БОЙЦИ И Т.Н.

70

до 112

преди 8 години

Забрави да споменеш Либия и Югославия !

69

Анонимен

преди 8 години

Тоя Джон надмина и Джим Кери !

68

akut

преди 8 години

кери кой си ти ?да определяш кой ще управлява в една държава в която правителството се избира с гласуване????

67

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 99И къде е побеждавала "непобедимата"? Във Виетнам, в Афганистан, в Ирак, в Иран, къде?

66

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен106 за това и Путин още е на власт, това са най добрите санкции срещу Русия, путин на власт, колкото по дълго толкова по съсипана ще е Русия след него

65

Анонимен

преди 8 години

Имам чувство, че Кери е на заплата при Ердоган... Или само делово-партньорски отношения?

64

Анонимен

преди 8 години

рашистите си умират от страх и не слизат за сухопътен бой с джихадистите

63

Анонимен

преди 8 години

чакайте,оставете го дребния още 1-2 години да до съсипе рашата

62

Василев

преди 8 години

Здравейте ранобудни селяни!!!Не ви увряха селдките глупави мозъци, че в света има добри и лоши диктатори!Кои са добрите и кои лошите???Много е *** и елементарен въпроса селяни, точно като вас, тези които работят за нашите геостратегочески интереси и корпорации са добрите!Селяни, вие имате ли индустрия и селско стопанство???Селяни, следите ли ми мисълта???Агент Том Бърджис!ЦРУ!!!

61

Анонимен

преди 8 години

Непобедимата американска машина ще победи веднъж и завинаги.

60

Анонимен

преди 8 години

В Сирия трябва да влезе великата Американска армия и да въведе ред.Спрете хаоса гн. Кери.

59

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен Имам новина за теб. Израел не обича американската политика. Напоследък действията им показват че са по- солидарни с Русия. Това е е дна от причините белия дом да вземе решение в близките месеци да стовари 50 000 американски военни в Израел. Аз мисля че Путин няма да остане зад Асад. Путин има за цел мюсюлманите, а америка има за цел бизнеса на мюсюлманските земи

58

VP

преди 8 години

Добре де, в Ирак никой не ви пречи повече от 10 години. Защо не успяхте да оправите поне тази държава? А Афганистан? Моделът ви е сбъркан, носи само смърт и разруха. Дори в колониална България *** дето ви "верваха " са на свършване.