20

Мефисто

преди 9 години

Честит НОВ СВЕТОВЕН РЕД, така беше заченат от кървава луна от тук на татък ще се отворят портите на ада.

19

,

преди 9 години

Започва голямата измама и кондицирането на масите против признаването на Палестина,ционисткия режим изправен пред международен съд за военопрестъпленията си и подготовка за нападение на Асад и Иран,Който има мозък,очи и уши го знае.После Русия,после антихриста.

18

до 13

преди 9 години

Точно това е разликата от твоето комунистическо мислене. Прав си.

17

Анонимен

преди 9 години

Каратиста щеше да е там а никакъв не си вижда?!? Дали е отишъл или се е смушил в Банкя в палата си или се крие нейде в Париж? Но утре пресата ще гръмне, премиера в първите редици готов да поеме удара на терористите....ако има такъв.

16

Анонимен

преди 9 години

Като са прости да ги колят и да маршируват, вместо да пометат долните *** политици, които ги водят към кланницата на ислямизма.Лошото е, че покрай тяхната простотия и толерастия и ние ще изгорим.

15

АНТИ

преди 9 години

Ционистки ШМЕНТИ КАПЕЛИ!

14

Анонимен

преди 9 години

Това е ФРЕНСКА ЛЮБОВ и най вероятно задоволява само едната страна !!!! Тероризмът е омагьосан омразен кръг Да ! Но има и Омагьосан Омразен Кръг ДОЛНОПРОБЕН => МЕДИЕН ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ ДЖИХАД

13

...

преди 9 години

Не свобода, а свободия на словото е това. Без капка морал и открити нападки към религиозното убеждение на половин свят...

12

Анонимен

преди 9 години

Всички еврейски училища ще бъдат охранявани от полицията във Франция. До всеки евреин по един полицай арабин. Да го пази!

11

Анонимен

преди 9 години

Ами щом това дразни мюсюлманите,не ги дразнете!Покажете ми една карикатура в арабски вестник,където има подигравка с Ийсус Христос или с дева Мария???В корана е казано:обичайте нашия бог и ние ще обичаме вашия!Ама идете в Дубай,Емиратите,нали и там има ислям,защо няма тези неща?Мисля,че всичко това е целенасочено,някой има интерес от това.Въпросът е КОЙ?

10

Анонимен

преди 9 години

Като стана това в САЩ с кулите даже виеха сирени в София и някои хора даже плачеха. До такава степен медиите промиват мозъци.Всичко това е изкуствено.Осама - агент на ЦРУ, Милошевич - агент на ЦРУ, Саддам - агент на ЦРУ.

9

Анонимен

преди 9 години

Като сте за свобода на словото в този сайтзащо триете мнения на хората, които не съвпадат с вашето и са неудобни.При положение, че не нарушават общите условия на сайта няма обиди,нецензурни вулгарни думи и т.н.Кажете *** ?

8

Анонимен

преди 9 години

който не е шарли може да стане

7

Анонимен

преди 9 години

Зомбита.Медиите ги надъхали и тези веднага са организирали митинг.Спомням си как беше когато стана драмата в Катуница.Всички медии мълчаха. Някои сайтове пуснаха новината и хората се организираха в интернет да отидат в Катуница и отидоха, след това се организираха в интернет да правят протест в София и на протеста отидоха 30000 души. А медиите мълчаха. Едва като минаха два дена и започнаха да говорят за катуница. Искаха случаят да се потули.А сега какво?Всички световни медии пишат за Париж.

6

Брадвик

преди 9 години

Да бе с маршируване ще се оправи работата не със затягане на имиграционния режим.

5

Анонимен

преди 9 години

Дългата ръка на Мосад,но кой да си отвори очите!!!Живеем в общество, в което медиите, щедро финансирани от евреите, промиват мозъците на обикновените хора!!!

4

Анонимен

преди 9 години

Маршът на лицемерието!Тези, които създадоха ИДИЛ, са в първите редици да протестират срещу него.Защо тези световни лидери не протестираха след жестоките убийства в Сирия, където техните борци изколиха християните, унищожиха християнски манастири и избиха монахините?! Къде бяха след кръвожадните убийства в Мариупол и Одеса?!Жалко за жертвите, но повече съжалявам тези, които в това шествие застанаха сляпо зад виновниците.

3

Анонимен

преди 9 години

Хай сиктир вече бе! Всяка втора статия направихте я за тероризъм, я за транссексуализъм, не се издържа вече!

2

евреин

преди 9 години

С вярата на хората се подиграват само глупаците.

1

Анонимен

преди 9 години

Това с терористичния акт в Париж си беше абсолютна постановка и активно мероприятие на ЦРУ. Нещо подобно като 11 септември 2001, което им беше нужно да атакуват Садам и да направят Ирак разграден двор. Да не забравяме, че химически оръжия така и не бяха открити. Никой не потърси отговорност и на Буш и Блеър, защото Светът се управлява от ционисткото лоби в Ню Йорк.