93

Анонимен

преди 8 години

Кои са повече - ченгетата или шофьорите?! Те могат да протестират, а ти?Давайте фейсбуците, правете групи, да се организираме и довечера пред парламента протест!

92

...

преди 8 години

Гаврата с българите продължава!Най-добре идете се подпишете за референдума на Трифонов!

91

Анонимен

преди 8 години

100 лева, т.е. 50 Евро. Проверете цените на другите държави. В Швейцария ГОДИШНАТА винетка струва 38,5 ЕВРО! Имаме ли безбройните швейцарски тунели и тяхното качество и техните пътища?!?! НЕ! Тогава въз основа на какво е това шоково увеличение? Не ви стига да лапате евросредствата, че искате още ли? Това е безобразие!

90

макето

преди 8 години

а лебецо га ке дигнете лебецо лебецо забравихте

89

Анонимен

преди 8 години

Що не ги пуснахте със задна дата, напр. 1.10.2014 ?????????????? Главочи, ама ние сме си виновни и ще продължаваме докато тиквите и производните им не сме ги изпекли на фурна !!!

88

25г.

преди 8 години

104Е ти какво очакваш, да се юрнат заедно да плюят ГЕРБ? Че народа за тях гласува и се съгласява с резултатите от изборите, даже са горди. Хората искат и получават, не гласувайте, избирайте мутрата и ще се радваме на данък мутра, а скоро данък слънчев ден и данък превишено ползване на кислород.

87

Анонимен

преди 8 години

Може винетката да е скъпа, но затова пък пътищата са разбити.Що реивети?

86

Анонимен

преди 8 години

До ВеселинЩом имаш 2 коли явно не си толкова беден. Освен това данъка на моята кола е 50 лв. Товята каква е че плащаш 200 лв "бедняко"?! Иначе съм съгласен, трябваше да измислят например регионални винетки които да са доста по-евтини, и ако караш само в региона да плащаш по-малко. Иначе излизаш от населеното място и веднага винетка.

85

Анонимен

преди 8 години

Ако заплатата се увеличила с 50%, то инфлацията се е увеличила със 100%.Кого се опитва да лъже тая?Продължаваме да затъваме!Теглим милиарди и когато увеличат заплатата със 100%, инфлацията ще се е качила със 400%...

84

Анонимен

преди 8 години

Няма как да не вдигнете винетките! Поохарчихте се около изборите и сега пак трябва да напълним ГЕРБ-овата касичка! Така, ами! А какво стана с 15 млрд. заем? Що не вземе оня ***, финансовия министър да обясни? А кога ще вдигнете доходите, ГЕРБ-ери ненакрали се???

83

Анонимен

преди 8 години

Ще си платите 97 левчета като попчета.Фердинанд навремето казал: Българският народ е една дойна крава. Колкото повече я стискаш, повече пуска.Плащайте и проклинайте съдбата си, страхливи българи.

82

Анонимен

преди 8 години

Следва - задължително със зимни гуми през ноемрви при 20 градусова жега. Нали някой лобист трябва да гушка кинти.След това тол такси по магистралите. 10 стотинки на км. От София до Бургас - 40 лв.Бедността е престъпление, дами и господа, другарки и другари.Бъдете разединени и се карайте кой е виновен за всичко. Който не му отърва - Терминал 2.Последният да изключи осветлението, че тока е скъп.

81

ГЕРБ ПОБЕДА !

преди 8 години

УРА ПРИЯТЕЛИ ! ЗА НОВАТА ЦЕНА, РАЗБИРА СЕ ОРЕШАРСКИ Е ВИНОВЕН , ДА ЖИВЕЕ Г-Н БОЙКО БОРИСОВ -НОВИЯТ ЛЕВСКИ , НОВИЯТ СИМЕOН ВЕЛИКИ ! ГЕРБ ПОБЕДА !

80

Анонимен

преди 8 години

Понеже минимална заплата се е вдигнала и народеца много се ояде, я пак да я намалим, че тва затлъстяване е вредно.хахахахаха

79

Анонимен

преди 8 години

ХАЙДЕ ДА ВИ Е ЧЕСТИТО ! СТОЙТЕ СИ В КЪЩИ И ПЛАЧЕТЕ В НЕТА !!!

78

някой

преди 8 години

3 млрд. лева инвестирани досега, а колко откраднаха от КТБ - достатъчни за цялата републиканска мрежа, а таксата дето я има в цената на бензина къде е ?

77

Путев

преди 8 години

Ще дойде време за избори, тогава ще видите! Толкова крадене и Станишев не ни е крал..Владко пробва да изцоца пенсионните фондове, после плоския данък, сега винетки, после нещо друго. Край нема!Некой от 3-ната коалиция да са го опандизили или поне да са почнали да го съдят - НЕ! Орешака си чеше орехите, оня Бисеров от ДПС се ската, съдийката Янева - също. Всичко покриха .

76

Lihvarpolicai

преди 8 години

Kakvo?Da ne bi da sa im dignali i zaplatite ot 180 evro s 50%? Togava ste sprat da si zalagat svinskite obuvki hepten?!

75

лилипут

преди 8 години

Не се косете трябва да се избият парите за "честните" избори, а за пътища само ако останат.

74

Анонимен

преди 8 години

93: трябва да се организира нещо против еко таксата а и банковите комисионни... Тия комисионни са ни като данък "мутра" за който всички си мълчат баси