18

Анонимен

преди 9 години

ДА СИ НАМЕРЯТ ПО ДОБРА РАБОТА ТЕЗИ КАРИКАТУРИСТИ , А НЕ ДА ДРАСКАТ ИДАСЕ ЧУДЯТ ОТ КОЙ КРАЙ ДА ЗАПАЛЯТ СВЕТА

17

койчо

преди 9 години

Франция, както и другите бивши колонизатори, е свикнала да няма морални съдници на своите действия. Всичко, каквото пишат, рисуват и правят, трябва да се приема като единствено правилно, независимо колко народи, религии и държави засяга!

16

Анонимен

преди 9 години

ДО 8 , А В КОЯ РЕЛИГИЯ Е РАЗРЕШЕНО УБИЙСТВОТО !!!

15

Анонимен

преди 9 години

Путин са отмъщава за санкциите а ЕС.

14

vesko02

преди 9 години

В Русия шепа хора знаят какво е демокрация,каквото успеят да откраднат моментално го изнасят в гнилия Запад.

13

Анонимен

преди 9 години

НЕ МОЖЕ ДА ДЪРПАШ ЛЪВЪ ЗА УПАШКАТА И ДА НЕТЕ УХАПЕ , КАКВО ХУБАВО НАМИРАТ В ТОВА ДА ПРАВЯТ КАРИКАТУРИ НА СВЕТЦИ , НЕ ЗАВИСИМО ОТ КОЯ РЕЛИГИЯ СА , ДАСИ НАМЕРЯТ НЕЩО ДРУГО ДА ПИШАТ ,ТОВА НЕ Е ДЕМОКРАЦИЯ , ТИ НЕЗАЧИТАШ ДРУГИТЕ ХОРА С ТЯХНАТА ВЯРА

12

Анонимен

преди 9 години

"пише Анаис Лобе от Франс прес."Г-жа Лобе писа и страда ли,беше ли "Аз съм Одеса,Грозни,Нигерия,Сирия" за 100-те запалени в Одеса,за 17 убити от терористи полицаи в Чечня,пише ли за убитите в Нигерия жертви на същите тези терористи,за убитите в Сирия и Ирак християни от същите тези терористи.Г-жа Лобе я интересува единство Франция,жертвите в другите страни чужди на Франция не попадат в нейните високоморални категории.Извода: Ние французите сме повече от другите и нашия живот е по ценен.

11

Илин

преди 9 години

То и в България не е по вкуса на всички обаче медиите си повтарят едно и също. Не оправдавам убийството на хора били те журналисти или други, но не може тези във да бъдат изкарвани като светци а жертвите в Украйна и Сирия например да се съобщават за 30 сек. като спортна статистика!

10

коце

преди 9 години

а франсета печелят сега милиони от това смешно Марли на гърба на жертвите.само предизвикват още атентати,на фанатизираните *** камикадзета не им пука че ще загинат.важно е че пак ще направят клането.просят си го франсетата а и не само те.

9

БГ

преди 9 години

Руснаците от едно време си проповядват дружба между народите.

8

КАК СТЕ ТРОЛОВЕ

преди 9 години

НАЙ - СТАРАТА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ Е В ЕВРОПА И ВИНАГИ ЩЕ Е ТАМ !!!!!!!!!!!!!!!!!

7

Божо

преди 9 години

*** все повече дърпа Русия към мрачните времена на съветския комунизъм , или към времето на хитлерова германия !!! Как може заради едничката ВЛАСТ да хвърляш цял един народ в средновековието !!! Каква е разликата между комунизмът, ислямският фундаментализъм и националсоциализмът на *** !!!! Човеконенавистни теории, които оправдават идиотията в името на не знам си какво !!! Човешката глупост няма граници !!!

6

Анонимен

преди 9 години

НИКОЙ НЕМОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛЯВА ДА СЕ ПОДИГРАВА С РЕЛИГИЯТА НА ХОРАТА. НЕЗАВИСИМО КАКВА РЕЛИГИЯ ИЗПОВЯДВАТ. НА МЕН СЪЩО НЯМА ДА МИ Е ПРИЯТНО АКО НЯКОЙ МЮСЮЛМАНИН НАПРАВИ КАРИКАТУРА НА ХРИСТОС. ТАКА И НА МЮСЮЛМАНИТЕ НЕ ИМ Е ПРИЯТНО ДА СЕ ПРАВЯТ КАРИКАТУРИ НА ТЕХНИЯТ ПРОРОК. НО ФРАНСЕТАТА НЯМАТ ЧУВСТВО ЗА МЯРКА. ТЕ СИ МИСЛЯТ ЧЕ ЩОМ СА ФРАНСЕТА ВСИЧКО ИМ Е ПОЗВОЛЕНО. ДА АМА НЕ.

5

СЛАВА УКРАЇНІ

преди 9 години

То Слава Богу и че Франция не е Русия !

4

Анонимен

преди 9 години

Империята на злото няма как да не е срещу демокрацията. Моля веднага премахнете написаното от мен защото сталинистите ще си счупят пръстите да праскат минуси.

3

х-м

преди 9 години

Западът наистина е нравствено разложен, но не само заради мюсюлманите, а заради единствената си ценност в главата: парите. След 1-2 поколения вече е психично отклонение

2

Анонимен

преди 9 години

Путин забрави Сирия и поддържа приятелски отношения с Турция заради Турски поток.

1

m

преди 9 години

umen narod sa bratu6kite.to4no taka.stiga s tiq 6arlita pisnaha mi