51

Патриот

преди 9 години

Турския аскер през 1916г помага на България да отбранява Добруджа срещу Русия и Румъния и се прибират сами в държавата си.Руските орди един път да стъпят някъде и си заплуват земята за тяхна...и гонене нямат...анексират.И имат руската традиция да освобождават държави от техните коренни жители.Така стана с татарите в Крим и волжките българи.

50

Анонимен

преди 9 години

До Анонименте умират от глад не ние!Всеки руснак е отслабнал с по 4 кг от глад досега. Само водката го крепи. :)))Друго си е ситите като нас!

49

Анонимен

преди 9 години

Раковски, Левски, Ботев, Стамболов, Захарий Стоянов - велики българи, на които Путин не може да стъпи на малкото пръстче.

48

Анонимен

преди 9 години

ТОЯ САИТ Е ЗА ШОУ ВИ СЯ ДОСТОВЕРНА И НЕУТРАЛНА ПОЗИЦИЯ ИСКАТЕ НАЛИ СТАВА ШОУТО С КОМЕНТАРИТЕ ЕИ АМЕРИКА И СОРОС ПАК С НЕЩО СА НИ ПОМОГНАЛИ ДА СИ ПРАВИМ КОМЕНТАРСКИ КУПОНИ

47

до 64

преди 9 години

Разрушенията ги причини американската военнолюбива п........я, посредством киевската фашистка ***.

46

Шоп

преди 9 години

До Никола Не му разказват играта не защото нямат доказателства, а защото не могат да му разкажат играта. Затова и няма смисъл да се вадят доказателства.

45

Г С Раковски

преди 9 години

Послушайте, братя Българе, а особено вие от Видинска област!Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата сичаст.Българите са ги най-напред покръстили, дали са им писменост, Свещеното писание и първото образование.Това е познато беки от целия свят и техните учени го признават. Но какво благодарение са отдали тия набългарите за това благодеяние! Ето: Разорили и завладели Волжското им пространство и порусили досущтамошните българи, като им наложили насила езика си.До времето Великаго Симеона, Царя Български, южните страни на

44

Анонимен

преди 9 години

Айде сега и Америка, Франция и Германия да пратят войски и техника в Украйна и да отричат нагло с думите " това са глупости" "няма пратени наши войски там, те просто са отпуска" и т.н.Та може и след няколко месеца до Москва да стигнат! Те немците вече са го правили, а сега ги няма Американците да спасят тупите рашани. Ми да скоро ще измрат всички продажници от вас и Русия ке падне! Ако не падне веднага, ке я капичнеме след година не е проблем, те умират от глад не ние!

43

Шоп

преди 9 години

Най-големия УИ за руснаците ще дойде, когато почнат да изплащат репарации за разрушенията, причинени на украйна.

42

Анонимен

преди 9 години

Тимъти Херитидж от РойтерсОлеся Яхно, независим политически анализатор в Киев.Тарас Березовец, собственик на Berta Communications, украинска компания за стратегически консултации.Все безпристрастни източници.Как да не им вярваме:)

41

до 30

преди 9 години

Абе детиняк, защо не вземеш да си сложиш "бибероната " в устата и да не се пробваш да пишеш.

40

Г С Раковски

преди 9 години

В 1828 г. Дибич, от една страна, повдигаше българите на въстание, а от друга опустоши и изгори много техни села и градове. Също така подбуждаха за бунт българите през 1854 г., когато Паскевич (руски генерал) обсаждаше Силистра, а същевременно бяха приготвили закони по които да владеят България, ако черна съдба би ги покорила тям. На връщане русите отвлекли 13 000 домородства в Бесарабия.

39

Анонимен

преди 9 години

Фактът,че Украина съществува все още означава ,че руски войски там няма.

38

Анонимен

преди 9 години

Втвърдяването на опонента и превръщането му в див ястреб също е част от победния ход на кампанията.

37

Г С Раковски

преди 9 години

От онези времена, когато започна да отслабва Турция, русите почнаха често да минават Дунава и да разоряват бедното ни отечество. От една страна необузданата тогавашна нередовна турска войска отвличаше, колеше, грабеше и обръщаше в свои роби българите; от друга страна руските войски, още по-немилостиви от турците, опустошаваха лозя и ниви, грабеха овце, *** и градове. Когато се връщаха, като победители или победени, караха и отвличаха насила по няколко хиляди български домородства и ги заселваха в обширните си пустини. Оттогава водят началото си българските колонии в Харковска губерния. Там

36

До ха ха

преди 9 години

ха ха ха :)))докато напиша , че и на мен ми трият коментарите ,твоя вече беше изтрит :)

35

Доката

преди 9 години

Дори не я прочетох тази "статия". Смешна и жалка пропаганда, платена от масови убийци!

34

Анонимен

преди 9 години

такива статии ме радват, това е сигурен признак на отчаяние у соросидите !!! давайте злобейте и хулете това ви остава драги "***"... кой лъжете само ми е чудно, какво бъдеще ще имат децата ви като ни оставят едно сметище след 20 години западняците ...

33

муспи

преди 9 години

Има молба от българска страна, не може да се каже от кого точно, защото го трият, - турски войски да окупират България за да я пазят от чуждестранни агресори!

32

Анонимен

преди 9 години

Почти забравих, че днес Гърция официално показа среден пръст на кредиторите. Пуснете още някое съчинение за Путин и съвсем ще получа амнезия.