43

НОВА ДЕПЕША ОТ САЩ

преди 9 години

явно е дошла. ИЛИ изнудва дружките от ДПС за нещо

42

БЪЛГАРИН!!!

преди 9 години

До Анонимен 43Ти май си най голямата *** така ми се струва на мен..Много историци се събрахте по тия форуми.Аз пък съм с ТРАКИЙСКИ ГЕНИ и съм БЪЛГАРИН!Защото е едно и също нещо така е било и така и ще си бъде!От миналото до днес и до края на света.

41

Анонимен

преди 9 години

Ердоган: "Ако признаем геноцида над арменците означава, че признаваме, че сме наследници на убийци и зверове."

40

до 58

преди 9 години

И аз какво да направя, тука не ти е френския, а българския парламент!

39

ГЕНОЦИД

преди 9 години

е думата бе ТИКВО. Ама хем ***, хем тотално зависим от УСА амбасадата. Нали му знаят и тъмното минало и парите в банките

38

Булгаркьой

преди 9 години

Ние за теглилата на нашите баби и дядовци не знаем. Правнуците не знаят какъв ужас е било. Как едно цветущо българско село през 1913 г. е било унищожено от редовна турска армия. Няколкостотин мъже изведени до моста, избити, залети с газ и запалени. Останалите - мор и насилия, криене по горите, накрая ги насмитат към Анадола. По пътя забавления с по младичките. Намесил се Руският консул /България в момента е скъсала дипломацията поради войната/, та ги натоварили на кораб за Варна.

37

До 37

преди 9 години

Полвин свят е така събоди се 2015сме как се изкарват пари знаеш ли в БГ училище нема кои да те научи за това ще сме трета ръка

36

Анонимен

преди 9 години

До 50Да, ама и много турци са загинали тогава от арменските набези, и то цивилни, не турска армия или полиция. За тях кво се казва?---------Ами дай паметник да им направим на поробителите като на Енихан Баба. То като се превземат чужди територии и като се избиват невинни жертви дори поробителите понасят загуби. Натъкми си феса и млъквай, ***!

35

до 50

преди 9 години

Турци или османлии, нали уж твърдяхте, че османската империя не била само Турция? В случая се признават зверствата на османската империя, защо говориш само за турци?

34

Анонимен

преди 9 години

Гадно племе сме - вижте какви *** са политиците ни - винаги са с Турция против народа си. И после се питате защо сме били 500 години под турско?! Ми щото на един честен патриот се падат 10 предателя. Левски българин го предава, не турчин. Същите *** са тия днес в парламента. Нищо не се е променило от тогава.

33

Tina

преди 9 години

До Анонимен"Ние сме срам за дедите си!"Между другото сравнението с арменския и българския геноцид е още една причина да считам, че ние сами сме си виновни.Арменци и евреи имат силно лоби по света и от десетилетия лобират да се признаят престъпленията срещу техните народи и успяват...Ако ние имахме силни и умни държавници, щяхме до днес да сме постигнали много, но уви...Слаби политици - слабо лоби,слаба държава...

32

до 42

преди 9 години

Всъщност е точно така, признаваме нещо, което всички наричат геноцид, това какъв речник е подбрал Бойко е без никакво значение.

31

ТРАКИЯ-БЪЛГАРИЯ

преди 9 години

Слава на Фюрера и Германия..Там няма прошка и един ден пак няма да има да знаете!Браво и на правителството че осъжда зверствата!Мюсюлманските им ходжи от България днес ще сумтят към правоверните

30

s

преди 9 години

Еми Бойко като не защитава българските национални интереси, понеже е продажен хамерикански дупецелувач, поне да защити арменските интереси. Ама иначе то не било геноцид, то било масово изтребване и дрън-дрън.

29

Анонимен

преди 9 години

Най-накрая едно суверенно решение, без да се съобразяваме, че ще обидим по-големите. Все пак геноцида е факт! Не знам тука какво пак плюете. Ако не го бяха признали щяхте да квичите, сега пак квичите... тролска му работа

28

543

преди 9 години

Геноцид не е българска дума, не разбирам какво мрънкате по-долу, че премиера не иска да използва чуждици?

27

Анонимен

преди 9 години

На туркофилите им се запениха задниците от новината.

26

Анонимен

преди 9 години

Само *** се срамува от българския си произход и се прави на тракиец.Само *** нарича турското робство присъствие,върховничество.Само *** твърди че Васил Левски и Христо Ботев били всъщност терористи и така трябвало да се пренапишат новите учебници по история за подрастващото поколение.Само *** се опитва да пренаписва вече написаната история.

25

Анонимен

преди 9 години

До 33"Това са българските думи и българският речник", каза той."Преведено на не-българския речник, България ще признае арменския ГЕНОЦИД, факт!----------------Не е съвсем така. Избягването на думата ГЕНОЦИД е признаване с половин уста. Освен това никъде не казват, че геноцида е организиран от Турция. Боко пак замаза положението.

24

Интерес

преди 9 години

Интереса клати феса имаш пачки имаш право нямаш пачки си никои